Hayatimda ilk defa sofor koltuguna oturdum. abim ogretiyo ama cok. sinirli ya :'( kaç kere stop ettirdim cinnet geçirdi :( 1 saatte pilot ol diyo oda yani. denmez ki dimi ben daha cok. yeniyim daha ne önerirsiniz
Cevabın nedir?
debriyajı aniden bırakıp gaza abanırsan arkadan çekişli ise motor da güçlü ise dom gibi önünü kaldırırsın. umursama ben bile bazen yapıyorum bu htayı:) alışırsın zamanla.
gazı da yeterince abanmazsan motor öksürür tıksırır.
kulağın motorda olsun. baktın ne zaman normal çalışma sesi gidip boğuk boğuk sesler çıkarıyorsa titreme başlıyorsa arabada bil ki araba üşümüştür ısıtmanın you da motorun daha hızlı çalışmasıdır. az gaza yüklen o zaman. ama çok çabuk basmayacaksın. hafiften basacaksın. ya toptan boğarsın ya da gazı alır artık karşıdaki direkte mi yoksa komşunun mutfağında mı durursun bilemem:)04 Yorumla- +1 yıl
Yolgezer :D Arathorn oğlu, iyi dedin. Titreme falan dedinde bu olay yeni araçlarda da geçerli mi?
- +1 yıl
Ya şu gaza alisamadim hafif bastigimi saniyom ama cok oluyo :)) daha az basayim diyom meger hic basmiyomusum istop ediyo
- +1 yıl
ya da debrijadan ayak cekerken refleks olarak gazdanda cekiyom
- +1 yıl
soran, onu hemen anlamazsın. önce bir saat boyunca arabanın motor sesini dinle. o sana öğretir. biaz benzin gider ama sonunda arabanın huyunu anlarsın. devamlı gazı kafana göre bas bırak. çok basma ama. boşta motor zorlanmaz.
@Themanofthinkings
kardeş yeni arabalar için genlde geçerli ama avans tipi motorlu araçlarda olmaz. özellikle mercedes, porsche ve lada tipi araçlarda sakın deneme. arabayı titrettirirsen ojnarda transistörlü ateşleme var. anında ateşleme oranını arttırır. araba şaha kalkar:) biz bilmiyorduk sonu kötü bitti:)
En İyi Cevaplar
+1 yılGaza elinde bir kuş var gibi basacaksın;
onu çok sıkarsan ölür çok serbest bırakırsan kaçar :D126 Yorumla- +1 yıl
Ya cok mesele bu gaz ya :) arabayi kaldirirken debriyajdan yavas yavas cekiyorum unutuyom gazdanda cekiyom refleks olarak:)
- +1 yıl
araba istop. D
zamanla öğrenirsin evin küçük kızı :D - +1 yıl
Tabi o zamana kadar abim beni bogazlayip katil olmazsa :)
- +1 yıl
ben dedim sana gel benim kardeşim ol diye :D
- +1 yıl
Sende kızarsın :((
- +1 yıl
kızmam ne güzel öğretcektim motor var onuda öğretcektim sana :D
- +1 yıl
Tamam o zaman :)) oldum gitti :)
- +1 yıl
tamam öncelikle git bana su getir :D
- +1 yıl
Yaaaa birdi iki oldu al basina bela :D
- +1 yıl
şu sendeki paralarıda ver bakalım sana gelirken çikolata alcam :D
- +1 yıl
aferim benim kardeşimee :D :D
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/gLM2mb.jpg
Pışııık :D - +1 yıl
hahahaha :D :D :D
- +1 yıl
Ben gidiyom isim var kek yapcam :))
- +1 yıl
getiremeyi unutma :D
- +1 yıl
;) tabiki
- +1 yıl
Abimi eic secmeyecemde kimi. sececem :D
- +1 yıl
aferim benim kardeşime :D
- +1 yıl
Hemen basladin abilik yapmaya sende heeeee. ;)
- +1 yıl
Sırf kek için geldim. Abi alımları var mı kek yiyip gidicem.
- +1 yıl
Abim seni döver :D @Jongleur_IV
Dimi @Jösüiperdu :D - +1 yıl
Dayak değil kek yicem tek isteğim kek.
