Risin nereden bulunur? Arkadaşlar bilgisi olan yardım edebilir mi? Deney için lazım lütfen gerçekten bilgisi olanlar yardımcı olsun. Saf Risin bulmam gerekiyor araştırma için.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 3 ay
Bende sipariş verdiğim yer hakkında bildirimde bulunacağım. risinci. com adresinden sipariş verdim. Başta tereddüt etmiştim ama burada yazılanları görünce ve başka bir alternatif olmadığından risinci sitesinden şipariş'imi verdim. İstediğim ürün için 7.000$ dolar para ödedim. Şunu söyleyeyim sipariş vermeden doğru düzgün bilgi vermiyorlar ama siparişinizi verip ödemesini yaptıktan sonra bana çok detaylı olarak bilgi verdiler ve beni fazlası ile tatmin etti bu cevaplar. Siparişim ile ilgili hazırlandı diye ve dağıtıma çıktı diye bilgi verdiler ayrı ayrı. Buda beni çok memnun bıraktı. Siparişimin bırakılmasını istediğim yere bırakmadan yaklaşık 2 saat önce bana bilgi verdiler siparişiniz 3 saate kadar bırakılacak diye sonra yaklaşık bunun üzerinden 4-5 saat kadar sonra istediğim yere bıraktıktan sonra bana bırakıldı diye bıraktıkları yerin resmini yolladılar ve gidip aldım. Ben normal teslimat istedim ve siparişin elime ulaşması 40 günü buldu. Acelesi olan hızlı teslimat istesin yoksa bir ayı geçiyor. Arada yazdığımda yoğunluktan bu şekilde olduğunu söylediler. Nihayetinde ürün elime ulaştı ve gerekli testleri yaptım. Çok sağlam ürün gerçekten haklarını yememek lazım. Başından sonuna kadar tüm aşamada beni memnun bıraktılar kendilerine sonsuz teşekkür ederim ve herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.
350 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Sana şunu söyleyeyim bende senin gibi aradım taradım bulduğumu zannettim ama kaç kere dolandırıldım. Bildiğin gibi satışı yasak olan bir madde bu aradığın. o yüzden fiyatı da oldukça uçuk. Ben buldum bir yerde aldım ve tüm testlerini gerçekleştirdim gerçekten niyeti bozuk kişilerin eline geçmemesi gereken bir şey bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yaptığım testlerde risin hakkında tüm söylenenlerin doğruluğunu bizzat öğrenmiş oldum. risinistiyorum@proton. me bu mailden ulaşabilirsin tehlikeli insanlar her işi yapıyorlar ama gerçekten işlerini çok sağlam ve sorunsuz yapıyorlar. Boşuna başka yere bakıp da zaman harcama ve parandan olma benden söylemesi.
7615 Yorumla- 1 yıl
Bende sizin yorumunuza güvenerek dediğiniz yerden sipariş verdim 2 hafta önce zaten internet aramalarımda sitelerini görmüştüm. Sizin de dediğiniz gibi istediğim ürün sorunsuz elime ulaştı. Sadece teslimat biraz geç oldu oda toplu dağıtım yaptıkları içinmiş. Tekrar sipariş vereceğim ama bu defa kesinlikle hızlı teslimat yapılmasını isteyeceğim. fiyat fark ediyor ama olsun. gerçekten işlerinde ve gizlilik konusunda profesyonel hizmet veriyorlar. Ben her aşamada memnun kaldım.
- 1 yıl
Doğru ve iyi seçim bende aynı yerden yaklaşık 5 ay önce bunlardan sipariş verdim her şey sorunsuzdu. Kimsenin anlatamadığı şeyi ben anlatayım :) gelen ürün kalitesi nasıl kimse bahsetmemiş. Ben sattıkları her üründen sipariş verdim ve totalde 7000$ para harcadım. Her ürünü tek tek ayrı ayrı deneylerde test ettim ve sonuçları gerçekten muhteşem çok kaliteli birinci sınıf ürünler. şu an ihtiyacım kalmadı ama olursa diye tekrar sipariş vereceğim. risinci. com tek geçerim.
- 1 yıl
Bende buradan sipariş verdim ve çok memnun kaldım. Adamlar işini sağlam yapıyor. Biraz tuzlu oldu ama değdi gerçekten. Bende rahatlıkla herkese tavsiye edebilirim. Ürünleri de hizmetleri de 10 üzerinden 10 her şey harika daha ne deyim.
