İş Kazasında özel hastane masrafları kim karşılar?

Merhaba arkadaşlar 40 gün önce iş yerinde dizimden sakatlandım. çalışırken dizim döndü. sonrasında gittiğim üniversite hastanesi mr felan çekildi 1 ay dinlendirme yapalım söylendi sonrasında görüştüğüm doktor olmam gereken ameliyatın riskli olduğunu söyledi ve yapamıcağını söyledi. Spor cerrahisine gitmem gerektiğini söyledi. İşyerine bu durumu aktardım kendileri Acıbadem hastanesindeki doktor tanıdığımız birde ona gidelim söylendi kabul ettim gittiğimiz doktor tekrardan çekim istedi ve acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Sonrasında İşyeri beklememi söyledi sonrasında biz sana bırakıyoruz sen ne yapmak istersen onu yap halbuki benim yapabiliceğim çok da bir şey kalmadı. Sonrasında dediler ki üniversite hastanesinde doktorumuz var birde onunla görüş peki dedim gittim adam da bu ameliyatın riskli olduğunu ve yapamıcağını dile getirdi. Spor cerrahisine gitmem gerektiğini söyledi. Kendi araştırdığım doktorlarda üniversite veya devlet hastanelerin bu ameliyatı yapamıcağını dile getirdi. Özel hasteneden görüştüğüm doktorlar yapıyor ama benim bütçem o kadar yok. Ek olarak da şunu söylemek istiyorum ben 4 sene öncesinde ön çapraz bağ ameliyatı oldum bunu işe girerken sağlık raporlarımda mevcut işe girerken söylemiştim. Gerçekten yardımcı olucak abilerim ablarım varsa şimdiden teşekkür ediyorum. Yarın hastaneden çağırıyorlar ve işyeri nedense durgun

İş Kazasında özel hastane masrafları kim karşılar?