Kendi halimde tek başıma bir mekanda otururken bir erkek benimle tanışmak istedi. Gayet kibardı, sempatikti ve beni rahatsız edecek hiçbir hareketi olmadı.
Sonra tekrar tekrar buluşmak istedi. Üçüncü buluşmada ise bana aşık olduğunu söyledi.
Bana çok saçma geliyor , kafamda oturmuyor sadece üç görüşmede aşık olması.
Ama her sabah uyanır uyanmaz beni yokluyor , her müsait aralığımda arıyor. Her görüşmemizde elinde en az bir Buket çiçekle beliriyor. Ben durduruyorum yoksa sürekli hediye alıyor bana.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben zaten buraya göre bir karar vermeyeceğim sadece merak ettim.
Sürekli Burcu soruluyor: Burcu Akrep, ben de Aslan.
Sonra tekrar tekrar buluşmak istedi. Üçüncü buluşmada ise bana aşık olduğunu söyledi.
Bana çok saçma geliyor , kafamda oturmuyor sadece üç görüşmede aşık olması.
Ama her sabah uyanır uyanmaz beni yokluyor , her müsait aralığımda arıyor. Her görüşmemizde elinde en az bir Buket çiçekle beliriyor. Ben durduruyorum yoksa sürekli hediye alıyor bana.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben zaten buraya göre bir karar vermeyeceğim sadece merak ettim.
Sürekli Burcu soruluyor: Burcu Akrep, ben de Aslan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgili falan ol da bir zaman sonra fazla ilgi seni boğacak daha iyisi karşına çıkınca onu bırakmak isteyeceksin. Hipergami kadınların genetiğinde var. Erkeklerin genetik özelliği olan olabildiğince fazla dişiyi dollemek gibi.
Hayır aslında yapım öyle değil
Hipergami konusunu biliyorum ve evrimsel psikolojinin bir parçası olduğunda hemfikirim
Ama ben zaten bana böyle davranan erkeklere bağlanırım, daha önce bir kere oldu.
Benim aklımı karıştıran şey üçüncü görüşmede direkt evlenmekten bahsetmesi..
Etraf , aşık olup uzun ilişki yaşayıp ayrılmak zorunda kalan; hemen sonrasında ilk bulduğu ile evlenen erkeklerle dolu. Erkeklerin çoğunun pek akıllı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden sormak istedim 🙂
Kimse kimseye normal şartlar altında böyle jet hızında bu konulara girmez
Manipüle ettiğini düşünüyorum ama ne için?
Sevgili ol o zaman sonun da ölüm yok. Erkeklerin akılsız oldukları konusunda da tekrar düşün.
Adam ne güzel delikanlı gibi gelmiş niyetini demiş millet bu tarz bir şey yaşayamıyor ne güzel ileride ani olarak anlatırsın Allah tamamını hayırlısı ile nasip etsin
Ya ama üçüncü buluşmada evlilikten bahsetmeye başladı
Etraf, uzun ilişkisinden ayrılıp , acısı ile bulduğu ilk kadınla evlenenlerle dolu
Ben şu an için güvenmiyorum bilemedim.
Çok saygı duyuyorum ama bence bu kadar masum değil
Bahsedebilir bu normal ben ilk gördüğümde dedim sen. benim kaderim evlenmek istedigim kişisin diye 5 yıl sürdü benden kaynaklı bitmedi ama niyetim kötü değildi hiç olmazsa
İlk kadınla evlenmek diye bir kavram yok ne diyeceksin bir kaç kadınla tecrübe et öyle mi gel diyeceksin😂
Abi afedersin ama 🤦♂️ Ne olsun istiyosun başka? Keyfini çıkarsana işte. Sevilmek güzel bişey alla allaaa. Ne yapsak yaranamıyoruz yaaa. Adam aşık olmuş işte 😂
Ya ama evlilikten bahsetmeye başladı üçüncü görüşmede
Erkekler olarak çoğunuz pek de zeki sayılmazsınız. Etraf aşık olup ayrıldığı uzun ilişkisinden sonra önüne gelene aşık rolü yapıp evlenenle dolu 😅
@soran He a*k erkekler a*tal olduğu için şuanda bulunduğumuz modern dünyayı inşa ettiler değil mi?
Olabilecek en iyi seviyenin bu olduğunda karar kılmanı sağlayan nedir? 😄
Sanki erkeklerin yapmasına alternatif bir durum vardı , sanki kadınlar işin içine girebiliyorlardı da “modern dünyayı “ kurdular
Bırakın bu boş ezberlenmiş redpill muhabbetleri😂😂
Sen boş muhabbet de geç çok bir şey değişmez. Yine her sektörde olduğu gibi erkeklerin bir farkı var.
Ok en redpill sensin
O kadar umrumda değil ki mentionlamıyorum seni bile
Kafana göre 🏄♀️