AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
374Cevap
Yeri geldiğinde olgun yeri geldiğinde çocuksu böyle daha güzel :)
dengeli diyorsun yani :)
öyle ^^
en iyisi bence de
cevap için teşekkürler diğer sorularımda da görmek isterim :)
olabilir :)
Tamam :)
Yerine göre ikisinide yaşayabilen bayanlar en mükemmelidir gerektiğinde olgun gerektiginde çocuksu olmali
öyle biri var mı sence
Yokmu? Bence var bulursam hemen evl3ncem onunla :))
Yerine göre oturmasını kalkmasını bilen, yerinde konuşmasını bilen başbaşayken gerektiğinde çocukluk yapabilen ;)
Olgun olmalı ama İçindeki çocuğun katili olmamalı yeri geldiğinde çocuk olup hayata gülüp geçmeli :)
bence de :)
biliyor musun ben senin cevaplarını baya seviyorum :)
Teşekkürler mutlu oldum :))
diğer sorularımda da görmek isterim :) İyi akşamlar :)
Gördüklerime geliyorum :) iyi akşamlar
Olgun ama olgun kadın olmaz. Kadınlar hep bebek kalcak sanırım. Sevgilisinin ve babasının yanında cocuk gibi oluyolar.
Şuda var. İnsan kendini cocuk gibi rahat hissettigi nazını gecirdigi kişinin yanında olmak ister
genel olarak olgun, ama yeri ortamı uygun olduğu zaman beraber çocuksu takılırız sorun değil ama ağırlıkta olgun olmalı, bu saatten sonra trip-kapris çekmem kardeşim
trip atmaktan farklı bir şey ama çocuksu olmak
biraz detay vermelisin, benim karşılaştığım çocuksu tanımında ki şahıslar tanımladığım gibi çıktı genelde, ha sen şirinlikten, hareketlilikten, sevimlilikten, korunma duygularından falan bahsediyorsan ayrı, veya o pozitiflikten gibi..
Olgun agırbaslı... canımı yesın başka bişey istemem :)
neden olgun :)
Olgun insan demek yeri geldiğinde çocuksu davranan yeri geldiğinde ağır davranan insan demektir
Sen öyle misin peki :)
Öyle olduğumu düşünüyorum açıkcası ama takdir arkadaş çevremin (: insanın içindeki çocuk ölmemeli.. peki sen?
bence de ölmemeli :)
benide genelde çocuksu buluyorlar ama yarı olgun yarı çocuksuyum öyle ::)
Way maşaAllah 1 gün sonra dönüş (: aslında olgun birine benziorsun düşüncelerinle konuşmalarınla ama çocuksu olmayı seçiorsun gibi gibi (:
25 yaşını geçmiş bir kız da çocuksu davranmasın artık. 18 20 yaşında sevimli durabiliyordu.
Yaşına göre diyorsun :)
Yerine göre tabiiki ama ben çocuksu olanları çok seviyorum çok tatlı oluyorlar :)
Değil mi :)
Bence öyle ya millet nazlı kızı sevmez bana çok sevimli geliyor :) bebek gibi oluyorlar off yaa sanırım bundan yalnızım :D aklıma yine o geldi unutamıyorum :(:(
her ikisini de yapabiliyorsa tadından yenmez :)
toplum içinde olgun, benim yanımda çocuksu :)
Ohh ne güzel :)
son sevgilim öyleydi :)
Neden ayrılsınız !
Anlatmak zorunda değilsin bu arada o ünlem değil soru ilareti :)
severek ayrıldık
abisi ve babası yüzünden
annesi severdi beni, evlerine gidip muhabbet ederdik
bnce erkekler olgun olmalı.. kızlar eğlenceli diye çocuksumu oldu :O
işte en iyi cevap bu olmalı :)
ama öyle canım. karşımdaki olgun olmalı. bn ne çocuksu erkekler gördüm.
bence de :D
aynı benim eski sevgili mi tarih ettin oda olgundu :D
sonra noldu sevgiline :D
sen nasıl birisin peki?
Benimleyken çocuksu olmalı ama arkadaş ortamında olgun davranmalı.
yerine göre davranan seviyeli yani :)
aynen yerine göre davranmalı ^^
en iyi tercih :)
Olgun davranan bayanlardan hoşlanırım ama herkesin içinde bir çocuk vardır bence hadi itiraf edin örneğin benim gibi :))
Her zman olgunum da sevdiğim adama çocuksulaştığım olur
herkeste olur o :)
Olgun olmalı. Ama 18-24 yaş aralığında olgun kız görmek çok zor bir ihtimal. Varsa da ya istisna ya da iyi bir oyuncudur.
bence olgun kızlardan hoşlanırlar. s ama çocuksu kızlarda onlara hoş gelebilir heralde neyse ben nıye yorum yaptımki. s
olsun yap ya :=)
cevap yazmak iyidir :)
Olgun erkek. Çünkü erkekler kadınlardan daha sonra gelişir her zaman erkegın daha büyük ve olgun olması gerekir fıkrımce😊
Sen nasıl birisin peki
Ne gbı
Çocuksu yapılacaksa esıne dışarı karsı gayet olgunu ve sertun😊
dışa karşı farklı içe karşı farklı yani
yeri geldiğinde çocuk yeri geldiğinde olgunum.. tanımadığım kişilere asla çocuksu olmam.. tanıdıklarıma aradasırada çocuksu davranırım ama dengeli
En iyisi :)
dimi yaniii:))
Olgunum annemin arkadaslariyla konustugumda ne kadar olgun mantikli zekice konusuyosun gibi seyler soyluyolar
ne güzel o zaman :)
her ikiside bir çay doldur açık olmasın şerbet gibi koyu olmasın zift gibi öyle bir çay doldurki 2 sinin ortası tavşan kanı olsun olgunlukta gerekli çocuksulukta
Aslında yerine göre olgun yeri geldiğinde çocuksu olabilmeli kadın. En neşeli anında olgun olan kadın babaanne gibi kadındır :)) Biraz çocuksuluk da güzel. Hepsi dozajında iyi
dengeli olsun diyorsun yani :)
olgun davrananlar daha çekici geliyor ama çocuksu davrananlar daha tatlı geliyor... çocuksu daha iyi ya şımarsın:D çocuksu olanlarla ilişkilerim daha iyi gitti zamandan keyif alıyordum ama olgunlarda sanki karakterimin önünde set vardı :)
her ikisi de diyelim. Biraz çocuksu olsun hayaller kursun, rengarenk bir aşk ortamı daha güzel bir sevgi ortamı oluşsun. Biraz da olgun olsun, nerede nasıl olacağını nasıl davranması gerektiğini hayatta olmayacak imkansızı aramasın :)
Kiz dedigin yeri geldi mi olgun davranacak yeri geldi mi cocuksu... kimi zaman bir fareden korkup sevdiginin kucagina atlayacak kimi zaman sevgilisini teselli edip onu bagrina basacak...
sevgilisi ya taşıyamazsa :)
Tasir :)
Orta şeker, yerine göre değişir bir ortamdaysak olgun, yalnızsak Çocuksu.. :))
çocuksu yönü ağır basın diyorsun yani :)
aynen :))
senin hangi yönün ağır basıyor peki :)
Aynısı yerine göre olgun yerine göre Çocuksu :) ama Çocuksu ruhum daha ağır Basıyor... Sen?
Cocuksular daha guzel oluyoo daha eglenceli elbet olgulasir yani sonunda
kesinlike =)
Yani hep cocuk kalacak degul yaa :)
öyle herkes olgunlaşır :)
dolgun kızlar
özellikle göğüslerdir kalçadır falan
Bu soru o tarzda bir soru değil
Lütfen
lütfen dediğin için sustum
tamam teşekkür ederim
her ikiside bazen onu kendi bebgeim gibi simartmaak isterim, ama olgun olicak tabiki sadece benim yanimda bazen simarabilir
Önemli olan işlevi.
(Hemen yanlış anlamayın, gerçekten, önemli olan sevgisi...)
Çocuksu bana çok yapmacık geliyor ne bileyim böyle canım cicim aşkım yaaaa vs olgun forever !
sen de mi olgunsun?
Sizce?
güzel olsunda nasıl davrandıgının önemı yok modunda bazıları
maalesef :(
sen ne modundasın peki?
valla bn ne kadar yakısıklı olursa olsun hal ve tavırları bna saçma gelıorsa dırek soğurum
bu sorunun cevabını bilemem ama olduğu gibi davransın önemli olan o
aynen katılıyorum ınsan nasılsa öyle davranalı kısılık meselesı bu
bence de :)
doğal olmalı insan
Ikisbin ortasi bazen bana simarlik yapabilir ama kalin puntolarla belirteyim bazen :)
Elbette olgun tercihim Çocuksu olan ile uğraşılmaz başlıca :))
:) :) çocuklara ayıracak vaktin yok demek :)
Aynen öyle Kendim gibi olgun düşünen birinin olmasını isterim :)
Yerine göre ya hep olgunda olmuyor hep çocukta. Ölçü bilen samimi olsun yeter.
Kıza göre değişir, fotoğrafına bakarak yorum yapmak gerekirse sana çocuksu davranmak yakışır öyle oldugunuda dusunuyorum
herkes öyle diyor zaten :)
çocuksu buluyorlar beni :)
ama olgun bir yönümde var :)
Öyle olması daha iyi zaten gerektiğinde olgunda olabilmen
kız dediğin cilveli olacak. cilveyi bebeksi konuşmak, hareketler yapmak gibi görüyor bizim kızlarımız orası ayrı. yani olgun olacak.
:) :)
Orantili olmali bence nerde ne yaptigini bilmeli yeri geldignde agirligini koymalı yeri geldiğinde cocuk olmali :)
dengeli yani :)
olgun erkek olgun kadini hak eder. ama yerine gore gonlu genc olani
Sadece takılacaksam çocuksu kız. Çünkü bu tip kızlar genelde aileden yeteri kadar ilgi sevgi görmemiştirler ve kalkanlarini indirmislerdir. Kısaca her yola gelirler.
Ciddi olacaksa kesinlikle olgun kız.
Benim yanımdayken çocuk gibi ama başkasının yanındada bir o kadar olgun olmalı
güzel tercih :)
Her zamanki gibi :))
Ben ortasını valla yerine göre bazende cocuklasmak gerekiyor
hangisi daha ağır basıyor peki :)
Ben de daha çok olgun luk ağrıyor basar yaştan ötürü ama yeri glnce çocuk gibide eglnirim sevdiğim insanla
Ya şimdi olgun isterim ama yerinde ve zamanında yapılan çocukluk gibisi de yoktur :))
Nedn böyle düşünüyorsun açsana
ya gittiğimiz yerlerde olgun davransın evet. ama şimdi mutluyuz eğleniyoruz, orada da olgun ciddi durursa eğer olmaz :) çocuk yanını gösterecek orada. öyle olmalı. tabi şahsi düşüncem bu :)
katıldım düşüncene :)
eyvallah hacı :))
Olgun olması daha makbul tabi ki en azından çocukça şeyler olmaz ilişkide
Neden olgun :)
Olgun çünkü hani ilişkim olcaksa ciddi olsun meselaa şu sosyal ağlarla ilgili işte şifreni ver yoksa ayrılırım vs vs anladın mı böle saçma şeylerle vakit kaybı olmasın olgun olsun düzeyli bir ilişki olsun gibi işte
Çocuksu tabi ama elinden tutup kreşe götürecek kadar da olmasa iyi olur :)
:D :D
Yaşına uygun davranan. Yerine göre olgun yerine göre çocuksu.
Dengeli diyorsun yani :)
Cocuksu tatli olur olgun seksi olur. Tercihim olgun.
neden o zaman olgun :)
sırf seksilik mi aradığın :)
Aklima o ozellikler geldi. Olgun kisi merak edilen olur, zor olur ulasmasi tok olur bunlar da cekici gelir tatli kiz da sesksi olabilir bak hemen uzulme :) onceki kiz arkadasim tatli biriydi acayip cekiciydi mesela.
