Dün burgerda bir çocukla tanıstım numaramı aldı aramadı hiç neden? yasımı sorun etmiş olabilir mi? detayı okursanız cok sevineceğim?

şimdi seni begenmemiştir ondan aramamıştır falan demeyin uzun boylu düzgün uzun bacaklı ince narın cokta guzel bir yzüm var minik hokka burun vs yanı cevremdeki herkes dönüp bakıyor o da aynı sekilde tuvalete girdim dudak kremimi surmek için girerken beni süzüyordu cıkarkende ordaydı bakmaya devam etti sonra hangi ünıversitedesin diye konuya girdi (birbirimizi ilk defa görüyoruz cesaretine sasırdım gendşle erkekler bana yaklasmaz kolay kolay hiç çekinmedi cok hosma gitti) beni üviersiteli sanmış ama liseliyim lise son fiziksel görünüsten genelde beni buyuk sanıyorlar tavırlarımda olgun herneyse dısarda ayak üstü bıraz konustuk yasımı sordu söyledim o da falan vardır üniversiştede okuyor sonra numaramı aldı ama dünden beri hiç aramadı sizce yas onun için mi sorun mu yarattı yanında arkadası vardı onu bırakıp benle konusmaya geldi benle konustuktan sonra arkadasının yanına gidince arkadası' bir ergenle olmayı falan mı dusunuyorsun sen üniversitelisin kız liseli vs 'gibisinden bişeyler söyleyip kafasını mı karıstırdı yoksa? siz ne dusunuyorsunuz neden aramadı sizce? ben yası sorun etmiş olabilir diyicem ama hayır yanı o kadar küçükte dedğilim lise son işte. tavırlarımdada bir sorun yoktu gayet agırbaslı yaklastım alçakgönülllü bir şekildede konustum ki her zman öyleyim neyse sizce nedir?
Dün burgerda bir çocukla tanıstım numaramı aldı aramadı hiç neden? yasımı sorun etmiş olabilir mi? detayı okursanız cok sevineceğim?