Diğer Bu ne evde rastladım, bir fikriniz var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne bu ya? Araba direksiyonu Boş elek Gofret Kasnak Çubuklu voyvoda Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu ne evde rastladım, bir fikriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ölçülümazoşist Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim tacım. Çok dalgındım yolda düşürmüşüm günlerdir arıyorum ben de 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ben bunu ninemin gofreti sanmıştım Yorumla Ölçülümazoşist +1 yıl Ninenin gofreti olamaz çünkü onu evvelsi gün çayın yanında yedim. Helal edin çok açtım🙏 Yorumla Soran +1 yıl O zaman babam direksiyonla eve girmiştir demi? Yorumla Ölçülümazoşist +1 yıl Ne anlatmak istedin 5 kere okudum 😀senin psikolojin benimkinden de kötü ashsh Yorumla Soran +1 yıl Direksiyonla girdiyse arka bahçedeki kuyuya da girmiştir demi? Yorumla Soran +1 yıl Benim gofret adında köpeğim var Yorumla Ölçülümazoşist +1 yıl Neden gofret koydun ismini? Yorumla Soran +1 yıl Ninem gofret çorbasını çok severdi Yorumla Ölçülümazoşist +1 yıl Ninene noldu ki kuyuya mı düştü yoksa Yorumla Soran +1 yıl Gofret çukuruna düştü Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 303 cevap paylaştı. Duvarda elek mi olurEl kızı melek mi olur 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Şaire bağladın Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl youtube.com/shorts/QvGqc1qbPD8?si=EnSIkaIECMiOmarE Yorumla Soran +1 yıl Şu adamdan nefret ediyorum Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Ben de Yorumla
Sozdemir47 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 101% +1 yıl Elek ama artık elemiyor😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben bunu ninemin gofreti sanmıştım Yorumla
mhael0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl dogum esnasinda kaninin vajinasina sokuyorlar cocuk cadirdan cikar gibi ciksin diye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Atayım mı pislenmiş midir? Yorumla mhael0606 +1 yıl ciddiye mi aldin gul diye soylemistim Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Araba direksiyonu ilk icat😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Direksiyon eskilikten kırıldı yan tarafını koli bandıyla bantladım, çalışır mı sence? Yorumla
TheSaygiN Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Zaman makinesini bulmuşsun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafta zaman makinesini kullanmış mı oldum 😱 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elek çemberi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Felek çemberi mi? Ben korkarım Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İnşallah espridir. Okudugunu anlamama durumu zor olur be 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Laf sokar mısın azıcık bana Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Laf sokan yerlerim ağrıyor. Yorumla
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Halka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle olsa içinde kuyu olurdu Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı. Boş elek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şelek ne? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Direksiyon aşkım ☺️😍 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Direksiyon ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Araba direksiyonu aşkım😍 Yorumla Soran +1 yıl Lada kamyonet vardı bizde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm öylemi ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Sizde ne var? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizde yok bişey😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim tacım. Çok dalgındım yolda düşürmüşüm günlerdir arıyorum ben de
Ben bunu ninemin gofreti sanmıştım
Ninenin gofreti olamaz çünkü onu evvelsi gün çayın yanında yedim. Helal edin çok açtım🙏
O zaman babam direksiyonla eve girmiştir demi?
Ne anlatmak istedin 5 kere okudum 😀senin psikolojin benimkinden de kötü ashsh
Direksiyonla girdiyse arka bahçedeki kuyuya da girmiştir demi?
Benim gofret adında köpeğim var
Neden gofret koydun ismini?
Ninem gofret çorbasını çok severdi
Ninene noldu ki kuyuya mı düştü yoksa
Gofret çukuruna düştü
Duvarda elek mi olur
El kızı melek mi olur
Şaire bağladın
😂😂
youtube.com/shorts/QvGqc1qbPD8?si=EnSIkaIECMiOmarE
Şu adamdan nefret ediyorum
Ben de
Elek ama artık elemiyor😂
Ben bunu ninemin gofreti sanmıştım
dogum esnasinda kaninin vajinasina sokuyorlar cocuk cadirdan cikar gibi ciksin diye
Atayım mı pislenmiş midir?
ciddiye mi aldin gul diye soylemistim
Araba direksiyonu ilk icat😂
Direksiyon eskilikten kırıldı yan tarafını koli bandıyla bantladım, çalışır mı sence?
Zaman makinesini bulmuşsun.
Fotoğrafta zaman makinesini kullanmış mı oldum 😱
Elek çemberi
Felek çemberi mi? Ben korkarım
İnşallah espridir. Okudugunu anlamama durumu zor olur be 🥺
Laf sokar mısın azıcık bana
Laf sokan yerlerim ağrıyor.
Halka
Öyle olsa içinde kuyu olurdu
Çok şekersin
Boş elek
Şelek ne?