Diğer İngilizce anlıyor musun? İngilizce biliyor musun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Do you like what you see when you look in the mirror?Sizce bu ne diyor? Sizce ne demek? İngilizce anlıyor musun? İngilizce biliyor musun? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aynaya baktığında gördüğün şeyi seviyor. musun demiş. 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 660 cevap paylaştı. Aynaya baktığında ne görüyorsan gördüğün şeyi seviyor musun diyor 0 0 Yorumla
İdre123 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aynaya baktığında gördüğün kendini beğeniyor musun diyor 0 0 Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Baktığın ayna çok şanslı çünkü seni yansıtıyor diyor 0 11 Yorumla Erspartac +1 yıl İyi salladın, baktığın ayna çok şanslı diye bir şey demiyor ksjdhdksn Yorumla kırgınsevgili +1 yıl @Erspartac ben şaka yapmiyim mi Yorumla Erspartac +1 yıl Yap tabi ben biraz malım kusura bakma Yorumla kırgınsevgili +1 yıl @Erspartac sorun değil de bence benim lafım daha motive edici Yorumla Erspartac +1 yıl Hatta baktığın ayna ve seni gören herkes o kadar şanslı ki, herkese bu güzelliği görmek nasip olmaz diyelim tam motive etsin😂 Yorumla kırgınsevgili +1 yıl @Erspartac bir an bana iltifat ettin sandım eheheh. Yorumla Erspartac +1 yıl Sana diyorum zaten, şoruyy soran hiç müdahil olmadığı için onu sana söyledim Yorumla kırgınsevgili +1 yıl @Erspartac 🥺teşekkürler. Yorumla Erspartac +1 yıl Profiline resmini koy sana senden daha güzeli olup olmadığını söyliyim :) Yorumla kırgınsevgili +1 yıl @Erspartac > tüm dünya Yorumla Erspartac +1 yıl Durum o kadar vahim mi? Yorumla
Zombie17 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aynaya baktığında gördüğünü seviyor musun? Gibi bir şey 0 0 Yorumla
Ri18xos Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl aynaya bakınca gördüğün şey hoşuna gidiyor mu? diyor 0 0 Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl Aynaya baktığınızda gördüğünüzü beğeniyor musunuz? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aynaya baktığında gördüğün şeyi seviyor. musun demiş.
Aynaya baktığında ne görüyorsan gördüğün şeyi seviyor musun diyor
Aynaya baktığında gördüğün kendini beğeniyor musun diyor
Baktığın ayna çok şanslı çünkü seni yansıtıyor diyor
İyi salladın, baktığın ayna çok şanslı diye bir şey demiyor ksjdhdksn
@Erspartac ben şaka yapmiyim mi
Yap tabi ben biraz malım kusura bakma
@Erspartac sorun değil de bence benim lafım daha motive edici
Hatta baktığın ayna ve seni gören herkes o kadar şanslı ki, herkese bu güzelliği görmek nasip olmaz diyelim tam motive etsin😂
@Erspartac bir an bana iltifat ettin sandım eheheh.
Sana diyorum zaten, şoruyy soran hiç müdahil olmadığı için onu sana söyledim
@Erspartac 🥺teşekkürler.
Profiline resmini koy sana senden daha güzeli olup olmadığını söyliyim :)
@Erspartac > tüm dünya
Durum o kadar vahim mi?
Aynaya baktığında gördüğünü seviyor musun? Gibi bir şey
Aynaya baktığında gördüğün kişiyi seviyor musun diyor
aynaya bakınca gördüğün şey hoşuna gidiyor mu? diyor
Aynaya baktığını beğendin mi
Aynaya baktığınızda gördüğünüzü beğeniyor musunuz?
aynaya baktığında gördüğünü beğeniyor musun? diyor
Olunuzu dirinizi hergun birinizi
Aynaya baktığınds gördüğünden hoşlanıyor musun?
Evet ingilizcem çokiyi ama bir ışe yaramıyor