Yakın arkadaşımla sevgili olmuştuk ayrıldık ve arkadaş kalmaya devam ettik. Kendisine çok fazla değer veriyorum yaşamıma çok katkı sağladı. Değer verdiğini de her zaman gösterdi. Yakın ilçelerde yaşıyoruz. Birkaç aya taşınma durumum var, net değil ama yakın yerlerde olmayız.
Taşınma vakti yaklaştıkça onunla konuştuktan sonra özellikle son zamanlar içimde burukluk ve hüzün oluşuyor. Birliktelik beklentim çok uzun zamandır yok, kendisinin de 5 aylık ilişkisi var fakat çok değer verdiğim biri ve uzaklaşacak olmak beni üzüyor. İlişkisini öğrendiğim zaman da böyle hüzünlenmiştim sonrasında geçti. Şimdi de taşınma sonrası uzaklaşma konusunda benzer hisler yaşıyorum. Neden sizce?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yav niye böyle tuhaflıklar yapıyorsunuz. Bu öyle çorap gibi bişey mi saniyorsunuz.
Alışma da var duygularınızın arasında.
Evet alışkanlık da baskın ve o da bana alışkın. Çok zamanı birlikte geçirdik. Atansan da yine yılda 1-2 kez görüşürüz diyor ama daha çok hayırlısı olsun diyor. Daha stabil ben biraz hüzünlü hissediyorum.
Bence siz hala seviyorsunuz onu.
Ben onunla paylaştığım rutinleri sohbetleri seviyorum. Ailemin bir parçası gibi görüyorum.
Çünkü iyi anlaşıyorsunuz. Sevgi anlaşmaktır, birinin yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsanız seviyorsunuzdur.
Kesinlikle seviyorum bunu inkar edemem o da beni seviyor. Biz zaman içinde çok yakın olduk. Dost olduk.
Dostluktan ilerisi de var. Aranızdaki ilişkinin derinliği ne kadardı?
Kendisi benim ilk erkek arkadaşımdı. Bunun ötesinde bana çoğu konuda rehber oldu. Katkısı çok fazla oldu. Ayrılık sebebimiz ise absürt sekilde anlaşamamak kıskançlık onun fazla baskin olmasi gibi sebepler. Arkadaşlık iletişimimizdeki denge ilişkide olumsuz ilerledi. Arkadasliktan ilişkiye döndüğü için ayrılık sonrası iletişimimiz bitmedi. Zaten üstünden baya uzun zaman geçti kendisinin şimdi kız arkadaşı da var. Fakat samimiyetimiz devam da ediyor.
Bence bir şansınız daha olsaydı ayrılmazdınız.
Sonrasında şansım oldu aslında yani istesek birlikte tekrar başlayabilirdik ama çok yorucu olurdu. Hatta kendisi 2. kez başlamayı teklif etti ve ben ne dersem kayıtsız irdelemeden kabul etmeyi göze alırsan başlarız dedi. Bunu da ben kabul edemem ya da kendisi düğün nişan vs. İstemiyordu. Bunları ben aileme kabul ettiremem ya da kendim de kutlama isterim. Realistik bakınca ailemle onun arasında çok kalacaktım. Biz ilişki içinde çok mücadele ettik birbirimizle bunun içine aileleri de katarak yorulmak istemedim.
Neden düğün ve nişan istemiyordu? Evliliğe mi karşı?
Evliliğe karşı değildi ama evlilik rutinlerini boş masraf olarak görüyordu. Altin, ev eşyası vs. gibi rutinleri istemiyordu. Hatta bununla ilgili baya aramızda tartışma olmustu. Ben ailenin ilk kızıyım evlensem ailem bir şeyler bekler özenir. Heyecanları beklentileri var. Annem bugün yarın dünürler gelecek koltuk takımını değiştirelim diyor mesela🤣 Ee bunlari konuştuğumuzda o mantıklı bulmadığını o kadar parayı harcamak istemediğini ailesinin de ona destek çıkmayacağını kredi altına girmek istemediğini dedi.
Parası olmadığı için mi yoksa prensip olarak mı karşı?
Maddi durumları iyi bir aile değil. Abisi evlendiğinde kendisi kredi çekip düğününü yapmış. Onu gördükten sonra prensip haline getirmiş. Yani ben bunlar için kredi çekip borca giremem. ASLA istemiyorum diyordu. Bu konuda çok net tavrı.
Yani seviyorsanız sırf bu yüzden ayrılmanız hata gibi. Gerçi siz daha iyi bilirsiniz.
Sadece bu yüzden değil elbette. Mesela kız arkadaslari vardı bana da değer verdiğini biliyordum beni çok sevdiğini de biliyordum. Ama ben bu tarz konularda belki de ilk erkek arkadaşım olduğum için ozguvensizdim ve hastalıklı derecede kıskançtım. Özellikle bir kız arkadaşıyla samimiyeti beni cokk fazla rahatsız ediyordu. O kız yüzünden ilişkide çok sorun çıkarttım. Kızın tabi o ara ilişkisi de vardı ve hiç umurunda bile değildi. Ama ben tek olmak istiyordum. Bu da çok yıprattı ilişkiyi. O bu konuda da kendisini bildiğini ve kimseyi kimseye tercih etmeyeceğini derdi. Ben de samimiyetini azaltsjn görüşebilir düşüncesindeydim. O bunu da kabul etmezdi. Çok büyük kıskançlık olayları çıkardı.
Yani pişman değilseniz siz bilirsiniz.
Pişman değilim olmazdı. Yalnızca dediğim gibi uzaklaşma durumunda hüzün hissediyorum beklenti olmadan.