Bu ne biçim psikolog ya?

Ozel rehatabilitasyonda bi psikolgla gorusuyodum, instadan ramdevu aldım, adı @nedakty, karıya ne desem tam tersini söylüyor, bi konuda bi olay anlatıyorum gelip eleştirilicek yer buluyor, ülkenin gidişatından söz ediyoum, biz pozitif olalim bunlar bizi ilgilendirmez bunlardan konusmayalim diyor, lan s*lak ne konuşacagima sen mi karar vereceksin parasiyla degil mi, beni cok uzen bi olayi anlatiyorum, karinin s2kinde bile olmuyor, gelip bana boş boş 2 saat youm yapıyor, karinin konusmasindan cenemi bile acamiyorum, dinleyip susmasini bekliyorum asla susmuyor, kafamı s2kti yemin ederim ya, DİYORUM Kİ BAKİN BEN BURAYA TARTİSİP MÜNAZARA YAPMAYA GELMEDİM, BİRİNE İCİMİ DOKUP BENİ ANLAMASİNİ İSTİYOUM SADECE, beni her b*kuma kadar elestirip yorum yapip benle fikir savasina girdikten sonra, ' e biz tartismiyoruz ki zaten normal konusuyoruz' diyor, ben cok merak ediyorum bir psikolog muşterisi hakkinda bu kadar elestiri yapabilir mi, yemin ederim bir de beni yönetmeye çalisiyordu, gecen hafta niye gelmedin her hafta gel, l*n sanamı sorucam ne zaman geleceğimi, beni her gördüğümde ee üniversite ne oldu ee hangi sinavlarim var gibi sorular sorup duruyordu, ya cidden boyle psikolog olur mu her okuyan meslek sahibi olmasin bence, yazik vaktimi caldii yetmezmis gibi normal psikolojimi daha da bozdu

Bu ne biçim psikolog ya?