bazı erkekler çok a*Tal değillermi basit ucuz kızlarla gönül eglendirip bi kenara atiyolar evlenmek isteyincede el değmemiş namuslu kız olsun istiyolar neden bu kadar a*Tal bunlar
( bazı erkekleri kastetmiyorum )
( bazı erkekleri kastetmiyorum )
Yalnız onu yapan kızlar ne oluyor erkekler en azından aptal kızlar beyinsiz onu ne yapacaz tecavüze gelince namusum namusum derken sevgili ayağına seviyorum evlenecem ayağına namusunu veriyor sonra ne oluyor tekmeyi yiyor daha sonra ortada kaldığını anlayınca olmayan beyniyle bir s.. alakk bulur kendimi ona k. akalarım diyor haa ne oluyor sonra s.. lakk dediği oğlan doğduğuna pişman ediyor basit ucuz olmayan kız mı var ki ortalık o.. bu kaynıyor önceden kerhane vardı hala var ama gerek kalmadı sokakta tonlarcası var gel beni s.. kk diye bağırıyorlar süs k. öpekleri
Valla günümüzde atan sadece erkekler değil kadınlarda aynı niye evlensinler ki aparatif olarak gôrüyorlar birbirlerini tüketip diğerine geçiyorlar ama bilmiyorlar ki herkes aynı biyerde. Sadece bazıları iç güdüleriyle hareket ediyor bazıları duygularıyla
Haklısın
Cevap
6Cevap
Hiç takılma amacıyla falan kızlarla birlikte olmayan bir erkek kendisi gibi temiz bir kız isteyebilir ama kastettiğin erkeğin öyle bir hakkı yok
Kesinlikle katılıyorum
Temiz kız istemek hakkımız Değil mi yani feminizm beyniniz ele geçirmiş
hayır değil?
Yapma yaa sen mi karar veriyorsun buna mesela sana mi sorucaz?
yo bizim gibi kızlar size s*digini bile vermez knk
Ne diyon la neyse iyi geceler ergenus
Aç kuran oku peyganber efendimiz mümin erkeklere bakire kadınla evlenin demiş
Haklısın. Birde bunun tersi var. Her haltı yemiş kız gelip tüm erkekler kötü diyor. Senin önünden hiç mi düzgün geçmedi lan diyorum. Ben kendim gibi kız istiyorum.
İşlerine geldikleri gibi düşünüyolar halbuki kendi bacılarına yapsalar ortalığı ayağa kaldırırlar
Sen merak etme Allah öyle bir belalqrini veriyor evlendikleri kız ya annesini istemiyor ya parasını beğenmiyor burunları dan getiryorlar aşko
Ohh
saol saol bizim gibi hiç flört bile yapmayan erkeklerı kayırdığın için teşekkür ederiz
üstüne alınmak istiyosan sen bilirsin
hayır hayır ironi değildi, samimiydim
Bizde öyle arayalim 🤷♀️
Nasıl emin olucaz onların bakır olduklarina yav
😩.
Haklısın bacım
Sagol hayatım
Ap*tal değil de kendini akıllı sanan andavallar
Seninkide oyle demek yzik. olmus sana
Benim sevgilim yok sen niye gocundun seninki öylemi
Yok sevglin demedim sevdigin biri dedim
Yok hayır