KIZLAR ben bu duayi okudum. Yazdiklarim dogrudur.. Ilkinde hostes olmak ve gonul isi icin... daha once 1 kere okumustum bu 2. okuyusumdu bir cuma baslayip diger cuma bitiriyordum hafta arasi gece kalkip okurken birden aglama krizim tuttu ve dedimki Allahim senin vaeligina inaniyorum ve bu duayida sana soz verdigim icin bitirecegim ama artik senin icin hic bir sey yapmiyacagim. cunku insan istiyorki bir an once olsun ve ben cok sabretmistim dayanacak gucum yoktu artik.. ve sonra uykuya daldim.. Ruyamda hz. Muhammed gordum yuzu esmerdi ve cok kirisikti ve uzgundu o yuzu bana neden isyan ettim dedi.. sabah korku ile uyandim ve tovbe ettim.. ilk okudugumda cingene bir cocugun karnini doyurmustum ve ruyan kabul olunacak demisti bir ses bekle bekle olmayinca 2. salati tefriciye baslamistim.. iste neden diyorlar sabredin isyan etmeyin. isyan edince olucak dualar tersinede donuyor sadece inanin sabirli olun Allaha birakin.. olmayan seyler olur. olucak seyler ters doner dua ile bu yuzden niyetinizi bozmayin ve Allahtan isteyin. Allah herkezin gonlune gore versin
202 Yorumla
En İyi Cevaplar
4444 Salavat-ı Tefriciyedir. Hakkında o kadar rivayetler vardır ki, izmirde düşmanın denize dökülmesinde bile köydeki kadınların salavat-ı tefriciye yaptıkları söylenir. İzmir'deki savaş bir nevi de mucize eseri kazanılmıştır, bunu bilen bilir. Diğer taraftan, duanın kesinlikle arzu edilen tüm duaların kabul edilebileceğine araç olduğu rivayet edilir. Okuyan ya da tam manasıyla karşılığını görene henüz tanık olmadım ama varsa söylesin. Çünkü kesinlikle karşılığında tüm duaların kabul edileceği söylenen tek zikr-i duadır.
70 Yorumla
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
DUANIN manası
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”40 Yorumla
yok artık...ben ygs'den bir gün önceki gece 100 kere ihlas suresini okumuştum zar zor bitti 4444 nedir ya :D
02 Yorumla
Başak+1 yılhahaha:)
Başak+1 yılZatən 1gune bitirmezsin 11gun okuman lazım günə 404tane duwuyo ben ve bir tandgim yapmwfi diləyi kabul olmuşdu 11gunun sonunda oluyor yalan deyil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoş işler..
İstediğin bir şeyin gerçekleşmesini istiyorsan , mantıklı bür şekilde o herneyse üzerinde çalışmak tek seçenektir..
Örnek : Math sınavlarına girmeyeyim ama o zamanı 4444 kere dua okuyarak geçireyim , otomatik işim görülsün...
Bu bir pazarlık olur , Allaha benden sana 4444 kere dua, sevabına sen de benim işimi gör demektir. Bu nerden çıktı dersen de , aklı her an dinde tutmaya çalışan hocalar böyle bir uyduruk iş bulmuş. Bir de dağıtma konusu var, mahalleye 300 400 dağıtıp okudun mu okudum şeklinde geri toplamak o da..
