Sadece emniyetten bir belge almamız gerekiyormuş.
Tıkanma vs yapar mı bunlar? Hangi markayı önerirsiniz
Sadece emniyetten bir belge almamız gerekiyormuş.
Tıkanma vs yapar mı bunlar? Hangi markayı önerirsiniz
Pompalı tufek ulkemizde en ucuza satılan ateşli silah çeşitlerinden birisidir ruhsatlü bi şekilde almalısın fakat bunun hakkında yeterince bilgi edinmelisin unutmaki arabanda tasiyamazsin ava gidemezsin sadece evinde durur poligon disinda biyerde ateş edemezsin yani bunlar yasakdır tasimak istediginde basin belaya girmemesi için izin cikartmalisin ava gitmek için ehliyet tarzı şeylere ihtiyacın olucak
Tıkanma yapar her silah.
Ve bu tıkanma çok buyuk kazalara yol açar silahın sık sık temizlenmesi lazım hatta çalışması lazım unutma ki calismayan demir paslanır eğer almanın bir nedeni yoksa alma derim ayda bir poligon a git 2 şarjör boşalt nefis bir stres atma yontemidir ayrica silah edinme istegini de azalticakdir
Cevap
9Cevap
Ya bi git isine bi mermi siksan omzunu cikartacaksin yerinden pompali tufekmis boyun kadar tufegi ne yapacaksan
Sen dert etme orasini
Ucuza alınmış pompalılar elinde bile patlayabilir. Tıkanmayı geç.
Kaliteli birşeyler al
Zaman çok değişti eskiden kızlar bez bebekle oynardı baksana şimdi pompalı tüfek istiyorlar erkeklere mi özeniyor bunlar 😂😂😂
Ne komikmis ya
Fazla gülme fişekleri düşürürsün🤣🤣
derya mk12 iyidir. fişeğe göre tutukluk yapabilir bazen. şarjörlülerde tutukluk yapıyor bazen ama derya mk12 iyi bir fişekte sorunsuz calisiyor makina gibi
Bazen yapıyor ama yağlamasını bakımını yaparsın mermi sıkışabiliyor atarken
Taşıma ruhsatı alamazsın anca bulundurma ruhsatı alırsın oda bir işe yaramıyor 10 bin tl altındaki pompalı tüfekler çöp bu arada
Alma kardeş elinde patlar yara alırsın ben bizzat kendim 2014 senlerinde ticaretini yapıyordum
Neden elimde patlar?
Kabzaları hep metal pompalılarda alıcaksan orjinal silah al paraya kıy
Babamda var 5 sene önce aldı hiç ateş etmedi.
Söyle ateş etmesin
Elinde patlamamasi için ne yapmak gerek
3 kulhu 1 elham okuyun
Yapmaz almak istersen kaçak ulas bana
Derya marka al
Ne gerek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?