Ne alaka sevgilu gurbetçi olanlar biraz ağır olcak ama Türklük duygusu en aza yakın olanlar bence çünkü alman gibi oluyor almanyada yaşıyor ise Türkler başka ülkede yaşayan da oranın vatandaşı gibi hareket ediyor
Türk olmasa bile hepsi bir millet idi aynı çatı altında yasiyor idi osmanlı =Türk duygusu ama gurbetçi olanların bi tanesi bile o duygudan kalmamış Türk olunmaz Türk yaşanır unutma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ne alaka sevgilu gurbetçi olanlar biraz ağır olcak ama Türklük duygusu en aza yakın olanlar bence çünkü alman gibi oluyor almanyada yaşıyor ise Türkler başka ülkede yaşayan da oranın vatandaşı gibi hareket ediyor
Türklük duygunuzu görüyoruz eğer Türklük dediğiniz şey bu ise Atalarımız Türk değildir
Türk olmasa bile hepsi bir millet idi aynı çatı altında yasiyor idi osmanlı =Türk duygusu ama gurbetçi olanların bi tanesi bile o duygudan kalmamış Türk olunmaz Türk yaşanır unutma
Sorun bu icraatiniz yok ben en azından gidip devrimci gibi konuşmuyorum zekiyim sahtekar değilim diyorum sadece
Aynen bu Bulgaristandan gelen güzellikler degilmi🤩
Almanya'dan geldi bunlar
Ooo genelde Bulgaristandan geliyor ve tatları süper... Ona benziyor bunun tadi nasıl alamandan akrabalarmi gönderdi
Kız arkadaşım gönderdi tadı fındıklı hoşbes gibi fakat onun çikolatalı hali dışı çikolata içi gofret tabi bunun tadı daha yoğun
Gönül Dağı dizim var izliyorum arada buraya bakıyorum 🤷☺️
Sevgilin mi gönderdi bunları 😂
Kızçelerle oturuyoruz wikqjqjwjks
Aklımızda bulunsun 😂
Ozaman burdan başlayalım 🥰
Uzanıyorum çünkü buna çok ihtiyacım var
Tv izliyorum
Tablete uygulamari indieiyorum abla
Uzanıyorum
Oturmaca sen napıysn
Bakım