Merhaba instagramdan veya intrt sayfalarından düzgün kıyafet aldığınız yerler var mı güvenilir
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben güvenemiyorum ya renk değişik oluyor yani canlı olmuyor genelide kısa oluyor gelen kıyafetlerin
Ya evet de mağazalarda da istediğimi bulamıyorum bulsam da çok pahalı oluyor çok sıkıntı
O ayrı bir dert pahalı olması valla özellikle tesettür kıyafetleri daha pahalı
Kapalıyım valla bilirim o derdi birde çalışmıyorum kıyafet almak daha çok dert oluyor
Aynen kapalıysan anlarsın sende halimizden eşim memur ama gel alalım diyemiyorum her şey ateş pahası kış girmeden mont aldım en ucuzu bin lira ya da aldığımız elbiseler kısa bilek hizasında bazıları daha üst yani anlamış değilim artık ne yapacağımızı
Senin daha zor bir aile gecindirneye çalışıyorsun ben aile evi bu şekilde bile sıkılarak istiyorum parayı ki dediğin gibi artık her şey crop pantolonlar zaten tuhaf badi istiyorum önden dekoltesi var boyunlu yok biz insan değilmişiz gibi sanki
Aynen öyle yani önceden tunikler uzundu dar değildi şimdi özellikle yazın tunik giyiyorum sütyen belli oluyor kışın tunik alıyorsun diz üstünde pantolon alıyorsun bilek üstünde tesettür yokmuş gibi kıyafet üretiyorlar
Yazın boydan elbise giyeyim dedim inan bin pişman oldum aldığıma heves ettim keşke almasaydım
Haklısın valla hani tunik giymiyorum genelde bol ve uzun şeyler giyiyorum ama dediğin gibi karşından bakan birisi bunlar nasıl kapalı diyor artık
Yok giyilmiyor ben zaten elbise falan giyemem de giyenlerin de ne yalan diyim içi gözüküyor kapalı durmuyor acikcasi
Ben tunik giyiyorum hep ya da eşorfman takımı onlarda iki yıl önce aldıklarım şimdi aldan tanesi bin lira
Aynen ama içim gözükmedi şükür yineden bedenin belli oluyor ya da oturup kalktığın zaman kısa duruyor bacakların gözüküyor eşim çok kıskanç normaldr ama oda artık fiyatları görünce açıl daha iyi diyor
Bende eskileri giyiyorum ama işte biraz küçükken alınca bazıları çok saçma kıyafetler var dışarıya giymeye kifayetim kalmadı artık
Eh esin de haklı o kadar pahalı ki acilsak 5 tlye bile bir şey buluyor insanlar
Aynen öyle valla yani onu giy sıkıntı bunu giy sıkıntı ne giysem saçma olmaz ne giysem kıda olmaz diye düşünmekten insan kafayı yiyor bir şal bile 100 tl olmuş el insaf
Evet birde yaz ince giymek şart yoksa ölüm gibi sıcak var ama hiç ince kıyafetim yok mesela ve dediğin gibi ya sal nasıl 100 TL olabilir bir tane siyahım var onda da sürekli onu kullanıyorum bazı şallar var içini gösteriyor takıyorum kulağım belli çok saçma çok
Valla haklıyız ama işte gören yok ben allahtan ucuzken almıştım yoksa eşime şunu alalım diyemem şimdi pahalı ya sadece kıyafet olsa iyi iç çamaşırı ondan pahalı gecen ucuz aldım sütyenin teli çıktı 2 ayda ne alacağını şaşırıyor insan
İnsan eşinden ped al demeye utanır mı ya dünya pahası her şey
Ben evlensem bende diyemem kesinlikle insan utanır para istemeye birde durumu olur olmaz bilemezsin ama evet bende pazar sutyen aldım pazardan o bilr 50 TL olmuş çok şaşkınım iki güne benimkinin teli de çıkar
Ay birde ped derdi var insanin ihtiyacı onu da pahalı yaptılar
Pazar sütyeni almadım ama zaten almam 80 tl vermiştim sütyene altınada 70 verdim aldım mağazadan hem altı yırtıldı hem üstün teli çıktı 3 takımım vardı geçen eşim git kaliteli al dedi gittim pentiden aldım iki takım bakalım onlar ne kadar dayanacak
Ya ben hani evli falan olmayınca öyle alıp geçiyorum çok dert olmuyor ama illa ki evli olunca bir tık kaliteli olması şart zaten
Yani kaliteli ve bazen normal olmayacak hani anladın işte ama şu an evleneceklerin allah yardımcısı olsun çeyiz için alınacak şeyler dünya pahası
Anladım anladım illaki alınması şart zaten evlilik hayatı sonuçta of evet ya nasıl alırız ederiz bilmiyorum zaten evlensem evimiz kesin olmaz ev bile ne kadar para
Ev dünya para zaten o imkansız ama bari imkanımız olanları alabilsek demi
Evet de şu şekilde imkanımızda bir şeye yetmiyor artık
Aynen yetmiyor güzel olayım diyorsun ama o zamanda para lazım normal olayım diyorsun ve o zamanda ince ya da kısa oluyor dert çok dert
Aslında paramız olsa bir şekilde halledicez de paramız da yok
Aynen tek dert para sen kaç yaşındasın
22ye giricem 10 gün sonra sen
30 yaşındayım ben şimdiden doğum günün kutlu olsun inşallah evlenirsin zengi koca bulursun ☺️
Ayy çok memnun oldum ve teşekkür ederim ama zengin koca bulamam sevgilim var ve işte maddi durumu da çok yok
Sevgilin varsa sev onu ben 12 yıl sonra evlendim lise aşkımla bekledim ayrıldım hata ettim ooo birsürü şey ☺️
Benimde 2 yıllık şu an inşallah bakalım olursa da evleniriz
Ayy ne güzel sende sevdiğin beyle evlenmişsin hep mutlu olun inşallah
Amin inşallah sende evlenirsin sevdiğinle nasıl aranız peki iyi mi inşallah iyidir
Evet iyi sadece fazla kıskanç ve biraz sinirli
Sizin aranız nasıl
Erkekler hep öyle sevgiliyken kıskançtır benimkide hem sinirli hem kıskanç ama evlendikten sonra azaldı kıskanması
İstersen gizliden çıkayım ordan konuşalım müsaitsen
Ay inşallah benimkininde azalır ya
Evet çok iyi olur bencede
Çıktım bekliyorum
İstek attım
10 dakikaya geliyprum
Yazdım size
Uyudun galiba
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!