ne arıyor bu çakal bizim düğünlerde bir de manyaklığı belli olmasın diye saçma sapan efektler vermişler:))
https://www.youtube.com/watch?v=mcjIqL8Cjpg
https://www.youtube.com/watch?v=mcjIqL8Cjpg
Haha :)) t-bag candir yalniz bu adamin kollari kopmamismiydi :))
kolu değil sol eli yoktu belki sonradan nakil falan yaptırmıştır çaktırma:) yalnız videodaki adamın kafasından ben de istiyorum:)
ikisi de kopmadı yanlış hatırlıyosun solunu abruzzi kesti sonra diktirdi sonra aynı kolu polislerden kaçabilmek için kendisi kesti:) videoki bey amca boş değil ama bonzai falan çekmiş gibi havası var:)
benim de ilk izleyişim son 10 bölüm kaldı ama 1-2 sene sonra biraz unutunca tekrar izlerim çok manyak dizi günde 6-7 bölüm izleyince rüyalarıma giriyo:) sen kaçıncı sezondasın
ha doğru scofield bıçak sokuyo panamada ama kesmiyodu:)
haaa video bağımlılık yapıyo dikkat et:) ben de gülmek istediğim zamanlarda açıp izlicem bundan sonra bir de adamı t-bag olarak hayal edince daha komik oluyo:):)
Cevap
1Cevap
hani çenesindeki sakal hiç t-bag e benzemiyo bu :D
son sezondaki halinin tıpkısının aynısı:D
ha bire tarz değiştiriyordu adam. sakalsız, sakallı, sarı saçlı falan :D
tanınmamak için yapıyodu çakal:) psikopattı filan ama harbi seviyodum puştu:)
deli l*n sırf kaçabilmek için elini kesti pshyco :D scofield'e bir b*k yapamıyodu ama
scofield reyiz zekasıyla yeniyodu hep:) o elini kestiği sahne efsaneydi ama be:)
mike reyiz gözleri kıstı mı tamam diyodum ben kesin bir planı daha var kurtuluyolar :D
aynen öyle ben de artık polisler filan baskın yapınca diyorum maykıl düşünmüştür bişeyler diye:) bunu bitireyim oz a başlıcam prison tadındaymış o da hatta daha iyiymiş
eğer bitirmiş olsaydın sonu hakkında birşeyler söyliyecektim ama neyse daha bitirmemişssin heroes i de izle :)
sonunu biliyorum az çok okudum yanlışlıkla acıklı bitcekmiş amk:S heroes i veya ozu izlerim bitirince
evet sonu hiç istediğim gibi bitmedi. devamı gelecek gibi değil yani bir açık kapı bıraksalardı keşke. heroes i 3 sezon izledim baya güzeldi ara verdim bayadır izlemiyom :)
devamı niye gelsin zaten hacı adı üstünde final:D
olsun :) bitmesini istemezdim
ben de istemezdim sevdiğim diziyi bitirince üzülüyorum boşlukta hissediyorum:)
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar