Kadınları hep yerden yere vuruyonuz ama sorarım size. Bütün yakışıklı erkekler eşcinsel, normal erkekler de renkli pantolon giyiyor küpe zincirli kolyeler takıyor kıllarını alıyor bakım üstüne bakım yapıyor saç boyayıp oje sürüp uzun renkli çoraplar giyenler bile var bir vücut yapıyorsunuz onu da gösterelim diye dar pantolon giyiyorsunuz sakalı bile süs diye bırakıyosunuz 🙀 türk erkekleri alooo noluyor size. Ve siz türk kızını beğenmiyorsunuz ha? Tabi beğenmezsiniz güzellikte kadınlarla yarışıyorsunuz!. Bu gün koca bulamıyoruz diyen bir kadınla empati yaptım ve gerçekten antikadıncı olan ben bile sizlere hak verdi maalesef.
Erkeklerin kadinlastigi bir devirdeyiz. Harbi erkek sayısı çok az işin garibi de. Kadınlar feminen erkekleri daha çok tercih ediyorlar. Çünkü rahat kullanıyorlar. Özellikle zengin ve feminen erkekler aşırı hedef durumunda. Gerçek bir erkeği isteyen kadın akıllı kadındır. Toplum şu an neden bozuk? Feminizm pompalandigi için. Erkekle bile feminist oldu aw. Sanki biz kadınları korumayı bilmiyoruz. Ben kendi kadınımi korurum aga. Onun hakkını korumak benden başka kimsenin haddi değil. Sektirip gitsin lolipoplar