Hayır hiç acımıyor ben hissetmemiştim bile ama o ilk 1 hafta var ya ameliyattan daha zor hayattan soğumuştum
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yutkunmak ne zor bir şey.. Sürekli ağızdan nefes almak. Burnumu hala tamamen temizleyemedim korkuyorum ya hafif hafif temizledim biraz. Sizde de kanama oluyor muydu normal olduğunu duydum
Çok normal 5 gün kanadı bende. İlk etapta yemek yerken boğulma hisside olacak ama hepsi geçici. Nefesin tam olarak 1 ayın sonunda açılacak. Tampon aldındıktan sonra direk harika nefes almayı bekleme çünkü burnun içi bile şişiyor ve ödem topluyor. O ödemler 1 ayın sonunda inmeye başlıyor ve nefes açılıyor onun dışında tampon alındıktan sonraki burnunun görüntüsü asla takma zamanla küçülüp oturacak ilk etapta kötü gözüküyor sonradan oturuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir şey olmaz sızlar sadece biraz beynini almış gibi oluyor o kadar zaten pense ile aşılıyor şak. diye bir kan fışkırır bayilmaz isen sorun yok
Kan mı fıskırır? Bu beni baya korkuttu su an
O kadar olur cancazim sende yanii
Hayır hiç acımıyor ben hissetmemiştim bile ama o ilk 1 hafta var ya ameliyattan daha zor hayattan soğumuştum
Yutkunmak ne zor bir şey.. Sürekli ağızdan nefes almak. Burnumu hala tamamen temizleyemedim korkuyorum ya hafif hafif temizledim biraz. Sizde de kanama oluyor muydu normal olduğunu duydum
Çok normal 5 gün kanadı bende. İlk etapta yemek yerken boğulma hisside olacak ama hepsi geçici. Nefesin tam olarak 1 ayın sonunda açılacak. Tampon aldındıktan sonra direk harika nefes almayı bekleme çünkü burnun içi bile şişiyor ve ödem topluyor. O ödemler 1 ayın sonunda inmeye başlıyor ve nefes açılıyor onun dışında tampon alındıktan sonraki burnunun görüntüsü asla takma zamanla küçülüp oturacak ilk etapta kötü gözüküyor sonradan oturuyor.
Ben öyle bir şişmiştim ki gözlerim açılmıyordu😂
Evet şu an beni korkutan şey beğenmeyecek olmam.. Dilerim güzel olur teşekkür ederim 😔
Hafiften morarmaya basladim bende ve biraz sistim buz koyuyorum dilerim yarın daha iyi olurum
Rica ederim geçmiş olsun ilk açıldığında baya şiş ve iri duracak sakın takma onu düzelecek zamanla😊
Yemek yerken tat alıyor muydunuz
Alıyordum ama yiyemiyordum zorlanıyordum
Ben şu an alamıyorum
Acımaz rahatlarsin
Umarım