Abartan da var, o çocuk beni sevsin diye 4444 kere dua okumak da neyin nesidir anlaşılmaz. Bu işler hurafedir , dinle uzaktan yakından alakası yoktur , bildiğin hokus pokus işidir ve istenen iş olmayınca da sonu ya depresyondur ya da eksik okudum bir daha okuyayım tarzı OKB takıntısıdır.00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 478 cevap paylaştı. cidden 4444 defa okumuşsan.. bir zahmet faydasının gör... Cidden bu saçmalık.. tm salavat getir ama bir iş için bu kadar uğraşmaktansa o işi yapman daha mantıklı değil mi. Hem Allah'a sığınıp yaptığın işte bir ibadet değil midir? Lütfen, teessüf ederim... :)
00 Yorumla
+1 yılBunu başaran zaten matematik profesörü olsun bir zahmet. 😅 4444 sayısı önemli herhalde. Diyelim ki, şaşırıp 4443 kere okudun. olmadı.. sayıdan emin olmak için, tekrar baştan başlayıp okumak en iyisi mi? Ya da duayı okurken, sayıda yanlış yapmayasın diye bir "sayıcı" tutmak mı daha mantıklı? Sevabına yardımcı olur belki. Mucize beklemek değil de, beklentisiz okunsa daha mantıklı olur herhalde. 😅
11 Yorumla
Başak+1 yıl1gun için gecerli deyil 11gun okuman lazım 1gune 4440deyil 404defa oku 11gunun sonuna kadar bitir bir tandgim yapmwdi diləyi olmuşdu 11gunun sonunda
+1 yılbir zamanlar çok okurduk.. inanmayanlar olabilir... saygı duyarım. türbe gidip bez bağlama gibi hurafelere benzemez bu.. salati tefriciyenin çok etkili olduğunu biliyorum.. sayıya ve huşuya dikkat edildiğin de kesin sonuç verir.. içeriğinde çok derin anlamlar içerir.. anlayabilene...
436 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSen okudun mu 4444 defa peki?
Yay+1 yılçok okudum.. medrese hayatında okurduk.. bize hep gelirdi..
Gizli Soran+1 yılBize hep gelirdi derken? Neyle okuyordun peki?4444 defa neyle okuyordun sasmamak icin?
Yay+1 yılburada detay vermiyeyim de değişiyordu.. paylaşırdık genelde.. eskiden zikir matik yoktu.. tesbih ya da ya da yazarak. duruma göre değişirdi..
Gizli Soran+1 yılPeki zikirmatikle okudun mu hic?
Yay+1 yılyok.. eskiden yoktu zikirmatik.. olsaydı kullanırmıydık bilmiyorum.. sorardık o zaman herhalde.. duruma göre yani..
Gizli Üye(30-35)+1 yılben okudum bir kaç sene önce. çok araştırmıştım bunu, illa 4444 tam olacak diye bir şey yok 1 eksik 1 fazla farketmez. zaten dua ediyorsun sonuçta allah gönlünden geçeni bilir. benim çok sevdiğim adam vardı, dönsün diye okumuştum ve duanın bittiği akşam mucize gibi akşam tekrar konuşup birleşmiştik fakat yeniden ayrıldık. ayrılmamızda hayır varmış sonraları gördüm bunu.
100 Yorumlasenin söylediğin salatı tefriciye değil mi bu duayı 4444 kere okumak şart değil ki o gelenek osmanlıdan kalmış sen bol bol oku evet peygamber efendimize çok güzel bi salat allah onun hürmetine her kapıyi acarmş insana
62 Yorumla
Başak+1 yıl4444 kez okumalı der herkes ama beceremiyorum bi türlü yarıda kalıyor
etrafımda pek çok şey için denendiğini gördüm annemin sigarayı bırakması için okunmuştu mesela annemin haberi yoktu ve tefriciye bittiğinde annem sigara içerken midem bulanıyo içemiyorum artık falan demeye başladı bence kesinlikle işe yarıyo
102 Yorumla
Koç+1 yılgerçekten mi.sen hiç okudun mu
Senın dediğin şey şölr bir şey '' bir yere ulasmak ıcın yuruyerekmı daha hızlı qıdersın arabaylamı?Tabıkı araba ile işte bu da onun qıbı bır sey vasıta kullanmak gıbı dusun araçla amaca ulasmak''...
76 Yorumla
Koç+1 yılsorun varmı
Koç+1 yılbenim için sorun olsa okumaya başlamazdım
Terazi+1 yılSevindim şu an senin için... Ve sana tek tavsiyem bu tür derin konularda soru sorarken cevapları çok önemseme caydırıcı çok cevap var.. Bu hadis-i Şerif ile açıklanmıştır.. Bir kere İçersinde La İlahe İllallah Muhammeden Rasulullah geçiyor... Allahtan başka ilah yoktur ve Hz.Muhammet (S.A.V) onun kulu ve elçisidir ibaresi geçer... Daim olsun İnşallah..
Koç+1 yıl.buda salavat zaten faziletinden haberdarım öyle kolay caya bilinecek bi yol değil.sadece kabul olan varmı onu merak ettim
Terazi+1 yılBelki geç kaldım ama okumanı tavsiye ederim. Hikmetini gördüm şu an tekrar başladım. Daha önce ablam okumuştu ailemiz için imkansız bir dilek için. İnan bana mucize gibi oldu. Zor ama bitir tek basına. Dileğin anahtar deliği , okuduğum her şekavet o deliğin anahtarını oluşturuyor bir fazla okursan büyük gelir anahtar bir eksik okursan küçük tam sayısını oku kapıyı aç. Kesinlikle mucizeye şahit olacaksınız
bende denemistim ama olmayacak duaya da amin denmezmiş sonuc sıfır..
18 Yorumla
Başak+1 yıl:D ne diledin diye sormuyorum tahmin ettim:)
Başak+1 yıleski sevgilim geri dönsün falan mı:)
Başak+1 yıl:) boşver seni sevmeyen kendi kaybeder diyelim
benim dileğim farklı inş olur kısmet enazında içim ferahlasın.
Başak+1 yılee bigün dahi olsa kapanmalıyım ama çünkü bugun 4 gün oldu daha 100 tane yeni etti:S:S
teşekkürler ayrıca.
- Astroloji & Burçlar konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılMüslümanken çok okurdum hala ezberimde.Bi faydasını görmedim ben.
13 Yorumla
Başak+1 yıley allahım:D:D iyi bakalım
İkizler+1 yılBiraz öyle oldu -.-
+1 yılDünyayı yöneten 26 aile var ve hiç birisi de Müslüman değil. Demek ki isteklerin için çalışman gerekiyor, dua etmek işe yaramıyor
12 Yorumla
Terazi+1 yıl@Menkıbe28 dua etmeyenlere de veriyor, edenlere de
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu tam ben deneyecekken bir uyari almistim arkadasim tarafimdan.. Bu bir dua.. sure degil.. ve bu konuya cok elestri var.. o yuzden cesaret edemedim.. googledan arrttirisaniz elestrileri gorursunuz şirk old. dusunenler var
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNeden şirk olsunki allahtan isteniyor
Cevap sahibi+1 yılicerigiyle alakali sanirim... bilmiyorumgoigle dan ogrenebilirsiniz. ben cesaret edemedim
Cevap sahibi+1 yılyani şöyle dusun.. Ayet olsa onu sayilarla soylemek mantikli gelebilir, ama bu dua.. Allahin ayeti degil... bir duayi sayilarla soylemek? bunu dusun...
Cevap sahibi+1 yıl@Menkıbe28 yazdiklarimin tamamini okumani tavsiye ederim
Başak+1 yılSen onlara baakma onlar VAHHABİ. Bak bu konu önemli. Onların tasmasını ingiliz ve Yahudiler tutar. Deaş 1 mermi attımı israile yok ama sözde cihad ediyoruz diye müslümanlara müştik deyip katlettiler... yani onlara göre onlardan başka müslüman yok Osmanlı müşrikmiş düşün Çanakkale de ve diğer cephelerde ki Osmanlı askerleri de Şehit değilmiş. Ama deaşlılar şehitmiş. Vahhabi domuzları... hocalarını eleştir direk sana müşrik derler. Sonrada siz hocanıza tapıyorsunuz derler. Daha neler neler. Şu dönem kendine sahabe lakabı takan. Halis (bayuncuk) maymuncuk köpeği var gündemde. 2 yıl Mısır'da suudun beslediği vahhabi köpeklerinden din öğrenmiş gelip herkese müşrik damgası yapıştıryor. Ona inanıp kaç kişi eşini bırakıp kaçtı sen müşrik sin nikahın düştü diye... Şimdi ne oldu biliyor musun. Ona inanıp eşine müşrik deyip evi terkeden yuvasını yıkanlar. Şimdi halis köpeğine MÜŞRİK DİYOR... Habu arada Türkiye de kendilerine Selefiyiz diyorlar Araştıracak olan lütfen dikkat önce dininizi öğrenin. İngiz oyunlarını yahudiyi öğrenin vahhabilik nasıl çıkmış Osmanlıyı İngilizlerle nasıl arkadan vurmuşlar öğrenin sonra bu domuzları dinleyin... Şirk değil. Ayette Allah Bana ulaşacak vesileler arayın diyor. Bunların şirk olarak söylediği şey ise siz Allah'tan değil peygamberden istiyorsunuz siz peygambere tapıyor sunuzu kastediyorlar yarım akıllarıyla... Yersen. Hatta bu zavallılar miraca peygamber efendimiz şefaat edemez. Gibi iddaalardada bulunup az bilgisi olan zavallı insanları. Kadırıp içlerine çekiyorlar. İçerisi daha fena.. inan... Dilleri Allah der. amma. AKILLARI UÇKURUYLA CEPLERİ ARASINDA... bilmesem yazmam.
Astroloji & Burçlar konusunda 417 cevap paylaştı. Kitapta yazıyormu yok, Allah de düştüğün gibi seni kaldırır seni dener o Allah diyen kaybetsede kazanır.
00 Yorumla
+1 yılokudum, kareli metod defteri kağıdına 4444 tane kare sayarak bir bölüm oluşturmuştum her okumada bir kareye çarpı işareti koymuştum
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbunu denicem cok tesekkur ederim :)
Kova+1 yılbu milatta kaldı be :)
Gizli Soran+1 yılYillar önce mi yaptin? Kac sene önce :D
Kova+1 yılyapmadım dedimya bacıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Gizli Soran+1 yılYa tebrik ederim ayricada profil resmin super, che karizmayi gözunden vurmus :D
Kova+1 yılteşekkür ederim bazıları çok rahatsız oluyor ama
Ben genelde 6666 Bedevius okurum üstünede deve sidiği hadisi şerifini uygularım
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDalga gecme haddini bil.
Balık+1 yıl@didemb166 insanların dini görüşleriyle dalga geçecek kadar aşağılık mısın?
Balık+1 yılÇok cahilsin.
Gizli Soran+1 yılAllaha havalesin
Balık+1 yılBen size demedim onu. @Didemb166 dedim
Gizli Soran+1 yıl@_Varenka_8291 bende ona dedim
İnanarak okursan Allah'ın izniyle dileğin gerçekleşir.Ama sen yine de hayırlısını dile.
30 Yorumla
+1 yıleğer içinden gelerek dua edersen Allah senin için hayırlıysa dileğini verir.
10 YorumlaBenimde 6666 Xperim var. Bu da mı tesadüf. Hadi bunu da açıklayın Atayizler -_-
14 Yorumla
Balık+1 yılcidden he o ne öyle cift sayi yigini ben olsam üyeligi silerim.
Başak+1 yılaziz üye Allahın rahmeti üstüne olsun o halde:)
Balık+1 yılühü ne hatirlatiyosun ):
Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. İlk defa duydum istediin bişeyi 4444 kere söyleyecek misin yani mantığı bu mu
02 Yorumla
Başak+1 yıl:) hayır duayı o kadar okuyacaksın
çıkarcı,ısrarkeş...
bu dünyada dilekleri niye gerçekleşiyor biliyor musun?oportunizm onları daha da azdırsın kesin kes cehenneme gitsinler diye.00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 302 cevap paylaştı. 4444 kere okunan dua , ben kendi başıma 3 günde okudum bunu . İsteğim 3 ay sonra oldu, ama oldu. İçten dua etmek önemlisi.