- 1 yıl
@SizeneBenimAdımdan Aynen öyle bende tek geçerim başka yer yok zaten
- 5 ay
Buradan sipariş veren birisi olarak söyleyeceklerim gayet profesyonel iş yapıyorlar ve ürünleri muazzam kaliteli. Başka yer yok zaten hiç boşuna bakmayın yaklaşık 1 yıl araştırdım bulamadım ve sahtekarla uğraşmak zorunda kaldım. Eğer siparişin çabuk ulaşmasını istiyorsanız hızlı teslimat isteyin yoksa 1 ayı buluyor gelmesi. 3 defa sipariş verdim üçü de sorunsuz dedikleri gibi gerçekleşti. tüm ürünleri denemiş ve memnun kalan biri olarak herkese tavsiye ederim. Ha unutmadan alacağınız ürünün kullanımınıza göre ne kadar almanız gerektiğini mutlaka sorun başta size en garantili sonuç için tavsiyede bulunuyorlar. Sipariş verdikten sonra tüm kafama takılanları anında cevapladılar kısaca her aşamasından memnun kaldım. risinci. com gerisi hikaye
- 5 ay
@SizeneBenimAdımdan @SizeneBenimAdımdan bende sipariş verdim sizin yorumunuza güvenerek iyi ki denemişim bende çok memnun kaldım ama ben vip müşteri oldum herhalde :) 11.000$ tuttu siparişlerim 2.000$ indirim yaptılar 9.000$ hızlı teslimat ile 9.500$ ödedim. Aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar bir kez daha teşekkür ediyorum risinci. com ailesine
- 5 ay
Güzel tavsiyeniz için teşekkür ederim bende buradan sipariş verdim hızlı teslimat istedim ve yaklaşık 8 günde teslimatım yapıldı. Her şey sorusuz ve profesyonel gerçekleşti ve çok memnun kaldım. Herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.
- 5 ay
@SizeneBenimAdımdan İyi para vermişsiniz valla benim o kadar param yoktu ona göre sipariş verdim. Keşke param olsaydı bende her istediğimi alabilseydim. Hazır bulmuşken kaçırmamak lazım bu fırsatı.
- 4 ay
Söylediğin yer zaten internette bu satışı yapan ve yıllardır olan tek yer bende başta tereddüt etmiştim ama ne olacaksa olsun dedim sipariş verdim. 3 gün önce siparişim teslim edildi her şey dedikleri gibi oldu sorunsuz bir şekilde ne dedilerse o şekilde sipariş teslim edildi bir problem yaşamadım ve memnun kaldım aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. Ürünü test ettim ve mükemmel ötesi sonuç aldım adamlar bu işin piri başka söze gerek yok bence
- 4 ay
Dediğiniz yerden başka bulma imkanı yok zaten. Bende çok araştırdım ama boşuna zaman harcamışım. Talimatlar koymuşlar ona uydum ve hiçbir sorun yaşamadım. Adamlar gerçekten işin hakkını veriyorlar. Sorunsuz bir alışveriş oldu.
- 3 ay
Tavsiyeniz için teşekkür ederim bende siparişimi teslim aldım ve çok memnun kaldım
- 2 ay
- 2 ay
- 1 yıl
@BirYumakMutluluk01 arkadaşın söylediği yerden bende sipariş verdim ve tecrübelerimi sizinle paylaşacağım. 400Mcg ürün siparişi verdim. Eğer hızlı teslimat istemezseniz rahat 15 günü buluyor bana 13 günde ulaştı. Teslimatı gece sabaha karşı bıraktılar ve bana mail ile bilgi verdiler. zaten beklemede olduğum için hemen bıraktıkları yerden aldım. Adım adım haber veriyorlar sizi merakta bırakmıyorlar. Bu çok hoşuma gitti ve verdikleri ürünle ilgili gerekli tüm bilgiyi sorun yaşamamam için sipariş verdikten sonra detaylı olarak yazdılar. Kısaca başından sonuna profesyonel ve güvenilir bir hizmet aldım. Herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- 1 yıl
Sana şunu söyleyeyim bende senin gibi aradım taradım bulduğumu zannettim ama kaç kere dolandırıldım. Bildiğin gibi satışı yasak olan bir madde bu aradığın. o yüzden fiyatı da oldukça uçuk. Ben buldum bir yerde aldım ve tüm testlerini gerçekleştirdim gerçekten niyeti bozuk kişilerin eline geçmemesi gereken bir şey bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yaptığım testlerde risin hakkında tüm söylenenlerin doğruluğunu bizzat öğrenmiş oldum. internationalcasper@proton. me bu mailden ulaşabilirsin tehlikeli insanlar her işi yapıyorlar ama gerçekten işlerini çok sağlam ve sorunsuz yapıyorlar. Boşuna başka yere bakıp da zaman harcama ve parandan olma benden söylemesi.
810 Yorumla- 1 yıl
Yardımın için teşekkür ederim dediğin yeri deneyip buradan yazacağım çok sağol
- 1 yıl
Sende sağol pişman olmayacaksın
- 1 yıl
yazdım ama dönüş yapmadılar?
- 1 yıl
Gmail Hotmail Nereden yazdın bilmiyorum ama sende protonmail aç ve oradan yaz ondan cevap vermemişlerdir muhtemelen hem anonim olman gerekir
- 1 yıl
anladım tamam teşekkür ederim bende protonmail açıp oradan yazacağım
- 1 yıl
İletişime geçtim ve sipariş verdim 5 gr hızlı olacak şekilde istedim ama yurt dışında olduğum için gerçekten tuzlu oldu ama bakalım değecekmi tekrar teşekkür ederim yardım için
- 1 yıl
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır gerçekten hiçbir sorun problem çıkmadan teslim edildi istediğim ürün. Harbiden işlerinin ehliler sorunsuz alabildim hızlı teslimat için 300$ aldılar yurt dışı olduğum için ama değdi uçak bileti parası bile değil. Riske girdiğime değmezdi istediğim yere istediğim şekilde bıraktılar temiz iş oldu. Tekrar teşekkür ederim. Konuyu kapatıyorum.
- 1 yıl
Sana söylemiştim yardımcı olabildiysem ne mutlu
- 1 yıl
Senin dediğin yere bende yazdım uzun süre bekledim ama cevap yok başka yerden temin ettim ve sorunsuz her şey gerçekleşti. yalnız katı kuralları var ve gerçekten disiplinli çalışıyorlar. Risin siparişi vermek için talimat koymuşlar ve kesinlikle talimat dışı cevap vermiyorlar defalarca denedim talimatlarına uyarak siparişi verdim ve sorunsuz teslimat yapıldı. Güncel bilgi almak isteyenler için yazdım buraya sende kaldır yazını istersen boşuna beklemesin insanlar ve senin yazdığın maile ulaşılamıyor. benim sipariş verdiğim yerin iletişim adresi risinistiyorum@proton. me zaten internette risin nereden alınır dediğinizde çıkan ilk site başka da yok zaten. eğer gerçekten risine ihtiyacınız varsa bizzat deneyimlediğim ve memnun kaldığım yer burasıdır.
- 1 yıl
Bu tarz ürünleri şu an en sağlam ve güvenilir bulabileceğiniz tek yer risinci. com internette yazılan her şeyi yaptım hiçbir halta yaramıyor ama bunlardan aldığım ürün... Felaket bir şey ve Çok başarılı.
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Ne yapacaksın bunu soruyu emniyet ekiplerine şikayet gitti gözlem altındasınız
07 Yorumla- 1 yıl
al bi gereksiz işte sanane ne yapacağımı bi siz akıllısınız değilmi? Bende canım birini öldüreceğim onun için alıyorum ve buraya soruyorum. bi senin kafan basıyor zaten bu konuları o kadar insan içinden hey Allahım ya
- Cevap sahibi1 yıl
Senin sorunu siber suçlara atıldı dikkat et
- 1 yıl
Bir halta yaramazsınız sanki bir bk yapmış gibi ortalıkta gezersiniz sen benim kim olduğumu nerede ne yaptığımı nereden biliyorsun da sanki marifet etmiş gibi boş boş konuşuyorsun iyi yapmışsın sorun yok
- Cevap sahibi1 yıl
😂😂😂 fıstığım tamam kızma
- 1 yıl
hadi lan ordan g e v ş k
- 1 yıl
senin karına bacına dostuna bayan arkadaşına böyle konuşsalar horozlanırsın hiç tanımadığın bir bayana böyle laf atarsın ondan sonra ortalıkta müslümanım ve erkeğim diye gezersin biraz onurun gururun varsa anlarsın bu laflarımı
- Cevap sahibi1 yıl
Host lan host
- 4 ay
Tek bir yer var zaten onu da herkes yazmış Bende oradan sipariş verdim bir sorun yaşamadım her şey istediğim gibi zamanında gerçekleşti. İşin hakkını veriyorlar.
00 Yorumla - 1 yıl
şu an bulabileceğiniz ve güvenebileceğiniz tek yer ricinci. com beni memnun bırakabilen herkesi rahatlıkla bırakır :)
70 Yorumla Tehlikeli işler
Tavsiye veremem01 Yorumla- 1 yıl
Veren biri çıkar elbet
- 1 yıl
Kimi zehirliyecen gız doğru söyle bak 🤣
04 Yorumla- 1 yıl
yaw he he senin gibi ergenlerle uğraşmaktan bıktım gerçekten
- 1 yıl
Risin satışı yasaklandı diye biliyorum bulman mümkün olmaya bilir , önceki yazdıgımıda otopside belli olmadığı için kullanılan bi zehir o yüzden latife yaptım ama anlayana saygıdeğer hanımefendi 😅
- 1 yıl
Yine de sağol
- 1 yıl
@AklıBaşındaBiri30 sende sağol
- 1 yıl
Ne kadar lazım
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi