Mesela 50 yaş yaşlı mıdır bence evet 😄 35li yaşlar orta yaşlardır.
Sizce yaşlar sayılardan ibaret midir? Yaşlı mısınız
Mesela 50 yaş yaşlı mıdır bence evet 😄 35li yaşlar orta yaşlardır.
Sizce yaşlar sayılardan ibaret midir? Yaşlı mısınız
40 yaşındayım orta galiba. Aslında dediğin doğru 50 yaşlı 60 65 çok yaşlı vs demek gerek. Ama tabi bakımlı sağlıklı ise genç gösterir yaşlı demeye dilin varmaz. Hele kadınlar ekstra lzen gösteriyor ve giyim, saç boyası, malyaj vs derken epey genç gösterrbiliyor.
Sen orta yaştasın 😄
Bana göre 30-35 orta yaş 40'a kadar. 40 ve üstü de yaşlı. Ama yaşlı olmak için illa 40+ olmak gerekmiyor. Sadece fazlasıyla kırgın bir ruha sahip olmak da yaşlanmak için yeterli bir sebep ¿
Cevap
21Cevap
Selam gadası 🙃
Bana göre bir insan 65 yaşından sonda yaşlı olur. Orta yaşlı biri de 45-50 yaş arasında olduğunu düşünüyorum.
He yani sen hangi kategoridesin
Genç sınıfında
Hee 😄
Seninle aynı kategoride yer alıyoruz 😂
Hiç bile sen 3 yaş yaşlısın
O kadarcıktan bir şey olmaz
Bence de 35 yaş orta yaş bana göre :D
Benim az kaldı 😄 yaşlanıyorum
Yok ya senin bir 45 var orta yaş olması için :D ben diğer sıradan insanlar için dedim sen özlesin
şu an bile bir yaş gençleştim bu kadar mı fark eder 😂😂😂
Bak gördün mü zaten gençsin 😂🤩😂
35 45 arası orta yaş olduğunu düşünüyorum. Şimdi 50 yaşında bir adam gerçekten de yaşlanmıştır. Doğanın kanunu bu. Kimse genç kalmayacak.
50 üstü artık yaşlı yaaa 🙄 Son 10 senem allammm sen konuyu biliyosun amin 😬
😂😂 genç yaşlılardan olursunuz
Emwklilik hayalleri için 50 erken ya.
😂😂😂😂 bu vesileyle taliplere de duyuralım 😂😂 evlilik değil emeklilik demiştim halbuki 😂😂
Niyet oysa demek 😂😂
Bence güzel anı oldu ama siz bilirsiniz tabi 😂😂😂
Kızları niye linçledin şimdi 😂😂
Valla kızlar size laf söylüyor 😂😂😂
Allahtan 49 yaşındayım ve orta yaşlı kategorisindeyim :>
Yaş 99 olmuş senin iş yaş
Ben doğduğumda İsmet paşa hayattaydı beee
Yani artık sen yaşlılığı da geçip yeniden hayata dönme yolundasın bu da fosillik dönemi 😄
Sanata da tarihe de saygın yok iste. Arkeolojik eserim ebn. Sagı göster biraz.
Fosili ortadan kaldıralım kırılmasın
Orta yaş 30'dan sonra başlar, 49 yaşında biter. Sonra yaşlılık dönemi.
Tebrikler aynı fikirdeyim
O zaman sana da tebrikler
Teşekkürler 😄
Sana da tesekkurler
Yaş 35 yolun yarısı, yaş 70 iş bitmiş. 50 de bu durumda son çeyrek gibi bişey oluyor. 😅
Ben yaşlıyım sanırım 🤭
Abi senin veda zamanın bile geçmiş 😄
Bana olmaz 😄
Önemli olan kişinin hissettiği ve yaptıklarıdır
Siz ne hissediyorsunuz
Yani ben hala kendime orta yaşlı hissetmiyorum ala genç mi hala İyiyim hala düştüm Sen kaç yaşındasın ve nasıl hissediyorsun
29 yaşındayım ve böyle hissediyorum. Biraz olgun biraz çocuk
Ya tabii ki uygun olmak başka bir şey onun içindeki çocuğu kaybetmemek lazım Her zaman gerekiyor Peki sen evli misin çocuğun var mı
Konu nasıl oraya evrildi 😂😂 evliyim ve çocuklarım var
Peki çocuklardan sonra değiştim hayatta da evlilikten sonra yani olgunlaşmaya büyüme ve o içindeki çocuk anlamında
Karmaşık cümle olmuş
İyidir ve çocuklardan sonra hayata bakışın olgunluğun değişti mi yani Kaç yıllık evlisin Kaç çocuğun var bir çocuktan önce ve çocuktan sonra evlilikten önce bir evlilikten sonra nasıl bakıyorsun Hayata
O iş böyle iki cümleyle anlatılmaz. Ama hayat insanı güzel yoğuruyor ve hergün bir şey öğrenerek devam ediyorz
Tabii ki hayatta devam ediyoruz öğrenmeye Her gün bir şey öğreniyoruz ama ben çocuk bir evliliği neler öğrettiğini soruyorum mesela memnun musun evlilikten çocuklardan kesin memnunsundur Onu sormuyorum hiçbir anne çocuk sahibi olmaktan memnuniyetsizlik duymaz
Bu birgünlük serüven değil. Lanet olsun dediğim günlerde, iyi ki dediğim günlerde çok oldu. Ama iyi günler daha fazlaki hala beraberiz. Genel totelde tabi mutluyum
Diyanet Lanet olsun dediğin günler olmuştur çok normal bunda ama benim sorunum şu an öncesi ve sonrası hakkındaki düşüncen böyle arkana yaslanıp düşündüğün zaman evlilik öncesi nasıldı evlilik sonrası ve yine geri döndüğün zaman aynı karar verir misin
Bunu evlilik bazında değil. Muhakak insan yaş aldıkça geçmiş zamandaki bazı hataları yapmayı istemezdi. Arkama yaslandığımda tekrar bu adamla evlenirdim diyorum. Sadece bazı şeyleri tabiki de değiştirmek isterdim. Evlilik öncem öğrencilik ve tabi ki çocukluk gibiydi. 18 de evlendim
Daha çocukken evlenmişsin büyük aşkım yoksa başka bir şey mi
Büyük aşk
sen yaşlısın mesela :)
O zaman sen ölmüşsün ağlıyanın yok
cesetim ben :)
35-50 orta yaşlı, 50 üzeri yaşlı bence...
Ben orta yaştayım😅
Otuz beş tam ortası
Kadınlar daha çabuk çöküyor.
yolu yarıladığımın farkındayım
İnsan gerçekten öyle hissediyor mu
Dış görünüş belki ama ruh da aynı şeyi söylüyor mı
İçinde geçti yani 😂😂
Bunu bende hissediyorum ya benimde mi içim geçti 😳
Yaşlandım 😂😂
Sorma gitti gençliğim 😂😂
35-65 arası orta yaşlı.. Üstü de yaşlı..
O zaman 33?
Yetişkin..
35 lilerde olan
En sevdiğim yaş grubu 35
50 diyelim
25 40 orta yas 40 ve yukarisi yasli bence😁
40 bence
Yaşlıyım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?