53 Yorumla
Koç+1 yılne istemiştin .ve naıl okudun her deferinde abdes alarak mı nasıl başladın başında bi duıaylamı
Koç+1 yılpeki teşekkür ederim .Allahın izniyle benimde duam kabul olur.
+1 yılonu okutup dileğine ulaşan çok kişi duydum 4444 adet okunan bi duaydı dimi ben hiç denemedim ama okuyanların amacına ulaştığını çok duydum etrafımda
38 Yorumla
Koç+1 yılevet 4444 tane.
Başak+1 yıldediğim gibi canım ben uygulamadım ama uygulayıp faydasını görenleri çok duydum
Başak+1 yılolsaydı adı üstünde 4444 olmaz dı dimi ama
Yay+1 yıl;D
Başak+1 yılevet aynen öyle ne 1 eksik nede 1 fazla rakamı rakamına okunucak bir dua
+1 yılAllahım sen sabır ver dinimizi böyle gösterenlerden nefret ediyorum
38 Yorumla
Koç+1 yılbilip bilmeden konuşma .salatı tefriciye faziletlerinden haberdar olmayıp ne konuşursun.
Başak+1 yılniye anlamı çok güzel peygamberimizi övüyor,içten gelerek okursa dileği gerçekleşir.
Koç+1 yılbilmeden konuşuyor ya sinir oldum s.lak
Oğlak+1 yılsen dini dileklerin gerçekleşsin diye yaparsan kusura bakma sana diyecek bir lafım yok
Başak+1 yılinsan ilk önce Allahın rızaına ermek için dua okumalı,ama bunun yanında bir şey istendiğinde de kimden isteyeceksin Allahtan.bunu dua aracılığıyla yapmakta en güzeli.bunda bir problem görmüyorum.
Oğlak+1 yılburda durum öyle değil ama farkında isen
Koç+1 yılAllah duayı biz ondan birşeyler isteyelim die verdi .ne demek dini isteklerin için kullanmak .Allahtan istemeyeceksek kimden istiyicez
Astroloji & Burçlar konusunda 333 cevap paylaştı. Benim eski sevgilim benim icin cok okurdu ben hi. Okumadim
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEst. ALLAH hic bir duayi geri cevirmez ama kabul oldu mu peki senin icin okuduklari? Neyle okuyordu biliyormusun? Yani sayiyi sasmamak icin ne kullaniyordu?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTesbih kullanmıştım ben ama zikirmatik daha kolay olabilir.
00 Yorumlaya faso fiso onlar dinin içine sokulmuş batıl şeyler
00 Yorumlaokudum. Kabul oldumu olmadımı bilmiyorum ama şu an olmadı daha
00 YorumlaBen namaz kilan bir insanim ama bu 4444 defa okuyunca duan kabul olur tarzi seylere inanmiyorum
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOlabilir, saygi duyarim. Fakat sonuc alanlarda cok fazla eminim sende duymussundur yani ALLAHtan umut kesilmez belki sayinin önemi yok ama sayi yazdigi icin insan teredutlu oluyor, en iyisi risk almiyim ben diyor :)
Boğa+1 yılAllahtan tabi umut kesilmez bol bol dua etmek lazim ama bir sayi belirtip de herseyi o sayiya baglamak bilmiyomda uygun degil gibi.. ama Allah diyorki 'Duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var' oyuzden boyle sayiya baglamk yerine derdinle ilgili Allaha surekli duada bulunmak daha makbul gibi
+1 yılBeyni patates püresine çevirme yöntemi. İnsanlar düşünmesin diye neler uydurmuşlar.
11 Yorumla
Koç+1 yıl:) güldüm sadece
istediğin olmasa da kaybın mı var neyin hakkımızda hayırlı olduğunu ancak O bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle şeylere inanmam ama annem abime zamanında çok okuyordu sınav döneminde şuan mühendislik okuyor
57 Yorumla
Koç+1 yılinanmam ne demek ya ?
Cevap sahibi+1 yıldeistim
Koç+1 yılkonuşsan da anlamaz
Cevap sahibi+1 yılsorun ne ki bu benim düşüncem
Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok boşuna vakit kaybı yaşama senin derdini biliyorum
010 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNerden biliyosun acaba?
Gizli Soran+1 yılBu kadar basit olsa keske
Gizli Soran+1 yılDua etmek neden vakit kaybı olsun arkadas
Gizli Soran+1 yılYapma zaten
Gizli Soran+1 yılYa sanki ben dedim su kadar okunsun diye arkadasım ne biliyim soruyorum işte bilen vardır diye
hiç okumadım herşey ALLAHtan O isterse olur istemezse ne yaparsa yapsın olmaz
05 Yorumla
Koç+1 yılAllahtan istiyoruz zaten.salavat bu büyü değil bişi değil.
Koç+1 yılyok anladım.kaderde varsa olur otur bekle diyorsun. ama nefes almam için birşeyler yapmam lazım.
Koç+1 yılbilemeyiz .
Arkadaşlar bende başladım şimdilik 800 tane okudum inşallah 4444 defa okuyacam allah herkesin dileklerini gerçekleştirsin inşallah
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahın izniyle gerçekleşir.Büyük bir iman içerisinde okumaya devam et
20 YorumlaEvet çok işe yarıyor deneyin
47 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSen denedin mi
Gizli Soran+1 yılNe zaman okunuyor felan nasıl olacak biraz bilgi verir misin
Başak+1 yılSalatı Tefriciye: Dilek duası olarak da bilinen ve genelde o niyetle okunan Salatı Tefriciye duası, Kuranı Kerim’de yer almayan, ancak İmami Kurtubi’nin kaynak olarak gösterildiği, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed s. a. v’e salavat getirmek amacıyla okunurken, dileklerimizin gerçekleşmesine vesile olacağını umduğumuz , pek hayırlı, faziletleri pek çok bir duadır.
Gizli Soran+1 yılGünü var mı canım?
Başak+1 yılOkunur:
4444 adet niyet ettiğiniz tefriciye duasını bitirmeniz gereken mutlak bir zaman dilimi olmamakla birlikte, niyet edilen duanın en kısa sürede bitirilmesi, adak ise, adanması en hayırlı ve sevap olandır.
Nasıl Okunur?
Yüzünüz kıbleye dönük ve namaz abdestiniz alınmış şekilde okunması en sevabıdır. Duayı okurken konsantre olup başka hiç bir dünyevi şey düşünülmemelidir. Dilek duası olarak salavat duası okuyorsunuz diye sürekli olarak dilediğiniz dünyevi malı, mülkü, zevki düşünürseniz günaha girersiniz. Dua Allah rızası için, Muhammed için okunmalı, dilekler ayrıca Rabb’dan dilenmedilir. Tefriciye bitiminde Allah’a dileklerinizi yalvarabilirsiniz.
+1 yılVar evet o duanın faydası
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 721 cevap paylaştı. annem okur... inanarak okumak gerekli...
13 Yorumla
Başak+1 yılorası doğru.
Başak+1 yılçocuk burda ciddi cevap vermiş -1
saçmalayanlara +1 bu nedir ya
inadına +1 ;))
+1 yılAçıkla neymiş. Denerim ben.
00 Yorumla118 80 i deneyen var mı :)
00 Yorumlailk defa duyuyorum değişik bir adı var:S
00 Yorumla
+1 yılO değil de gerçekten 4444 kere bunu okudun mu 🤨
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHayır
Yengeç+1 yılBende öyle tahmin etmiştim
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılarazide iyi ama asfaltı bilemem
00 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yıl404 yapıştırıcı gibi bu ne yaa :D
00 Yorumla
+1 yıldene ve sonucu bize söyle.
