Diğer Bana ne demek istersin? Taçsızツprenses Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hayatın çemberinden geçtim her şeyiyle ama kimseye dokunmadan geçti kendim de hayret ediyorum ama öyle olmuş meğer:)) 🙈 bana ne demek istersin? Güncellemeler+1 yıl Ey aşk neydim ne oldum:)) Bana ne demek istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Bence kendin olur 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl 🥰🤗ismin hoşuma gitti... burcun ne? 1 9 Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Koç 🐏😬🙈 Yorumla Sinirrr +1 yıl 😊👍🏻 Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Merci 😊 Yorumla Sinirrr +1 yıl De rien.. ☺ Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Vay:) Fransızça heeSil vouz plait:) Yorumla Sinirrr +1 yıl 🙈😅oui en français; Avec plaisir ma belle.. 🌹 Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Na belle :)😘Toi aussi Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl teşekkür ederim 🤩 çok iyisin (: Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Senin gibi bir kadın en güzellerini hakediyor umarım bulursun 1 3 Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla avcikaan +1 yıl Ne demek rica ederim Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl 🙈 Yorumla
yadsy Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl sen demlenıyorsun. kuracagın mutlu mesut bır yuva ıcın. erken olsa mıde agrısı gec olsa bayatlar. 0 1 Yorumla yadsy +1 yıl sadece zaman allah büyüktür Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl helal olsun valla derim, ne diyim prenses🤷♂️ 1 4 Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl He ya:)))😬🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl böyle devam👍 Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl :)) 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 💐 Yorumla
Kimyacı1i Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl Sağlık olsun 1 2 Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Vallahi sağlık da kalmadı ☺️😬 Yorumla Kimyacı1i +1 yıl Erken yasta bittim diyorsun yani 😀 Yorumla
Atakk81 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Hiç sevgilin olmadı mı yani 0 12 Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Hayır ama çok şey atlattım Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Çooook şey ama erkeklerle alakası olmayan şeylerdi ama çoook felaket şeylerdi:)) Yorumla Atakk81 +1 yıl Ne gibi olaylar Yorumla Atakk81 +1 yıl Merak ettiriyon Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Ah ah ☹️:)) yurtta kaldım, evsiz sokak vs:(( Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Karakol , polis , avukat vs.. Yorumla Atakk81 +1 yıl Hadi ya üzüldüm şimdi iyi mi peki Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl çok iyim şimdi :))😬 🧿 Yorumla Atakk81 +1 yıl İyi bari ya Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Mucize olabilirimm😬🙈☹️ Yorumla Atakk81 +1 yıl 🥳🥳☺️ Yorumla Taçsızツprenses +1 yıl Heeee;) Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiçbir şey 0 0 Yorumla
YoungWriter Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasıl bir çember 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence kendin olur
🥰🤗ismin hoşuma gitti... burcun ne?
Koç 🐏😬🙈
😊👍🏻
Merci 😊
De rien.. ☺
Vay:) Fransızça hee
Sil vouz plait:)
🙈😅oui en français;
Avec plaisir ma belle.. 🌹
❤️❤️❤️
Na belle :)😘
Toi aussi
teşekkür ederim 🤩 çok iyisin (:
Senin gibi bir kadın en güzellerini hakediyor umarım bulursun
Teşekkür ederim ☺️
Ne demek rica ederim
🙈
sen demlenıyorsun. kuracagın mutlu mesut bır yuva ıcın. erken olsa mıde agrısı gec olsa bayatlar.
sadece zaman allah büyüktür
helal olsun valla derim, ne diyim prenses🤷♂️
He ya:)))😬🙈
böyle devam👍
:)) 😉
💐
Sağlık olsun
Vallahi sağlık da kalmadı ☺️😬
Erken yasta bittim diyorsun yani 😀
Hiç sevgilin olmadı mı yani
Hayır ama çok şey atlattım
Çooook şey ama erkeklerle alakası olmayan şeylerdi ama çoook felaket şeylerdi:))
Ne gibi olaylar
Merak ettiriyon
Ah ah ☹️:)) yurtta kaldım, evsiz sokak vs:((
Karakol , polis , avukat vs..
Hadi ya üzüldüm şimdi iyi mi peki
çok iyim şimdi :))😬 🧿
İyi bari ya
Mucize olabilirimm😬🙈☹️
🥳🥳☺️
Heeee;)
Hayallerin gerceklesir umarim
Cok sey soylemek isterim 😂