AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
hiç canını sıkma 5 yıldır evliyim 2 cocugum var ben senden beterim seni cok iyi anlıyorum böyle devam edeceksin başka caren yok ya da yeni birisini bulup hayatına bakacaksın
Sevmeye yakınlaşmaya çalışın. uzuldum sizin adınıza:(
profosyonel yardım alın, hayat her ikiniz içinde ızdırap olmasın
Çalışacak ve kendi ayaklarının üzerinde duracaksan boşan...
@marsmeloww heh işte bu cevap harbiden çok ii. deminden beri millet boş boş konuşuo. nihayet sen çıktın düzgün yazan.
Sen serenay mısın maydanoz mu?
@marsmeloww bence göz doktoruna git.
Offf anlamamana şaşırmadım !
@marsmeloww anladım ben ne demek istediini çok ii. sen dediieme cevap vermedin için glmedii için ama. ;)
Temiz bur sayfa aç ve kovanı sevmeye çalış. Daha güzel olacak.
Birini sevip boşanmaktan başka bir çözümü yok.. Yoksa devam.
Yapmissin iki tane aslan parcasi gibi cocuk:) bu zamana kadar aklin nerdeydi otur oturdugun yerde benceeeee
bence esine sevmesenden es olma görevlerini yapmalısın.. böyle olmaz? yapmadıgın için kardes gibi gözüküyosun ki insan kardesine bile ilgi gösterir yardımcı olur.. bir de o senin eşin.. yanii..
görevler derken işimi gücümü yapan düzenli ailemle çocuklarımla son derece ilgiliyim bu sadece benim mutsuzluğum iç dünyamda yaşadığım duygular kimseye bir şey diyemiyorum eşim bile bilmiyor benim hissettiklerimi
tamam annnee olarak krdes olarak yapacaklarını yaprsın.. ama bence mutsuzlugun mnevi seylerin yoksunlugundn olabilir... öyle olma cidden esin senden uzklasır.. ben anlayamadım.. ne oldu da böyle oldunuz bilmiyorum... hayatınıza baksanız.. bu kadar rahatsızlık veriyorsa esine belli etmelisin.. durumlarını eşini bilmiyorum.. Allah yardmcın olsun...
O'nun suçu ne peki. Sen hayatının cehennem olduğunu söylüyorsun? O ne yapsın o cennette mi yaşıyor.
evet cennette yaşıyor kendisinden 18 yaş küçük çaresiz biriyle evlenmek istemek ne kadar mantıklı benim hayır deme şansım yokken o neden gelip çocuk yaşta birisinin günahına girdi
O zaman karşı çıkacaktın. Kimse şakağına silah dayamadı. 8 yıldır ayrı yatıyorsunuz bu adamın demek ki kafası şeyin de değil. 18 yaş diyorsun da adam 33 yaşındaymış o zaman. Bu kadar yaş aralığının farklı olmasını hesap edememiş. Senin sadece analık değil, karılık da yapmak görevin. Dinimiz de bile bu mevcut. Kocan seni boşasa da isabet olsa.
sen ne diyorsun be insanlıktan nasibini almamış şahsiyetsiz kişi benim annem babam hayatta bile değildi akrabamın biri evlatlık almış eziyetten başka bir şey yapmıyordu mal gibi satıldım l*n ben kalkmış bana ders veriyor başına gelsinde gör
Kes sesini. Hep bir bahaneniz var zaten. Öldürseydin kendini. Çocuğu nasıl yaptınız üzerine ceketini mi örttü. Hadi baş baş.
inşallah başına gelir
Olur yolunu bulun ayrılmak yok demissin hata yapmamaya gayret göster
bir adamim atip duzeltmeyi dene yazik etme bu saatten sonra cok gec olur hersey icin.
Çoluk çocuğun var. Aklını başına topla. Mutluluğu evinde ara.
Bu kadar dertlisin cevaplarından belli haz almadığının birinin yanında bir ömür geçer mi? Düşün bence!
8 yıldır e çocukları nasıl yaptın hadi birisini 16 yaşında ikincisi 19 olsa hiçmi zekan gelişmedi 2. çocuğu yaptın?
Adamı biraz sevmeye çalışsan, belki aranız düzelir.
Allah yardımcın olsun çok zor ve kötü bir durumdasin kadinligini yasayamiyorsun
Sabret, Sabrın Sonu Selamettir... Belki Bu Senin İçin Daha Hayırlıdır.
senin gibi cok insan var ama fazla secenegon ypk ya bosancan ya devam etcen ya da kacican
bizim adette boşanmak yok ne dmek ya.: ) elalemmi karar verio senn hyatına
8 yıldır mı hastayım diyosun?
evet sürekli kaçtım bana dokunmasına tahammül bile edemiyorum arkadaş kardeş gibi yaşamak istiyorum ama ben bu şekilde ne kadar yaşayabilirim bazen intiharı bile düşünüyorum:(
Peki çocukları nasıl yaptınız?
