Sigara çeşitleri arasında mekik dokuyoruum?

Sigaraya başlayalı 3 hafta oldu. Kendime guzel bir sigara bulamadim. İlk sigaraya başladığımda hafiften başlayım yavaş yavaş sert sigaralara geçeyim dedim. Kent white aldim. Pakedi açtım yaktım 1 tek yaktım asılıyom asılıyom duman gelmiyor okadar hafif bişey. Sonra pakedi attim. Gittim muratti one aldım. Onu denedim oda kent white kadar olmasada biraz hafif. Tadindan dumanindan bişey anlamadim. Busefer gittim murattinin bir doz daha ağırı muratti tone aldim. O biraz iyi gibiydi. Ama onuda geçmiş zamanda abim içiyordu. Abime pişti olmayım dedim. Başka marka sigara takılayım dedim onuda attim. Sonra parliment aldim. Oda guzel hoş ama parası ağir geldi birdaha alamadim. Arada sırada param olunca yönelicem o sigaraya. Sonra baktim çevremdekiler camel içiyor dedim bide camel deniyelim. Onunda hafifi olan camel whiteyi aldim. O guzel hoş ama insanin buğazını ağritiyor. Ondan 1 paket ictim sonra bu sefer bir arkadasim kent mentollu adinda bir sigara ikram etti. 1 tek yaktim mentol tadı falan yok. Sonra gittim 1 tek daha istedim. Dedim ki bunda mentol tadı falan gelmiyor. Arkadaşta dedi onun ızmaritinde baloncuk var onu patlatacan dedi. Gittim yarim saat uğrastim olmadi. Sonra yüssüz yüssüz bir sigara daha istedim adamın sigarasinı bitirdim bu arada. Sonra en sonunda mentolü patlattim. Tadı 10 numara geldi. İçımi ferahlatti. Ama onunda sonuna doğru insanın boğazinı yakiyor. Ondanda 1 paket aldim bitirdim. Şimdi kafamda denemelik 3 çeşit sigara daha var. Birincisi kent naneliyi guzel diyolar. İkıncisi biraz zengin takilalim malboro light. Hafifi. Üçüncüde normal ucuz standart sigara dedikleri mavi lark. Bu üçünü denicem. Başka önereceğiniz sigara var mı dostlar?
Sigara çeşitleri arasında mekik dokuyoruum?