Diğer Bekar erkeğin evinde yatılı ev yardımcısı olmak tehlikeli midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor 20 yaşındayım, 26 yaşındaki bir erkeğin evine yatılı olarak temizlik ve yemek yapmaya gidicem sizce bir şey olur mu? Güncellemeler+1 yıl Küçük kızı var aynı evde Bekar erkeğin evinde yatılı ev yardımcısı olmak tehlikeli midir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bir şey yapmasından korkuyorsan, telefonuna kades indir, dursun bir köşede 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Sana bağlı bir şey olup olmaması amacın çalışmak iş ise nereden 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bişey olmaz dost hayatı yasar gidersin senden bikinca başkasını alır 😁😁 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 448 cevap paylaştı. Olur ki zaten olması için öyle bir arayış içersine gitmiştir o 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arkadaş rahatsız olduğu için yazıyorum; beni taciz etmedin aksine kendini küçük duruma düşürdün😌🙂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hıc bellı olmaz daha onceden tanıyan var mı onu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen mınyon cekıngen bırımısın Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanıtla sadece Yorumla Soran +1 yıl Evet öyleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne zaman baslayacaksın ıse Yorumla Soran +1 yıl Canım ne zaman isterse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sert bırısın Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. İşin buysa gider yaparsın bı aksilik çıkmadığı sürece işini yaparsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle ben akıllı durdugum sürece bı sorun olmaz Yorumla yolcu3434 +1 yıl Dikkatli ol yeter Yorumla
Birikiüçyespare Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sen yıne tedbirini al bence erkek milletıne güven olmaz. 1 0 Yorumla
Celik955 Takip Et Xper 4 Yaş: 50 +1 yıl Bir siteden bulduysan bence bu birlikte yaşamak istiyordur bu kadar basit 0 0 Yorumla
okyanus3492 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Bende çağırcam benim eve bitane genç kadın yatılı. Kafama yattı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Devamı doeda, hdabla gibi sitelerde olur. 3 7 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Neresi ne olduğunu da iyi biliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Tecrübelisin yani? Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Senin kadar değilim sen benden öndesin Yorumla Soran +1 yıl Ben sana demedim ama yine de sen bilirsin Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Fark etmez senin tecrüben Yorumla Soran +1 yıl Annen öğretti evet Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Emin Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. İster istemez tahrik edersin söyleyim 1 0 Yorumla
Coloney0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hangi sehirdesinki banada lazim oyle biri 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. tehlikeli tabii yatılı ne işin var. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sapkın zihniyetli, herkes senin gibi sapık değil 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 414 cevap paylaştı. En fazla aşk olur nolcak ki 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 409 cevap paylaştı. bu işi nerden buldun? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bı siteden Yorumla Asude-m +1 yıl Bu siteden? nasıl oldu anlatsana. istanbuldan biri mi? Yorumla Soran +1 yıl Bu siteden demedim bi siteden dedim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gitme tehlikeli olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mecburum ama , başvurmadığım iş kalmadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giyimine çok dikkat et Yorumla
KaranlıktakiSonIşık Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yok ya hiç olur mu her gün zevk eğlence sana 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bir şey yapmasından korkuyorsan, telefonuna kades indir, dursun bir köşede
Sana bağlı bir şey olup olmaması amacın çalışmak iş ise nereden
Bişey olmaz dost hayatı yasar gidersin senden bikinca başkasını alır 😁😁
Olur ki zaten olması için öyle bir arayış içersine gitmiştir o
Arkadaş rahatsız olduğu için yazıyorum; beni taciz etmedin aksine kendini küçük duruma düşürdün😌🙂
Tamam sensin
Nasıl
hıc bellı olmaz daha onceden tanıyan var mı onu
Yok
sen mınyon cekıngen bırımısın
Ne alaka
yanıtla sadece
Evet öyleyim
ne zaman baslayacaksın ıse
Canım ne zaman isterse
sert bırısın
İşin buysa gider yaparsın bı aksilik çıkmadığı sürece işini yaparsin
Aynen öyle ben akıllı durdugum sürece bı sorun olmaz
Dikkatli ol yeter
Sen yıne tedbirini al bence erkek milletıne güven olmaz.
Bir siteden bulduysan bence bu birlikte yaşamak istiyordur bu kadar basit
Bende çağırcam benim eve bitane genç kadın yatılı. Kafama yattı
Devamı doeda, hdabla gibi sitelerde olur.
Neresi ne olduğunu da iyi biliyorsun
Tecrübelisin yani?
Senin kadar değilim sen benden öndesin
Ben sana demedim ama yine de sen bilirsin
Fark etmez senin tecrüben
Annen öğretti evet
Emin
İster istemez tahrik edersin söyleyim
Hangi sehirdesinki banada lazim oyle biri
tehlikeli tabii yatılı ne işin var.
Sapkın zihniyetli, herkes senin gibi sapık değil
Adamı tanımıyorum bilemem
En fazla aşk olur nolcak ki
Evet kişiden kişiye değişir
bu işi nerden buldun?
Bı siteden
Bu siteden? nasıl oldu anlatsana. istanbuldan biri mi?
Bu siteden demedim bi siteden dedim
tehlikeli bence öyle bir şeye kalkışma
Doğru değil ve illa bişeyler olacaktır
Evli degilse hos değil
Olur
Gitme tehlikeli olur
Mecburum ama , başvurmadığım iş kalmadi
Giyimine çok dikkat et
tehlikeli
Biraz
Tehlikeli
Risk çok :D