Ben neden üzeliyim alla alla :)
Uzulme iste sen :)
Tamam üzülmem :))
Aferim sana :)
:D :D
Ay nasilda gulec kizimiz :)
Gülecim doğru :) :)
Belli oluyor :)
Olgunum ama suratsız değilim, yerine göre davranırım :)
Suratsız olma aman :)
En iyisi :)
Bencede ^.^
çocuksu davranan salak kızlar bence favorimdir çünkü harbi salaklar
genelleme yapma bence
yok tabiki aptal sarışınlar diyelim o zaman
hep olgun olmusumdur çocuk gibi davranmayıda sevmiyorum ciddiyet ciddiyet ciddiyet
hep mi ciddiyet ama :(
Ben Çocuksu insanları seviyorum ya bana daha doğal geliyor
profil remsin iyiymiş :)
olgunları sevmez misin?
Yo aslında hiç guruplara ayırmadım Çocuksu ve olgun diye sadece hayattan zevk almayı bilen insanların biraz daha Çocuksu oldugunu düşünüyorum ama olgun insanlarıda severim yani :)
anladım güzel :)
Dıştan bakınca çocuk, tanıyınca olgun. Ama genelde çocuksu kısmı dışa vururum :/
Ne güzel :)
sen nasıl birisin peki :)
nerede ne yapması gerektiğini bilen kızları tercih ederim
dengeli kızlar diyorsun :)
yeri geldiğinde masaya yumruğu varacak yerı geldiğinde susmasını bilecek...
yeri geldiğinde çocuk olacak yer geldiğinde büyük :P var mı böyle biri?
Olgun davranan değil, karakteriyle olgunluğa ulaşmış kızlar favorimdir tabiki.. Fok balığı gibi konuşan kızlardan hiç haz etmem..
yere ve mekana göre deisir :) sevdiğinin yanında cocuk toplumda olgun :)
güzelmiş :)
aynen :)
umarım seni mutlu edecek birini bulursun :)
tesekkür ederim :) buldum ama insallah mutlu oluruz :)
ne demek rica ederim :)
çok mutlu olun çok :)
çok saol :) darısı sana olsun daha iyileri :)
İnşAllah ya :)
insallah :) hayırlısı olsun da tek
Yerine göre odunsu yerine göre hayvansı yerine göre olgun su yerine göre çocuk su hepsinden bir dal alırım :D
odunsu mu :D :D
:D odun ya hani böyle bazen ittifatlar edersin sadece susar bir yere giderseniz sus pus olur ama tip tip bakar sana ama yanındadır da haah öyle bişey tarif edebilmişimdir umarım.
Kadın dediğin olgun ve de zeki olacak. Ona baktığım zaman beni kendine hayran bırakacak yaptığı hal ve hareketlerle...
Var mı öyle biri peki :)
Yaş oldu 25. Beklemeye devam sıradayız hala bakalım :)))
Beklemek iyidir ya :)
İyi iyi. sonradan hayal kirikliligina ugramaktansa bekleriz en azından seçici oluruz :)))
seçici ol kesinlikle :)
Olgun olacak ama içindeki kıpır kıpır çocuğuda öldürmeyecek Velevki yeri geldiğinde o masum çocuk harekete geçecek. .
Not: (C) diyorum ikiside şart:)
Bence de :)
İlle de sen afagaha bence olgun olmalı zaten hep kendimden büyüklerle ilgilenirim sonuçta çocuk bakıcısı değilim
hımm :)
ama o zamanda sıkıcı tiplerle rastlaşabilirsin :)
Nasıl sıkıcı?
olgun kişileri diyorum :)
Yaşım 18 işte gidipte 30 yaşındakilerden bahsetmiyorum ama olabilir az dengesizimdir yarın sabah kalkarım olgunlardan soğurum saniyelik kararlarım vardır ^_^ ama büyük olsun ya bu arada para varsa ben her türlü varım yaş fark etmez
Anladım :)
^_^;)
=^-^=
¬_¬^_~