- +1 yıl
Ona abim karar vercekmiş :)
- +1 yıl
valla hepsini yedim pastane falan acıksa oralardan temin et :D
- +1 yıl
:D b
Gizli Üye(30-35)+1 yılO arabayi al abinin kafasına kafasına vur 16 yaşımdan beri kullanıyorum ve bana da bağıra çağıra ogretmislerdi bigün yine deneme yapiyoruz neymiş sinyal vermemisim bak sen bende surdum arabayi duvara doğru bidaha böyle kizcanmi sen bana diye bakti ki gözüm kara ondan sonra hiç öğretmeye kalkmadilar bende öyle tek başıma deneyelim demeye öğrendim.. sende sert ol korkma kiz ne var altı üstü demir yığını hemen öğrenirsin tek başına
03 Yorumla- +1 yıl
Ayyy cok sagol morel verdin gercekten
Cevap sahibi+1 yılŞey ya kusura bakama ben yani başaracaksin sen abime kulağını tıka mümkünse hatta kurshocalarindan veya dayi kuzenden falan ders al :)^^
- +1 yıl
tamam sagol :)
- Diğer konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılAy sakın öyle sinirlilerle öğrenme hiç bilmeden daha iyi sonra kurs alırsan sorun çıkar
Ben ilk şoför koltuğuna oturduğunda nerdeyse uçurumdan uçuyodum
Bide hem gaza hem debriuaja birden basyodum bir ara ayklarım çapraz olmuştu :d
Abinle uğraşıp boşuna strese girme ehliyet alırken kurs alırsın çok daha iyi00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
80Cevap
bunu söyleyince aklıma şu video geldi bunun gibimi mesela :D
https://www.youtube.com/watch?v=eBIzDhPHiag49 Yorumla- +1 yıl
Ayyy gul gul oldum yaaaaa aynen boyle :D
- +1 yıl
ama şaka bir yana bu şekilde bişey öğrenemezsinki zaten ilk kez sürdüğün ücün sitreslisin ben sürüş okulundan ders almıştım öyle fazla bir ücrette değil 200 tl ye 2 hafta veriyolar hemde hocalar profesyönel cok sakin ve güzel şekilde anlatıyolar kolay öğrenirsin yani arabayı vurucam filanda korkma zararı kendileri karşılıyolar biriniz ezip oldürmedikten sonra sıkıntı yok :)
- +1 yıl
Offf morelimi bozdu ya :(
- +1 yıl
uçtun adamın anasını s2tin :D :D
- +1 yıl
@Jösüiperdu cok ayıpppp :O
- +1 yıl
ay özür özüüür sen burdamıydıın :D
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
"sebebi neydi kiii"
:D:D:D ulan ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadına ;
https://www.youtube.com/watch?v=29uq0o0WxIw&feature=player_detailpage#t=102
1. ofsaytı
2. araba sürmeyi
3. elektronik cihaz öğretmekten kaçının. tecrübeyle sabittir.
elektronik cihazın örneği :-D50 Yorumlabu yaşıma kadar bende inan arabanın şoför koltuğuna oturmamıştım ama ehliyet almak için artık oturmak zorundayım önümüzdeki hafta direksiyon sınavım var yazılısını atlattık direksiyonuda geçersek hayırlısıyla ehliyetide alacaz sonrasında bakalım bende debriyaj-gaz ayarında sıkıntı yaşıyordum ama onu çözdüm sayılır çok çok az artık istop ettirme durumum olmuyor pek geri gidişide öğrensem biraz bu hafta içinde yeterlidir.
04 Yorumla- +1 yıl
Hayirlisiyla alirsin insalah
- +1 yıl
Manita koltugumu :D
- +1 yıl
sağol teşekkür ederim yalnız ben wolkswage transporterde öğreniyom elim uzanmaz manita koltuğunun boyuna :):):) şakası bir yana geri geride geliyorum ama tabi orada da yine debriyaj ayarını yapmak lazım birde dediğin gibi direksiyonu iyi kontrol edip duruma göre dönüş yapacağın yöne kırmak gerekiyor sonrasında toplama yani bizim halk tabirinde topla gel abi topla gel :)
- Diğer konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılİstanbulun sayılı bayan şoförlerini yetiştirdim e5 de ben yetişemiyorum makaslarına :D Öğreten adam sinirlerini aldırcak öyle öğretcek abi başka yolu yok Senin rahat olmanı sağlarsa kendine güvenirsen çok kısa sürede başarırsın ama yok stres yaptırırsa korkarsan ürkersen stop et babam stop et :D
01 Yorumla- +1 yıl
:D ayne. n
+1 yılbaşımız sağolsun rahmetli iyi araba stop etmesini bilirdi :D
ve abin arkandan hüngür hüngür ben neden öldürdüm kardeşimi diye perişan sefil olur ve böylece hazin sonnn :D10 YorumlaDiğer konusunda 382 cevap paylaştı. sen Bırak Gazı falan bir süre Sadece Debrajla Götür arabayı ona alış sonra Gaza basarsın
araba calışırken vites 1 alıyosun ayagını cok azar azar debrajdan cekiyosun ufak ufak hareket eder araba böyle sür sen biraz alıştır kendini sonra gaza başlarsın :D00 Yorumla
+1 yılabinin halini en iyi ben anlarım. Bende bmw 1.16 var2012 model. ablama ogrettim araba kullanmayı. sadece tuzlada gezmesine izin veriorum. 5 ay içinde 3 kere kaz yaptı. pazartesi alıcam servsten arabyı. Kendime bile şaşrdım çok sakin karsılıorum diye. bnce kullanmayın bayanlar can sonucta bu gerek yok
00 Yorumla
+1 yılhic sıkıntı yapma kimse anasinin karninda ogrenmedi kendine sakin olmayi soguk kanli olman gerektigini telkin et devamli direksiyon başında abinin sozunude dinle ama kendinden emin ol gazi koklemek usta oldun demek degildir kazaya bir adim daha yakin oldun demektir. sunu unutma yol sadece senin ama o yolda tek degilsin muhakkak birileri bir yerden çıkacak.
00 YorumlaDiğer konusunda 982 cevap paylaştı. Aklıma bu geldi şimdi erkekler de bu bir hafta bayanlar da :) en az iki hafta gerekir :D
https://www.youtube.com/watch?v=Z3jNdDJD5fQ00 Yorumla
+1 yılsinirli bir insanla araç sürmeyi öğrenemezsin yaptığın stres ve heyecanla bir b*k öğrenemezsin. sakince öğreten usta eğitmenler var onlara danışmanı tavsiye ederim.
00 YorumlaDiğer konusunda 886 cevap paylaştı. Debriyaj pedalı yarıya gelince motor sesinde değişme olur boğulur gibi yapar. O sesi duyunca yavaş yavaş ayağını çekiyosun debriyajdan aynı anda gazada basıyosun 2500-3000 devir yapsan yeterli. Stop etmez ama titreyebilir.
07 Yorumla- +1 yıl
2500 devir ne ya :)
- +1 yıl
Yaa okadar seyi nasil takip etcem
- +1 yıl
Daha yarim saatlik bir araba gecmisim var :D
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. :D:D ayağını debriyajdan araba kendini toparlayana kadar tam olarak çekme yarım olarak tut yoksa stop eder... bide vites geçişlerine elinin alışması lazım tabiki
00 Yorumla
+1 yılGel kîz ben sana öğretirim. Ehliyetim yok ama^^
Asdfsd01 Yorumla- +1 yıl
:) ayyy sagol
+1 yılhaha ben de sinirliyim bakalım benim kardeşim de büyüsün de ona öğreteceğim :D :D.
08 Yorumla- +1 yıl
Allah yardimcisi olsun kizcagizin
- +1 yıl
Çekeceği var elimden, hahaha :D:Yaşasın sinirli abiler :D.
- +1 yıl
Gıcıklarrrrr :(
- +1 yıl
Hiçte bile :)) Merak etme, sinirli değilim aslında ben :). Abin anlaşılan seni çok seviyor belliki, hemen öğrenmeni istiyor o yüzden :). Ee bu da hemen öğrenilecek şey de değil. o da doğal olarak sinirleniyor =) Çok basit aslında, yaparsın merak etme :D Arabayı sev, arabaya bindiğinde onu hisset. Sonraki komutları da yap, vitesi bire tak ilk, tabi ayağın debriyajda, ondan sonra marşa bas. Ayağını yavaş yavaş debriyajdan çekerken yavaş yavaşda gaza bas :)). Of şimdi olacaktım :D Öğren, beraber arabalarla drift bile çekeriz :P :D
- +1 yıl
Gaza ya cok basiyom ya cok az o yuzden istop ediyo. ayagim alismamiski cok hassas şu gaz ya
- +1 yıl
Demek araba yeni :D Ya basit aslında, sadece pratik gerekiyor. Bak ne yap biliyor musun, abinden ilk şu arabanın nasıl kaldırılacağını öğren, ilk bir bunu yap. Sonra bir bilgin olsun, ne yapacağına dair, bundan sonra abini arabadan şutla, ona gerek kalmadı. Evden çıkarken bir Allaha emanet olun, hakkınızı helal edin, de :)))) Ondan sonra tek başına otur koltuğa, öyle öyle, öyle öyle bir ay sonra Hızlı ve Öfkelideki Dom gibi olursun :D Yardırırsın :)) Ama dikkat et, bak sen güzel bir kıza benziyorsun, öyle gözüküyor fotodan, trafikte seni rahat bırakmazlar, bazı arkadaşlar çok çalışıyor trafikte :/ :D
- +1 yıl
Tama cok sagol tavsiyeler icin :)) dikkat ederim
- +1 yıl
Önemli değil :D Seni görürsem trafikte sellektör yaparım :D
+1 yılHiçbirşey yok panik olma heycan yapma yanında rahat biri olması lazım kızmayan biri direksiyon hocasından ders alsan senin için iyi olur
02 Yorumla- +1 yıl
Ya off abim cok sinirli. ya :(
- +1 yıl
Abin çalıştırmasın senin için kötü olur korkcak bişey yok dahada panik olursun
öyle kimse koltuğa oturup ta stop ettirmeden gitmedi elinden geldiğince abine kulak ver iyi dinle tek sıkıntısı abinin nur topu gibi bir şanzımanı olur adamın canı gidiyor haklı ona dikkat et yoksa herkes aynı yoldan geçti. Başarılar
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eğer gün gelir araba kullanmayı iyice öğrenirsen hatta bunun üzerine aynı abin gibi birine öğretmeye kalkışırsan abini anlayabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeralde stop ettire ettire öğreniceksin yani ben bu erkeklerin öğretirken ki sinirini de anlamıyorum lakin benim babam bana çok sakin öğretmişti canım ya :( tabi ben tek hamlede arabayı kaldırdım o da var :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla zor değil şöyle söyleyeyim ben kullanmayı izleyerek öğrendim bir gün babama dedim ben kullanabilir miyim diye tamam öğreteyim dedi geçtim direksiyona babam şok babam iptal o derece kolay ama ben de stop ettirmiştim :(
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm :) sagol ama morel oldu
+1 yılEğer denileni tam dinlersen, sadece duymazsan bir kaç denemden sonra stop olayını aşarsın :) Yoksa bende sinirlenirdim :)
00 Yorumla
+1 yılAraba kullanıla kullanıla öğrenilir. Debriyaja alışman bile 5-10 gün sürer.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya o diyoki 1 saatte ogren
+1 yılSıkma kendini herkes senin durumundan geçti :) ögrenirsin zamanla
10 Yorumlaolabilir canım öğrenirsin. ama kursuna git bnce. birisi bağırınca insan korkar yapamaz
00 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ohooo daha 3-4 ayın var, hergün sür, ancak trafiğe çıkarsın
00 YorumlaBen öğretebilirim sana ne dersin hiç bağırmam istersen arabanın motorunu indir aşağı istersen vur kır parçala ama seni 2 saate Rallyci yaparım :D
05 Yorumla- +1 yıl
Sgol :D
- +1 yıl
Once duz vites ogren diyolar ama
- +1 yıl
Ahaha :D
Öğretmek zor iş. Bu sadece araba için geçerli değil. Abini hoş karşıla. O kadar da zor değil. Öğrenirsin zaten. Başarılar:))
00 Yorumla
+1 yılDebriyaja ayağının ucuyla bas, topuğunu yere koymadan :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ya gaz cok problemli ya bir tuu az basamiyom :D
- +1 yıl
Ben bile hala tam ayarlayamıyorum onu, takma çok :D
+1 yılNormalki :) bende ilk oyle yapardim ama 15 yasinda :) cok zaman gecti ben tarlada suruyordum 4x toyota :)
00 YorumlaAbilerden ve babalardan öğrenilmez bu işler, adamların en kıymetlisini ele geçireceksin sonuçta, yok mu arkadaşlarından sana öğretebilecek olan?
