Cogu erkege gosterdim kizin fotoaunu. Begenen cikmadi pek. Kiz iri yari biraz fazlasii var ve cekici degil. Yani benimde tarzim asla degil. Kendimi yuceltmek icin demiyorum ama hani ben süslüyüm aşko kuşkoyum biraz ee nasi olurda ben onun tarzi isem, o kizda nasil onun tarzi oldu? Cunku cok farkliyiz o kizdan. ?
Bakin bana bizden olmaz dedi 1.5 sene ekli kaldim whatsapta silmedi. Sonra 5 ay icinde o kizla evlendi. ve sildi. Gorucumu bilmiyorum ama sanirim gorucu. Onun ailesi zaten hep öyle evleniyor. Benide basortulu olmadigim icinn istemedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnsanların düşüncelerini bilemezsin değişkenlik oluyor hep
Görücü usulüyle evlenip ayrılanda çok var bence böyle birini hiç umursama sl*gin tekiymis demkki
Onu çok seven kızla sevişmiş hevesi geçmiş olabilir.
Siz nebiçim. insanlarsiniz ya? Gerçekten hicmi aile terbiyesi görmemis insanlarsiniz? Detayindan, sevismelten, hevesten bahseden oldu mu? Nasil böyle cirkin iftiralar atip huzurlu olabiliyorsunuz? Allah size müslümanligi nasip etsin siz musluman olamazsiniz cunku. mumkunu yok.
olabilir dedim ama , öyle demedim. ihtimal
Sebeb? Niye direk akliniz buna kayiyor? Sevismenin s si gecmemis hayir yani neden?
3 Yıldır tanıdığı sevdiği bir kızı neden bıraksın tanımadığı bir kızla evlenmek risk olmazmı. Erkekler yakınlaştıklarına karşı zamanla soğurlar. bu bir ihtimal.
Tabi başka nedenler de var. Kız asabiyse sürekli sorun çıkarıyorsa , ailesi sorunsa vb başka nedenlerde var. Belki de erkek bir sa.. lak tı. daha fazla ayrıntı vermelisin
Hayir. Ben lna karsi hicbir zaman asabi olmadim. O bana saygisizlik etti ama ben sevdigimden agzinin payini bile veremedim kedi gibi kaldim kiyamadim. Haddini bildiremedim icimde kaldi. Ayrica biz o beni biraktiginda 3 ay tanisiyoduk. Bizden olmaz dedi. Ama sonra 1.5 sene ekli kaldim izledi hikayelerimi vs asla mesaj atmadi ama izledi yani arada. Sonra iste ramazanda bu kizla tanismis agustosda evlendi 5 ay icinde. Nasi olur? Bide cok buyuk bir askmis gibi paylasim yapiyolar ve cocuk mutlu resmen bana yasattigini yasamadan? Beni basortulu degilim diye asagladi birsuru sey dedi simdide istedigi gibi birini bulup mutlu oldu bu adil degil?
Amaan boş ver. 3 aylık mevzuyu bu kadar takıntı yapman anlamsız. Tarzı değilmişsin demekki , başörtülü istiyormuş , sebellerini net olarak biliyorsun. HErkes istediğini seçmekte özgür . Sende daha iyi biriyle evlenirsin. hayatına bakmalısın
Hyr
neye hayır. acı çekmek hoşuna gitti galiba :)
Senin yuzunden agliyorum nefrt ediyorum senden
A a benim ne suçum var ya. benide üzeceksin şimdi
off ya. ağlıyormusun gerçekten
Evet
bir dahada kimseye cevap falan da yazmıyorum. sokaktaki kedileri severim daha iyi.
Bemcrde. Yoksa agltmaktn bska bisi ypmym
Eğlenmiş, evlenmiş işte bu kadar basit
Eglendigini nerde gordun? Ordamiydin?
Tamamen düşünce farkı
Neden
Zengindir belki kız
Fasfakir
😅😅
boş ver başka erkek mi yok memlekette
Yok
Bulayım sana üzülme
Senin bulmana kalmadim