Kendimden nefret ediyorum. aynaya her baktıgımda ağlayasım kendimi bogasım geliyor?

neden tanrı benden nefret ediyor diye düşünmek istiyorum ama biliyorum öyle bişi yok. istemediğim her görünüşe sahip olmaktan çok sıkıldım. 2 sene okula neredeyse hiç gitmedim özel lise oldugundan bişi demediler rapor falan aldık bazen. okula gitmek istemedim. insanların benim çirkin yuzumu görmesini ve dalga geçmelerini istemedim. makyaj yapıyorum çalısıyorum ama düzeltemiyorum ne yapsam yine çirkinim yine çirkinim ben çok ciddiyim yuzumde güzel tek bir şey bile yok. bana piskolaga-psikatriste git falan demeyin. bir halt yapmıyıp 250-400 tl arası para alıyorlar konusmuyorlar bile. okula makyajla gidiyorum en azından inanılmaz iğrenç yerine biraz daha az inanılmaz iğrenç gideyim diye bu sefer her derste hocalar sınıfın ortasında yuzunde ne sürdün pudranı fondotenini bilmemne beni rezil edip alay konusu yapıyorlar lanet okuyorum resmen her dk naapıcam? estetik tek yol ailemi nasıl ikna edicem?
Kendimden nefret ediyorum. aynaya her baktıgımda ağlayasım kendimi bogasım geliyor?