03 Yorumla- +1 yıl
Yok ya ufff :D
- +1 yıl
Sanki bir kizida araba :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ya sanki anamizin karnindan araba kullanarak cikiyoruz birden sinirleniyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
Sendemi yeni ogreniyon
Cevap sahibi+1 yılÖgrendim ben sükür ehliyetide aldim ama hatirliyorum abimle calistigim gunleri yeni aldim daha
- +1 yıl
Hayirli olsun
Cevap sahibi+1 yılsagol
Zamanla öğrenirsin ihihihi sinirli olur abiler takma kafana bebiş
00 Yorumla
+1 yıl"Bir bakin helee". Cumleye bak Nerede yasiyorsun sen urfada falan mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Nolmus cumleme bakmiyosan bakma :D
Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. Abine söyle biraz relax. Çünkü bu şekilde öğrenemezsin sürekle kendini kasarsın bu da kazaya sebebiyet verebilir
00 Yorumla
+1 yılAraba surmeyi ogreten herkes ayni evlat :D sen deme bisi bosver direksiyonu bir kırıverir mazallah hoş olamz takdir edersinki :D
00 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yeni araçlar debriyaj ile kalkıyor sıkıntı yapma :D eski araçlar için debriyajdan çekerken hafif gaz ver kalkar zaten alışırsın antreman yap
00 YorumlaSen asıl Trafikte Türk erkkelrine acıyom YAzık adamalra...
04 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Onlara yazik mazik degil ya müstehak :D
allam yarabbim lütfen abine söle sana bir daha araba vermesin :DD Hacı gazla frenin yerini karıştırmıyon demi :D
00 YorumlaBaba ile abi ile direksiyon öğrenilmez unutma arabaya üzülürler çünkü her stop arabanın motorundan ömür çalıyor
00 Yorumla
+1 yılaraba babayla, abiyle çalışılmaz :) enişten veya kuzenin varsa onla çalış, dayı da olur
02 Yorumla- +1 yıl
Yokki :((
- +1 yıl
bende babamla ilk öğrenirken arabaya çamur banyosu yaptırmıştım :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangisi hemem ogrendi ki araba kullanmayi? Pratik yapa yapa ustalasirsin hatta abinden iyi kullanirsin. Sonra ona gidip "ohh canima degsin" dersin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürmeyi öğreten herkes hep aynı şekilde sinirli bağırıp çağırır.. ne gereği varsa.
00 YorumlaBence sen ilk başta çarpışan arabalar da direksiyon hakimiyetini ögren sonra
00 Yorumlaacıdım abine çok zor iş valla. her insan dayanamaz.. kendimden biliyorum
00 YorumlaSinirli ve sabırsız bir öğretmenle her şey daha da sarpa sarar. Anlayış gerekli yoksa zor :)
00 Yorumla
+1 yılçok zordur.. bence sevgilinden ya da babandan öğren, acemi bir bayan şoföre tahammülü ancak bu ikisi gösterir;)
00 Yorumla- Diğer konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılalışırsın ben 1 ay once 0 dım babam cok bagırıyordu şu an şehirler arası yolculuk yapacak seviyedeyim :))
00 Yorumla eee bir canavara araba verıldıgınde her erkek sınırlenır :)
04 Yorumla- +1 yıl
Yaaa sen. ilk anahtari eline aldiginda mukemmeldin sanki
- +1 yıl
:(( hepiniz giciksiniz işte
+1 yılEn iyisi sen biliyosa babanla çık sürüş denemelerine. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yok ya o daha beter :(
- +1 yıl
o zaman bir an önce öğren :)
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız ve Araba dedinmi. Akan sular durur. Sakat işler.
00 Yorumla
+1 yılZamanla öğrenirsin. Arada arabyı al götür habersiz. s
00 YorumlaAynı benim babam az sabırlı olsaydi daha çabuk ogrenebilirdim been
00 Yorumla
+1 yıl:)))) Allah yardımcısı olsun abini dediğini dinle 😄
00 YorumlaBir kadina araba surmeyi ogretmek kadar sinir edici bisey yok
00 YorumlaAkrabalar çok sinirli oluyo ya öğretince :D abine söyle sussun heycan yaparsan hiç öğrenemessin :D
00 Yorumla
+1 yılöncesinde biraz çarpışana bineydin. karting yapaydın bari :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılbence fazla uzatmadan bırak, trafıkte bir kadın daha çekilmez
00 Yorumla
+1 yılGazla frenin yerini karıştırma yeterli senin için :D:D
02 Yorumla- +1 yıl
Yok o kadrda degil
- +1 yıl
Debraj gaz ayarina dikkat et Yokuşlu olan yerlerde arabayi kaldır öğrenmiş olursun.
gaz fren şanzıman devam et bitmiştir ögrenemicek bişi yok sadece fazla panik yapdgnz icin zor geliyor
00 Yorumlatakma sen onu sen deki yeteneği hissedebiliyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Teskkur eferim. canim cok sagol
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabayı çok sarsıyorsun, hatırlarım babam öğretirken dayak yemiştim 😎.
l*n it debriyajdan yavaş çekecen derdi00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler