Günlerdir kendi kendime gülüyorum. Yuz şeklim sürekli değişiyor. Bazen ruh gibi bakiyorum. Bazemse kendi kendime gülüyorum. Gulerken ağlıyorum. Bugun yine kendi kendime gülmeye başladım. Aynaya baktım ve giderek daha da şiddetlendi. Bunun ben olmadığımı hissettim. Sizde yaşıyor musunuz bunu? Kendimden şüphe ediyorum artık. Neyim var?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence psikolojik
Göbeğinde sorun vardır veya bağırsak.
Şizofreni etkisi gösterir
Nasıl yani?
Aylar önce midemde ve sırtımda nedeni belli olmayan sorunlar başladı. Su ana kadar bir şey bulamadı doktorlar. Yakin zamanda endoskopi ve kolonoskopi yapılacak.
😀😀doktorlara bir gülüyorum.. ben nasıl biliyorum bir şey yoksa?
Göbek merkezi oynamış olma ihtimali var.
İnsan vücudunda her şey oynayabiliyor milimetrik olsada. Düşün güneş 1 cm oynasa felaket oluyor, insan için de geçerli milimetrik oynama oluyor ve anlamsız şeyler ortaya doktorlar bilmiyor böyle şeyleri yetersizler maalesef tıpta. Ben doktorlardan daha fazla şey biliyorum. İnsan vücudu sadece fizyolojik değil
Çok garip.
Bak elini göbeğine köy tam göbek deliği merkezine, oraya avucunla bastır bak bakalım çarpıntı var mı nabız yani.
Birde karnını lavaboya daha bak bakalım mıknatıs gibi geri tepme yapıyor mu
Lavaboya veya masa kenarına daha karnını, biraz bastır bak bakalım engel olan kısım var mı baskıya
Bu arada yaşadığın şey şizofreni korkma ama , fiziksel tepkilerden dolayı bunu yaşıyorsun kafayı yemedin yani.
Çarpıntı var ama kendimi bildim bileli var bu durum.
Göbeğinde mi kalbinde mi
Göbek.
Göbeğinde sorun var, göbek kayması sanırım.
Bağırsaklara etki ediyor buda beyine giden sinyalleri blokluyor dolayısıyla yakın zamanda hafıza ve bilinç bulanıklığı yaşamanda ihtimaler arasında.
Bilimsel mi?
Ben fizik uzmanıyım yani meslek olarak değil sporcuyum ama fizik konusundaki bilgilerim baya ileri seviyede.
Ama söylediğim şey bilimsel, bağırsakların insanın 2. Beyni olduğu söyleniyor.
Bana kalırsa 1. Beyin bile denilebilir.
Bütün bilgi aktarımı hisler vesaire bağırsaklardan beyine gidiyor bu bilimsel.
Hatta şizofreni hastalarının bağırsakları incelendiğinde hepsinde sorun tespit edilmiş bütün şizofreni hastalarında bağırsak sistemi aynıymış hala da tam kanıt olarak görmüyorlar 🤨 daha ne kadar kanıt olacaksa artık.
Pskologa git kisilik bozuklugu cinler insan vucuduna gecemez Allahtan izinsiz vs
Ya ben günahkarsam? Ya Allah beni cezalandırıyorsa?
Sen o varliklari gorebilmen icin gozlerindeki perdemin kalkmasi lazim , ki onu allah dilerse verir, ki günahkar olsan bile Allah kimseyi o varliklarla cezalandiramaz cunku onlar insanlardan bile aciz insanlar insan bedenine girmezler ve ele geciremezler ayrica Allah kimseyi bu dunyada cezalandirmaz cunku burasi imtihan dunyasi senim yaptiklarin amel defterine yaziliyor yaptiklarin gunahlarin ve sevaplarin öldugun zaman ve kiyamett koptugunda cezasini alacaksin şimdi degil burasi imtihan dunyasi , hicmi Kurani Kerim okumadin bukadar bilmiyorsun
Okudum.
Bence okumamissin okusaydin eğer kendindeki degisimlerin bu tur varliklarla alakasi olmadigini Allahin insanlari bu tur mevzularla cezalndirmayacagini vs, sama anlattiklarimi bilirdin
Okudum. Ama ben buna inanıyorum. Buyu olabilir. Her şey olabilir. Ya da benim bilincim yerinde değil.
Bak bilincin yerinde olmasaydi sosyal medyada gonderi atacak kadar birseyleri idrak edemezdin büyü olsaydı eğer bu tür şeyler sen sabah bile kalkamazdin cunku benim dedem imamdi cok uzun yillardir hem koylerde hem sehirde hocalik yapti , camiden bu yuzden bizide o yetistirdi ben 22 yasina kadar hem kuran hem ilim dersi aldim , bu yuzden sana boyle konusuyorum , bbildigimden sende buyu nazar, cin vs varliklarin oldugunu dusunmuyorum olsaydi sen bu sabah uyanmazdin ve burada gonderi paylasacak bunu idrak edecek bilincin olmazdi , sana musallat olunsaydi eger , normal dusunemez , deliden afedersin odurumdan daha beter olurdun ki sen medyada ne oldugunu soruyorsun icin rahat edecekse Fatiha ve felak , nas süresini okuyabilirsin ama önce abdest al ve ayetel kürsi oku okuduktan sonra anlamlarina bak ona gore nedemek istedigimi azcik %00 altinda bi ihtimal anlarsin
Biğolar olabilrisin ya da herhangi bir kişilik bozukluğu. Bir doktora git önce. Biraz da oku üfle rukye ayetlerini aç evde dinle sen de oku onları
OKB teşhisi koydu doktor. Ama bundan mi bilmiyorum.
Aaa okbden de olabilir. Vesvese mi geliyor sık sık? Bazen delirecekmişsin gibi mi hissediyor ve korkuyorsun?
Evet öyle. İcimden kendime ve diğerlerine karşı kötü düşünceler geçiyor.
İleri seviye okb bu. Az çok benzer şeyler yaşadım. Öncelikle ilaçları kullan ama bir psikogtan da yardım al zamanla baş etmeyi öğreneceksin. Çünkü bu panik düşünceler vesairw gelecek ve geçecek sakinliğini koru. İbadet et o da iyi geliyor. Allah şifa versin zor hastalık
Teşekkür ederim. O dereceye geldi. KS da 8 farklı hesap açtım. Ve sürekli soru soruyorum. Kimse bilmiyor.
Ya yaşamayan anlamıyor. Ben de panik atak falan gelince delirecek gibi hissediyordum sonra da oturup ben niye böyleyim diye ağlayıp duruyordum. Psikoloğa falan gittim, hayatı daha az takmayı öğrendim ve en önemlisi panik atağın bir şey yapmayacağını öğrendim. Çok düşünme sürekli etrafında insanlar olsun bir de ağla sakin içine atma attıkça düşünüp rahatsız oluyorsun
Teşekkür ederim. Gecmis olsun💜
Ne demek. Sana da çok geçmiş olsun💖
Manyaksın
Nasıl?
Psikoloğa gittin mi?
Evet. Ama bu sıralar daha kötüyüm.
Tedavine devam et, odağını değiştir.
Kitap oku, müzik dinle, film izle...
Farklı aksiyonlar yap, kendinle uğraşma.
Şizofrenin olabilir
Yalnız kalınca çok artıyor.
Bir doktora git