Naruto mu daha güçlü yoksa Sasuke mi? daha 33. bölümdeyim lütfen spoiler vermeyin :) sadece hangisinin daha güçlü olduğunu öğrenmek istiyorum.
Uchiha Sasuke
Uzumaki Naruto
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eşitler.
bugün bitti bu arada seri :P
sevindim senin adına. benim gibi +10 yıldır haftada bir bölüm seyretmeyeceksin çünkü :)
sonradan izlemenin avantajı bu sanırım :) 100. bölümdeyim şu an yoğunlukta anca izleyebiliyorum :) ama hafta sonu olduğu için 20-40 bölüm arası izleyebilirim :) bu arada favori karakterin ya da karakterlerin hangileri?
tanımadığın karakterler hep :P
illa say dersen jiraiya-sensei :) pain ve tobi.
shippuudenin ilerleyen bölümlerinde seni büyük sürprizler bekliyor. gerçekten kurgu olarak, oyunculuk olarak :D :D vs. cidden büyük bir başyapıt. zevkler tartışılır tabii ama gelmiş geçmiş en iyi 2 seriden biridir kanımca. diğeriyse one piece tabii ki.
ben kakashi orochimaru jiraiya nardo. aşırı uyuz olduklarım gaara, saske, sakura. sürekli saske-kun diyip duruyor (:@). şu an için yani :D orochimaru gülünce eriyorum nedense dkslahnfklashnfklsa
orochimarunun sahnelerinde çalan fon müziğine hastayım bende :P
dinlersem bu gece kabus görmeme neden olacak türden bir müzik :)
kakashi konusuna gelecek olursak, şu an için gözünde çok büyütebilirsin güçlülük açısından filan fakat ilerleyen bölümlerde öyle olmadığını göreceksin. gücüyle değil zekasıyla öne çıkan bir karakter olacak :)
bu arada sana spoilerin en babasını veriyim. sakura serinin sonunda bile sasuke kun diyordu :D ölmesini filan pek bekleme derim ben
kakashi sempatik geliyor gücünden değil. bu arada bir şey farkettim,4. hokage narutonun babası mı?
bence öyle :P:P:P
gülmediğim bölüm yok avatardan sonra sürekli izlediğim tek anime diyebilirim
esprilere değil de. surat ifadesi ses tonu gibi küçük ayrıntılara takılıyorum :D
öyleyse bitirebilirsen "one piece" tavsiye ederim :) en az naruto kadar güzel.
o küçük ayrıntılara bende çok takılıyorum bu arada :D
lounge.moviecodec.com/.../chaos-quest-28377.jpg bu sahneyi hatırlıyorsan eğer, ilk bölümlerde "sennen goroshi" tekniğini narutoya uygulamıştı. halk tabiriyle pandik atmıştı :D teknik esnasında narutonun yüz ifadesi buda :D
unutur muyum :D gaaraya uyguladı sonra dkljahsnjkfhsnakjdhsnakfhsa
evet :D şimdi spoiler istiycim. kakashinin yüzü görünüyor mu :):)
izledim :) 'maskenin alıtındaa... Maske var hehehe'
:( :( :(((( neyse bunla avunurum static.comicvine.com/.../...336-kakashi_hatake.jpg
bunu görmesem delirirdim herhal dkaljsmdklsj
Cevap
0Cevap
Sasuke ^^
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar