Diğer Salyangozun kabuğu kırılırsa sümüklü böcek mi olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 15 dakikadır bunu düşünüyorum Güncellemeler+1 yıl Sorum kabuksuz yaşayıp yaşamamasi değil. İsmi ne olur onu soruyorum Salyangozun kabuğu kırılırsa sümüklü böcek mi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır dönüşmez ama çok da yaşamaz bütün hayati organları kabuğun iç kısımlarına doğru saklı kabuğu giderse çok yaşamaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İsmi halâ salyangoz mudur Yorumla SadeceErenn +1 yıl Salyangozdur tabiki sümüklü böcek dediğin biraz daha farklı. Organları kabığun içinde değil vücudunun içinde saklı olduğu için kabuğa ihtiyaç duymaz Yorumla Soran +1 yıl Evet çok mantıklı bunu niye düşünemedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yasar hayir bastinmi ustune knk 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hep basıyorum. İsmi ne olur peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Supersin ya bnmde hsuma gidiyo kyif icinmi basiyon knk😀 Yorumla Soran +1 yıl Oha sacmalama yanlışlıkla basıyorum kışın ama çok başıma geliyor Yorumla Soran +1 yıl @SadeceErenn bilerek ezmiyorum* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He anladim. bugun bastinmiki sorduguna gore Yorumla Soran +1 yıl Basmadım aklıma geldi birden. Sen niye hayvani bilerek öldürüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben oldurmuyom ki olduren birini gordum sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi kiz bilerek basiyodu keyif icin Yorumla Soran +1 yıl İzleme öyle şeyler. Can o bir kere insanın vicdanen hoşuna gitmemeli psikolojini düzelt. Hicbirimizin psikolojisi iyi değil benim de iyi deģil ama kendime zararım var hayvana cana zararı düşünmüyorum seninki çok farklı boyut Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır dönüşmez ama çok da yaşamaz bütün hayati organları kabuğun iç kısımlarına doğru saklı kabuğu giderse çok yaşamaz
İsmi halâ salyangoz mudur
Salyangozdur tabiki sümüklü böcek dediğin biraz daha farklı. Organları kabığun içinde değil vücudunun içinde saklı olduğu için kabuğa ihtiyaç duymaz
Evet çok mantıklı bunu niye düşünemedim
Yasar hayir bastinmi ustune knk
Hep basıyorum. İsmi ne olur peki
Supersin ya bnmde hsuma gidiyo kyif icinmi basiyon knk😀
Oha sacmalama yanlışlıkla basıyorum kışın ama çok başıma geliyor
@SadeceErenn bilerek ezmiyorum*
He anladim. bugun bastinmiki sorduguna gore
Basmadım aklıma geldi birden. Sen niye hayvani bilerek öldürüyorsun
Ben oldurmuyom ki olduren birini gordum sadece
Bi kiz bilerek basiyodu keyif icin
İzleme öyle şeyler. Can o bir kere insanın vicdanen hoşuna gitmemeli psikolojini düzelt. Hicbirimizin psikolojisi iyi değil benim de iyi deģil ama kendime zararım var hayvana cana zararı düşünmüyorum seninki çok farklı boyut
Anladim
Evet öyle olur