Arkadaşlar bi arkadaşım var sık sık görüştüğüm konuştuğum anladığın kadarıyla bana karşı hisleri vardı ve söyledi neyse konuya gelirsek ben tek yaşıyorum bu ayda işten çıktım şıkıstım baya kiram felan geçti işte mertle bişey için konuşurken çok sıkıştım felan dedim şimdi kaç gündür iban at kiranı ödeyim felan diyor bende kabul etmedim işte bu zor zamanında yanında olmak istiyorum felan dedi aramızda gurur yapma diyor. Gerçekten çok sıkıştım ama ondan istemeyede utanıyorum nasıl isticem fikir verin lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
. guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sıkışıklığın geçer geçmez geri ödeyeceğini söyşeyebilirsin
Mert utanıyorum sana söylemeye böyle bişe kolay kolay asla istemem biliyorsun ama bana ayın 20 sine kadar borç verebilirmisin eğer müsaitsen?
Nasıl bunu yazsam
iyi aşkım içinden ne geliyorsa yaz
Asko utanıyorum acaba benm duygularımı kullanıyor mu der die. Allah razı olsun hep söylüyor faturanı ödim harçlık gönderim asla kabul etmedim ama artık baya sıkıştım
dahs önce böyle bir teklifi kabul etmemişsin ve Şu an gerçekten sıkışıksın öyle düşüneceğini sanmyoorum
Haklısın bebişim söylüyorum valla ☺️
Neyse boş ver bari
Bosveremem Şu an 😅
E o zaman ne diye gurur yapıyorsun ev sahibi öpücük kabul etmiyor biliyorsun bırak ödesin yani
Ya utanıyorum gururdan değil acaba hani dermi duygularımdan faydalanıyor ne bilim
Neyse şey yazsam olur mu
Mert ayın 20 sine kadar üç bin borç verebilirsin sana bunu söylerken utanıyorum ama
Acaba beni denemek için soruyor olabilir mi
Hayır be ne alaka yaz sıkıştım söylemeye çekiniyorum yaz
Tam canım saol 😘
Rica ederim canım ne zaman istersen burdayım
Ecelioke
Mesaj attım