Benim nazarım değiyor, bir şeyi istedimmi benim oluyor, gözüm nede kalsa kısmet olmuyor başkasına
Neden böyle oluyor anlamak istiyorum kimin nazarı değer?
Benim nazarım değiyor, bir şeyi istedimmi benim oluyor, gözüm nede kalsa kısmet olmuyor başkasına
Neden böyle oluyor anlamak istiyorum kimin nazarı değer?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben de böyleyim. Bence güçlü bir enerjiye sahibim ondan dolayı. Bir şeyi çok översem mutkaka bozulur. Bir şeyi çok istersem mutlaka er ya da geç benim olur. Ciddi bir şey başıma gelecekse rüyada aynen görürüm. Bir insanı çok fazla istersem kendiliğinden karşılaşırız veya kendisi bana yazar. 2 apmül patlatmışlığımda var😂ışığı birisi açarkn ampüle dikkatli bir şekilde baktığım için patladığı oldu 2 kez farklı yerlerde. Bunun gibi nesnelerlede çok anım vardır. Bu durumdan utanıyorum ama napayım elimde olmayan bir şey
Rüyalar.. bana çok yol gösteriyor, ben de utanıyorum bir seferinde çok sevdiğim bir arkadaşa küpe almıştım, kız küpeyi takınca beğendim çok, içimden ne kadar güzelmiş keşke bende olsaydı dedim küpe kulağından düşerek kırıldı😓
O iyi yine ben ablam ayakkabı almıştı üstünde çok tatlı aksesuarı vardı. Aldığı gün ne kadar güzel, mutlaka bir gün koparsa bana ver dedim. Oda bana kızdı niye kırılıyormuş diye.. Giyindi gitti. Eve geldiğinde kopmuştu🤣inanır mısın sanki ben kırmışım gibi azarladı beni😒😅maalesef böyle olayları çok yaşadım. Annem bile aldığı maaşın miktarını benden saklamıştı bir keresinde ona çok üzüldüm (
Renkli gözlümüsün
Yok hayır siyah parlak gözlüyüm
Ben renkli gözlüyüm acayip nazarım değer.
Neden oluyor bu peki nazarın değmesi, her adamda olmuyor bu
Yani bunun nedeni bilmiyorum ama etki etmesi 2 dk sürüyor. Çocupun denizde şortu güzel dedim kayalıklardan düştü şortu yırtıldı 🤷🏻♂️
Ben de istemeden nazarım değiyo🥲🥲acaba yüksek enerjiden kaynaklanıyor ola bilirmi
Oda var bak. Aura meselesi onu araştırdım. Bi kaç şey daha var. Bi link var sana atayım mı?
Evet lütfen iyi olur
Yaz bana
Xperim yetmiyo takip attım size
aman tanrım