Diğer Ayyy Elvis mükemmel değil miiii? MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sonsuza kadar Elvis'in mükemmelliğiyle alakalı sorular soracağım. Not: Aesthethic Elvis fotoğrafı çok bulamadığım için ben de Austin Butler'ın Elvis halini koyuyorum. Yani Austin Butler'ı Elvis olarak gördüğümü falan sanmayın. Ayyy Elvis mükemmel değil miiii? Cevapla Fal Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Onun kuşağında yaşamamış olsamda,20 li yaşlarda aşinalığım oldu. 0 32 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yirmili yaşlarda mı neden şu anda kırk yaşındaymış gibi konuşuyorsun ghcjcjc Yorumla MuratRna +1 yıl 38 yaşındayım. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yine de kırk değil Yorumla MuratRna +1 yıl Ama filmlerini küçükken izlemiştim hatta biryantin vardı o zamanlar bol paça pantolon elvis gibi yapmaya çalışırdık Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Oha yaa ben seni çooook sevdimmm fkhhxjgjf Queen'i de biliyorsunnn Yorumla MuratRna +1 yıl Quenn bilinmez mi? Yorumla MuratRna +1 yıl Edit:Queen e nin biri eksik oldu. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Favori üyeni söyle yaaaa Yorumla MuratRna +1 yıl Hatta freddie nin belgeselleri vardı bir insan nasıl bu kadar yükselir nasıl düşer sonra nasıl tekrar yükselir... Yorumla MuratRna +1 yıl Freddie tabiki.. eşcinsel di ama kendi tercihi. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yaa benim Roger tabiiiii Yorumla MuratRna +1 yıl Benim küçüklüğümde bunlar vardı abilerimiz zaten onları yaşamış kişilerdi. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yaa sen niye konuşmuyorsunnn hlgjfhd Yorumla MuratRna +1 yıl Adam konserde iken yaşayarak söylüyordu hal ve hareketlerine mikrofon tutuşuna bakarsan.. Yorumla MuratRna +1 yıl Özellikle freddie o kendini parçalarcasına sahnede çıldırması... Yorumla MuratRna +1 yıl Bazıları yaşayarak söyler eskiler böyle idi. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yaa hayır Roger daha iyii hem de daha başarılı. Sadece tipinden dolayı değillll. Yorumla MuratRna +1 yıl Tercih tabiki. saygı duyarım. Yorumla MuratRna +1 yıl Hatta şimdi bile araçta giderken bazen dinlerim.. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ayy çooook güzel şarkıları var yaa Yorumla MuratRna +1 yıl Sonra tekrar birleşmeleri iyi oldu ama maalesef freddie ömrü yetmedi. Yorumla MuratRna +1 yıl Şu an ağırlıkla johny cash dinliyorum gerçi. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ben sadece Queen dinliyorum fjhjfkhjc Yorumla MuratRna +1 yıl Olabilir, ama freddie hala üzülürüm o grubu dağıtması başta hata idi sonra anladı ömür yetmedi. Yorumla MuratRna +1 yıl 20 li yaşlarımda bunlar vardı benim elvis modası vb vb. Yorumla MuratRna +1 yıl Bohemian rhapsody olması lazımdı izlemediyse tavsiye ederim. Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Tabii ki de izledimmmmmm Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yaa seninle konuşasım geldiiii vfksfdjfvz Yorumla MuratRna +1 yıl Hatta roastery kahve seviyorlar diye hala aynı kahveyi içiyorum Yorumla MuratRna +1 yıl Hatta şimdi yapacağım sanada gönderebilirim:)) Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ciddi misinnnn hemen arkadaş oluyoruzzz kabul etmek zorundasın vcnxvcncbx Yorumla MuratRna +1 yıl Xper 2 mesajlaşamıyorum:( Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 996 cevap paylaştı. Daha geçen gün buna Bağcılar canısı dedim. 0 6 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yaaaa sus sen körsünnnnnnn ve cahillll MelisaDurgun +1 yıl Keşke benim kocam olsa Banker_Bilo +1 yıl 😂😂😂😂😂 Banker_Bilo +1 yıl *canısı=k*ekosu Banker_Bilo +1 yıl Buna 88 model beyaz Şahin çok yakışır, arkadaşlarıyla Bağcılar'da duptıs duptıs üçyüsbeşyüs turlarlar 5 kişi 😂😂😂 Banker_Bilo +1 yıl Arabanın camından dışarı sarkıp laf falan atarlar. Eve dönünce de 31.
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen nasılsın onu başverelim 0 2 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Profil fotoğrafıma bakabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bakarım Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Değil 0 8 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Sen körsün Yorumla Boavistaa +1 yıl He he Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Sen cahil ve körsün Yorumla Boavistaa +1 yıl Çocuksun Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Sen de kıskançsın Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yakışıklı erkeklere kötü diyorsun. Sana göre Brad Pitt de çirkindir. Ki bence de öyle ama o neredeyse dünyanın en yakışıklı adamı. Yorumla Boavistaa +1 yıl Hep aynı şeyleri söylüyorsun. Yakışıklı olsa yakışıklı derim. Kabullendirme çabasına girme Yorumla MelisaDurgun +1 yıl İyi tamam öyledir aynen Yorumla
En İyi Cevaplar