Diğer Kızlar bir hoca öğrencisine ikimize çikolata alicam der neden ( ikimize) derki? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Erkekler size soruyorum bir hoca öğrencisine ikimize çikolata alicam neden der neden( izimize ) der Kızlar bir hoca öğrencisine ikimize çikolata alicam der neden ( ikimize) derki? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 488 cevap paylaştı. Hocaların öğrencilerle bu kadar samimi olmasına karşıyım ben ders dışında bile belirli bir mesafe olması gerekir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede katılıyorum, o benim yanıma geldi Yorumla
Thejuggers Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Snada çikolata alacağını belirtmek için. Sadece bu bilgiyle ne anlam cikartcaz baska üzerine erimiş çikolata döküp yalicakmi diyelim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ya ilk defa bize çıkolata alicam beraber yeriz dedi ilk defa yani böyle bir şey söylüyor Yorumla Thejuggers +1 yıl Tamam ya adamın canı çikolata çekmiş ayıp olmasın diye sanada almış hepsi bu kızım illa seninle sevişecek mi Yorumla Soran +1 yıl Offf yani neden başka öğrencilerine bunu yapmiyor Yorumla Thejuggers +1 yıl Kızım derdin ne zorla seni sevsin mi istiyon 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya gitsin başka öğrencilerine çikolata alsin Yorumla Thejuggers +1 yıl İyi alsın çokta tin adamın umrunda değilsin zaten Yorumla Soran +1 yıl iyi Yorumla Thejuggers +1 yıl Siz kızları anlamak harbi zor Yorumla
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kesin aşığkYaw siz kızlar ne sanıyorsunuz kendinizi asşlkjdasklfa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😡 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bunun manası çok derin, adama bilezik gibi geçiririm demek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım nasıl yani Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. o kizi istiyordur 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Boş boş konuşmayin Yorumla cenk06cenk +1 yıl Sordun cevap verdik nesi bos? Yorumla Soran +1 yıl Başka aklına tek bu mu geldi Yorumla cenk06cenk +1 yıl Baska aciklamasi mi var sence? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla cenk06cenk +1 yıl Baska aciklamasi yok maalesef, senden hoslandigi asikar Yorumla Soran +1 yıl Adam evli çocuğu var Yorumla cenk06cenk +1 yıl Farketmez ask bu 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl 😔😔😔 Yorumla
çıngıraklıyılan2001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl İçinden gelmiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama ilk defa ikimize dedi Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 975 cevap paylaştı. Mahsun bence 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla Handsomee06 +1 yıl Yani eğer ki baştan cikmadiysa masum bı teklif Yorumla Soran +1 yıl Ama ilk defa ikimize dedi Yorumla Handsomee06 +1 yıl Seni süzüyor mu Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Amacı kötü mü sence 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama neden bize ikimize çikolata alicam dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır mı değil mi Yorumla Soran +1 yıl Sence Ya neden ikimiz dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muz dese amacı kötü derim ben buradan niyetine karar veremem Yorumla Soran +1 yıl Bide ikimize dondurma alicakmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hiç bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla deşersen aklına girer. Sonra gerçekten dondurma yalarken bulursun kendini. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersin onu Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Penisi neyi olacak bence sen istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Düzgün konuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazla debelenip durma kötü hissediyorsan tepkini hocana koy. Ne kırk soru soruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sun Yorumla Soran +1 yıl Offf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oflama yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sen uzak dur ondan tavrını koy Yorumla Soran +1 yıl Tamam ama neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ablacım sen korkuyorsan tavır koy korkmuyorsan koyma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hocaların öğrencilerle bu kadar samimi olmasına karşıyım ben ders dışında bile belirli bir mesafe olması gerekir
Bencede katılıyorum, o benim yanıma geldi
Snada çikolata alacağını belirtmek için. Sadece bu bilgiyle ne anlam cikartcaz baska üzerine erimiş çikolata döküp yalicakmi diyelim
Ya ilk defa bize çıkolata alicam beraber yeriz dedi ilk defa yani böyle bir şey söylüyor
Tamam ya adamın canı çikolata çekmiş ayıp olmasın diye sanada almış hepsi bu kızım illa seninle sevişecek mi
Offf yani neden başka öğrencilerine bunu yapmiyor
Kızım derdin ne zorla seni sevsin mi istiyon 🤣
Hayır ya gitsin başka öğrencilerine çikolata alsin
İyi alsın çokta tin adamın umrunda değilsin zaten
iyi
Siz kızları anlamak harbi zor
Kesin aşığk
Yaw siz kızlar ne sanıyorsunuz kendinizi asşlkjdasklfa
😡
Bunun manası çok derin, adama bilezik gibi geçiririm demek
Anlamadım nasıl yani
o kizi istiyordur
Boş boş konuşmayin
Sordun cevap verdik nesi bos?
Başka aklına tek bu mu geldi
Baska aciklamasi mi var sence?
Bilmiyorum
Baska aciklamasi yok maalesef, senden hoslandigi asikar
Adam evli çocuğu var
Farketmez ask bu 😊😊
😔😔😔
İçinden gelmiş
Ama ilk defa ikimize dedi
Mahsun bence
Anlamadim
Yani eğer ki baştan cikmadiysa masum bı teklif
Ama ilk defa ikimize dedi
Seni süzüyor mu
Nasıl yani
Amacı kötü mü sence
Hayır ama neden bize ikimize çikolata alicam dedi
Hayır mı değil mi
Sence Ya neden ikimiz dedi
Muz dese amacı kötü derim ben buradan niyetine karar veremem
Bide ikimize dondurma alicakmiş
Sen ne istiyorsun
Hiç bir şey
Fazla deşersen aklına girer. Sonra gerçekten dondurma yalarken bulursun kendini.
Nasıl yani
İstersin onu
Neyi
Penisi neyi olacak bence sen istiyorsun
Düzgün konuş
Fazla debelenip durma kötü hissediyorsan tepkini hocana koy. Ne kırk soru soruyor
Sun
Offf
Oflama yaşın kaç
18
Tamam sen uzak dur ondan tavrını koy
Tamam ama neden
Ablacım sen korkuyorsan tavır koy korkmuyorsan koyma