04 Yorumla
İkizler+1 yılbana da
Başak+1 yılpekala:) anlaştık
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4444 nerde yazıyor
delil kaynak nedir?00 Yorumla
+1 yılİlk kez duydum ben bunu
00 Yorumla
+1 yılne ki ilkkez dudydm ne ise yariyir ne icin acaba
00 Yorumlabu cümleden hiçbişey anlamadım yeminle
00 YorumlaSelavatı Tefriciye çok etkili diyorlar
10 YorumlaBen onu okumadan istediklerime ulaşıyorum ;)
01 Yorumla
Koç+1 yılne güzel (:
4444 1 4444 mü? :)
02 Yorumla
Başak+1 yıl:)) evet orayı aradığında bu duayı okuyorlar
Zaten bizi ayakta tutan duadır
10 Yorumla
+1 yılsalatı tefriciyemi
03 Yorumla
Başak+1 yılevet
Başak+1 yılanlamı güzel olan dua.
Başak+1 yıl:)
tefriciye duası mı
010 Yorumla
Başak+1 yılevet o.
Başak+1 yılne güzel 4444 kez okudunmu peki
Başak+1 yılben tek başıma bitirmeye kalkıştım bakalım 1 hafta da biter inş
Başak+1 yılbiliyorum lakin yinede bakıyorum.bide vesvese yapıyorum acaba yanlışmı okudum diye.
Başak+1 yıldoğrudur valla ne zamandır peşimde:/
Var ben okudum mucisesini gördüm
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe mucizesi peki?
Balık+1 yılBen iş için okumuştum Gebze çayır ovada Arçelik fabrikasına iş başvurusu yaptım fabrikada tanıdığım kimse yoktu biz sizi aricaz deriler yanı oraya girmek kolay değil anca torpil olucak ben umudumu yitirmedim hiç rizkimi Rabb'im veriyor nasibimde ekmek yemek varsa Rabb'im müsade eder 4444 selati Tefriciye başladım okumaya duamı ettim 4 günde duayı eksiksiz olarak okudum bitirdim Rabbime dua ettim Allah'ım yiyecek rizkim varsa o işyerinde bana nasip et diye dua ettim aradan 1 hafta geçti Arçelik fabrikasına dan bana telefon geldi ve kadrolu olarak 13 senedir çalışıyorum
Gizli Soran+1 yılBirazda olsa umut oldunuz sağokun
Gizli Soran+1 yılKesinlikle
8888 daha etkili
00 YorumlaO ne kızz
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİstedigin birseyi gerceklestirme duası
Gizli Soran+1 yılHmm anladım canım teşekkürler
+1 yıltabiki zikirmatik en iyisi
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsen okudun mu?
Kova+1 yılben o işi yapalı yeni bir asra girdik
Kova+1 yıl99 yılı mı 2000 yılı mı neydi
Kova+1 yılyok ama her zikrimi bu şekilde yaparım
Kova+1 yılkime sordu oğlum kız bana sordu sen niye atlıyorsun
Gizli Soran+1 yıltamam :)
Kova+1 yıltamam ne ya ben senin için burada kendimi parçalıyorum sen ise adama söver gibi tamam :) :))))))))))))))))))))))
+1 yılEvet
14 Yorumla
Başak+1 yılee mucizesi oldu mu
Balık+1 yılMucizesi değil o, bildiğimiz tefriciye. Evet oluyor. Annem okutturmuştu bi kaç şeyde. Ama önemli olan inanarak okumak
Yay+1 yılKelimeleri yanyana getirlmiş güzel bir dua metni. Selati tefriciye. Ama Papağan Gibi Defalarca tekrarlamanın bir faydası olmaz. .İçten Samimi Ettigin 1 Kelimelik dua ve ardından içten bir amin. dahada etkili olabilir . Mazlumun bedduasından uzak durmak ve herzaman başkalrının kendisi için hayır dua etmesini istemek iyidir. Ancak rakamlarla öyle 1000tane şunu 10 bin tane bunnu oku diye söylemek içi dolmadığı sürece hikaye olur. bal bal Bal Demekte dil balı tadmaz...
Balık+1 yılUzun uzun açıklamak isterdim size ama bugun üşeniyorum. Başka zaman özelden yazın bu konuyu anlatayım. Bu arad eksi için teşekkür ettim
- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat