Diğer ülkelerde baya ünlü bir şey neden ülkemizde böyle şeyler yok veya gizli tutuluyor bence çok normal bisey bu siz olsaydınız alırmıydınız veya satarmıydınız
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Valla çorap diye geçme. Çok karlı. Fabrika mağazasından tanesi çok ucuza bin tane olsan, misal 1 e alıp 5 e satsan çok büyük kar
Giyilmiş satıyorlar kadınlar
Sen erkeksin sanırım
Kadınım
Fıstkklı baklava sünnet sizlerin kullandığı bir tabirdir. Kadın olduğunu nasıl ispat edebilirsin.
Ne kadar eder benimkiler😂
Ne aciz tipler var yaa. Çoraba para veren de ne bileyim..
Giyilmiş satıyorlar böyle bisey varsa bende yaparım ne var ki kirliye koyacağına kargoya götür
Vardır illaki kamyoncu dayılar falan. Burası türkiye buldun mu öyle enayileri affetme valla.
Bulmak sıkıntı affetmem ben
Face falsn ideal bence. Orada dayılar çoktur.
kamyoncu dayılar ne alaka? sadece soruyorum insanları sınıflandırma huyu neden bitmez ülkede? herkes statü peşinde. git twitterda bak bakalım satın alanlara, bunlara binlerce lira para akıtanlara. altların hep mercedes bmw olan tipler. hiç ummayacağın tipler. kendinizin statüsü var diye belli bir zümreyi aşağılamak küçümsemek fıtratınızda mı var?
@sockslover Bu kadar kızdığına göre belli ki pembe görünümlü haydar dayısın. Hatta o pis çoraplara para veren dayılardan 😂😁😀
Belki de bi yakını kamyoncu olan birisiyim. Ben 11yıldır bu sitedeyim. Sen sitenin adını bilmezken bu sitedeydim ben. Profiline mühendis yazmış birde ama zeka 0-3 yaş zekası bile değil. Çünkü o yaşta bir sübyan bile insanların yaptığı işten dolayı küçümsemez. İnsanların meslekleri, dış görünüşleri, doğdukları yer, seçimleri ve elinde olmayan sebeplerden dolayı yaşamak zorunda kaldıkları hayatlarla dalga geçmek embesillik üstü bir çabadır.
@sockslover arkadaşım sen 11 yıldır bu sitedeysen ben 12 yıldır bu sitedeyim. Bana boş-beleş eşitlik ayakları yapma fizik profesörüyle okuma yazma bile bilmeyen kısmetse olur nasipse olur izleyici kitlesini bir tutuyorsan o senin boş beleşligin.
Ne alaka kısmetse olur izleyicisiyle fizik profesörünü bir tutmak. Ben kıyaslama yapmıyorum bu yaptığım eşitlim ayakları da değil. Sen sadece belli bir zümreyi yaşadıkları hayatı bilmeden fikirlerini bilmeden onların da bir birey ve aile olduklarını düşünmeden pis çorap satın alan dayılar diye aşağılıyosun. Bu hakkı kimse sana veremez. Bunu pis çorap satın alan fizik profesörü dayılar diye itham etsen onları da savunurum ben. Madem statü bu kadar yaşamları da etkiliyorsa sen mühendis olarak pis çorap sorusunda ne geziyosun? Bir de okuduğunu anlayabilsen tam olacak.
@sockslover yav kes amma kafa ütüledin haa aciz herif. Kes yeter çorap mi aliyon b*klu don mu alıyon ne alıyorsan al yeter ki kes sesini dayı.
Dedi cinsellik sorularının altında cirit atan mühendis dayı😃😃😃😃Düşüyor mu öyle? Kamyoncu dayılarmış tabii tabii😃😃😃😃
@sockslover lan kes mal. Yalanlarını kendine sakla profilim açık kat tane cinsellik sorusuna cevap vermişim diğerlerine kaç tane vermişim ortada . Hem cirit atsam ne olur lan. En azından senin gibi mal değilim pis bir b*klu dona para atmıyorum. Pembe hesapla kızlardan kokulu çorap dilenmiyorum. Daha fazls konuşma konuştukça acizliğin daha çok belli oluyor. Sen adam olsan pembe hesap açıp karı kılığında milletten çorap dilenmezsin.
Klasik işte yazılanları anlamayıp kafa da tartışmaya yetmeyince klasik "mal, ezik, lan" diye hakaretlere başlama, yok sen erkeksin demeler, yapmadığın şeyi kendini inandırarak yapmış gibi göstermeler😃😃 Hep aynı kafada tipler, biriniz şaşırtsanız dişimi kırıcam😃😃Tanımadığın insanlara ağzına geleni söyle, kıza yaranıcam diye küçümse milleti😃😃Sonunda ucu sana dokununca çocuk gibi kis lin mil izik çirip sitin il idim diğilsin. Hee hee tabi hep öyle olur zaten.😃😃Neyse kafa hakaretten başka bişeye çalışmayanlarla muhatap olduğum için kendime kızdım bak şimdi. Daha fazla laf yetiştirmem sana.
@sockslover harbiden de numunelik bir beyin yoksunluğu örneğinin. O kadar aciz ve malsın ki cidden acıdım sana. Pis bir corap icin Bulsam affetmem diyen bir ezik embesil gelmiş bana burada edebiyat yapıyor. Cidden muhatap olmaya tenezzul bile edilmeyecek bir herifsin.
Giyilmiş çorap satmak nedir. Alan hangi kafada
niye gizli tutulsun ki senin cevren biraz garip galiba biz de calisan insana imrenerek bakilir
Çok safsın
@Heboys neden
Kullanılmış çoraptan bahsediyor anlamadın mı
@Heboys hee anlamadim ya oyle sorunca
Giyilmiş satıyorlar fetis için
Aynen öyle alanda var
tabikim müşteri bul yeter
Bir ara çok vardı da herkes milleti kandırınca müşteri de iyice azaldı
nasıl bir milletiz her işye sahte :/ nerde bulduydun müşterileri
Satıyorsan müşterin olmak isterim. 😁
Ama tabii bir de gerçekten güzelsen.
İşim olmaz öyle şeylerle
satarsınız
Müşteri çekmek lazım
Satarsın bebeğim
Satardım tabi
Mmmm sende var mı sıradışı fetişler
Giyilmismi😂
Evet böyle bisey varsa bende yapmak isterim malum öğrencilik hayatı fakir fakir nereye kadar
Yapan var
Twitter de filan
Bos is
Değil
Say bana