Çevrenizde ailenizde ya da kendinizde böyle bir durum var mı?
Cok üzülüyorum hayata tutunmak çok mu zor bir süre sonra bu acıda hafifliyor mu,?
Cok üzülüyorum hayata tutunmak çok mu zor bir süre sonra bu acıda hafifliyor mu,?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
neden zor olsun, vücudundan bir parça eksilebilir belki ama senin düşüncelerin var seni sevenler senin fiziksel özelliklerinden dolayı değil senin düşüncelerine değer verdikleri için seviyorlar. kendini üzme belki de bu hayatın sana sunduğu bir şanstır, her türlü zorlukta yanında olduğu hissettirecek belki de kimsenin sahip olamayacağı dostlukları kimseleri kazanacaksın. hayata dair, insanlara dair bir çoğumuzun fark edemeyeceği şeyleri fark edeceksin. daha çok şükretmeyi öğreneceksin. sahip olduklarının kıymetini daha çok öğreneceksin. yani senin için kesinlikle bir pişmanlık veya üzüntü değil aksine senin için çok kutsal bir şey bu...
Bende yok bu durum sorumu dikkatli okursanız anlarsınız
özür dilerim yanlış anladığım için belki ampute birisi bunu okuyabilir diye bu şekilde yazmıştım. üstüne gerçekten samimi duygularımla yazdım verdiğiniz cevabın bu şekilde olmadı beni üzdü...
olması
Sizin ben olduğumu düşünerek yoğun empati duyduğunuzu anladığım icin boşuna üzülmenizi istemediğim, sizi düşündüğüm için 'bende yok 'dedim.
Yinede iyi yaptınız dediğiniz gibi ampute birisi okuyabilir ve sizin manevi desteğiniz çok önemli.
Ben anlık olarak sizin üzülmenize son vermek isterken daha çok kırmış oldum sizi binlerce kez özür diliyorum.
Sizi üzecegini bilsem daha düzgün cevap yazardım...
Şimdi ben sizden daha fazla üzüldüm affedin 🙏
Sizi kırmak istemedim aksine üzüldüğünüzü anladığım için son vereyim derken öyle oldu özür dilerim
Yok önemli değil açıklaman yeterli oldu benim içinnn, karşılıklı olarak üzülmeyelim. Böyle yanlış anlaşılmalar olabilir :))
Doğru anlasilmama sevindim:)
Nasılsın?
Eylülü okudum:) 10 sene önce :) bugunu yaşama arzusu diye cevap verdim.:)
iyiyim teşekkürler sen nasılsın
yaa merak ettim o romanı okumak isterim
Doğuştan engelli kızım var.. icimdeki öfke sınır mutsuzluk hiç geçmiyor. sizleri anlıyorum daha zor geliyor sizlere
Abi çok geçmiş olsun özür dilerim animsatmis oldum.
Deprem bölgesinde haberlerde futbolcu sporcu ampute edildi diye o ifadeyi kırıcı ve empatiden yoksun buluyorum
Bu kadar basit ifade edilmemeli. hatta özel hayata gizlilik gereği bahsi bile geçmemeli futbolcunun.
Ve kimse bunu tartismıyor bu can kaybı gibi ağır bir şey.
Ailemde ve bende yok. Ama buna rağmen kahroluyorum etkisi altında kalıyorum çok duygulanıyorum.
Bu arada zihinsel engelli halam var ve ilerde benden başka kimsesi olmicak amcamlar ve yeğenleri kızları onu takmiyorlar onlara çok öfkeliyim
Özür dileme kardeşim sorun yok ortada. yalniz insan basina gelince ağır geliyor. hayatin tadı kalmıyor. Allah düşmanıma vermesin yani.