çocukların olması ile ne alakası var herkes mutlu şekilde mi çocuk yapıyor?
Yahu o zamanlar dokunmasına tahammül edebiliyodun da sonradan mı oldu diye soruyorum.
hep bel altı düşünmeseniz tecavüze uğradım mı diyim şimdi
Psikolojiniz cevaplarınıza da yansımış. Bel altı bir durum yok ortada ya neyse. İçinde olduğunuz durumu da göz önüne alarak sizinle daha fazla tartışmak istemiyor iyi günler diliyorum.
beyfendi ozamanlar bahanem yoktu bir şekilde zorunda oluyorsunuz zorunda olmak ne demek biliyormusunuz siz uzaklaşıncada başkası mı var demezler mi hastalık şu an uzak durmam için kalkanım zaten psikolojimin çok düzgün olması anormal olmaz mı bu durumda :)
16 yaşnda doğum mu yaptın kıyamam :(
olmuyorsa durulmaz o evde.. bence
Madem sevmiyorsun niye cocuk yaptin
çaresizlik kimsesizlik nedir bilirmisiniz çocuklar olmasa ben ölmüştüm severek mi yapılır bu çocuklar hayat hakkında bilginiz yok!
Kimsesizllikle alakasi yok sevmeyen insan sevmedigi insanla ayni yataga girmez
Mutlu değilsen ayrıl kardeşim
Allah yardımcın olsun
yazık ya istanbula kaç
köyde yaşamıyorum
o yüzden değil eğer sen 15 inde evlendiysen çocuklarında evlenir kaç git o şehirden
ben evlatlık olarak büyüdüm çocuklarım ikiside erkek ve bir tanesi engelli saçma yorumlarda bulunmayın lütfen nereye kaçabilirim
:(özür dilerim. kız sandım çocukları. evlatlık derken aslen hangi şehirlisin?
bu sizi ilgilendirmez
tekrar özür dilerim
Onca yıl kafan nerdeydi
Bu Anne babalr Çok Çekecek Ahirette
ayrılmalısın o çocukların psikolojiside bozulur..
Üzülmekten başka ne gelir elden ::(
yapıcak bısı yok allah yardımcın olsun
Ah be ablacim ne yaptin sen :/
Bosan hep mutsuz mu olacaksın
Bumu sebebi, mutsuz olmanın
Hastalık bahanesini bitirmen lazım
Bosanmalisin
mutlu olmak mı ıstıyorsun
Çocuklarını al ananın evine git
@defne77 ne kadar kolay diimi heemen dönmek. o çocukları geçindireblcekmi bakalım.+anne baba nası karşıllicak vs vs. çok biliosunuz yaa. yukardada @tugbaediz die bir filozofumuz var. oda çok güzel yzmış
O zaman burada millete derdini anlatmayacaksın kardeşim sen soruyorsun biz fikir veriyoruz o zaman begenmediğin hayatı yasarsın bizene!
@defne77 sen nie filozof diilsin? D:: D : @tugbaediz ile ii anlaşırsınız 2 filozof D:DDD:D:D
8 yildir ayri yatak mi :/
eşin kötü biri mi?
evet kötü biri pskolojik sorunları var ayrılırsam çocuklarıma ve bana kötü şeyler yapacğnı söylüyor her zaman zaten çaresizim kimsem yok maddi desteğim ya da bir akrabam ailemden kimse yok
yapman gereken tek şey namazını kılıp dua etmen... Allah darda kalanların da yardımcısıdır.
aldat benim gibi
ben namusum için yaşıyorum aldatmak acizliktir Allah korkusu olan birisiyim her ne kadar sevmesemde o tarz bir şeyi asla düşünmedim bile çözüm değil erkekler zaten kolaya kaçar genelde erkeğin mutsuzluğu ile bayanların ki genelde çok başkadır
yaşadığın hislerden cok daha samimi bence aldatmak
Sizin sorununuz cinsellik
sevmeyi dene
:) olmuyor zorla mı yanımda nefes alması bile bana batarken nasıl sevebilirim burada yüzeysel anlatıyorum çok büyük sorunlar var kapsamlı anlatmak istemiyorum
o zaman otur konuş herşeyi anlat derdini ondan başkası ile çözemezsin gibi geliyo
Uzuldum durumuna. :(
Sabret.
seks demi yok
:))
Mutlu olmak elimizde
cozumu var
sanmıyorum
yardim istemiyormusun
baska birini bul
Sohbet edelim
Allah sabır versn