Güncellemeler
+1 yıl
Ben ve dedem depremzedeyiz ev de teyzemin evi
Güncellemeler
+1 yıl
P***daki tipler daha ahlâklı öyle söyliyim kişilik olarak tahminimce tabi gidip görmedim
Çirkef komşularımız bize gelip her gün yaşlı dedemle ve benle uğraşıyorlar. Çeşitli küfürler ve aşağılamalar. Ben de son 1 haftadır karşılık veriyorum. Kiz erkek karışık yeğenleri olan bir komşumuz. Yani o grup yapıyor bunları. Zaten erkek olan sapık. Kızlar da p***da çalışıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ablacım kaydet onları huzur ve sukunu bozmaktan şikayet et yargilanirlar ben eski komsumu şikayet ettim şu an dava aşamasında yargılanıyor
Yalancı şahitleri korur onları suç bana kalır
Sadece muhattap olmamayi deneyin ve dusuncelerinizi net sekilde ifade edin istemediğiniz seyleri size baskalarinin yapmasına izin vermeyin
@izm_hkn ben mi izin veriyorum yapıyorlar ve karşılık verince suçlu benmişim gibi yansıtıyorlar karaktersiz insanlar hepsi
Savci görüntülere bakar kardeşim sen beni dinle pişman olmazsın
Gidip polise şikayet edin
Karşılık verdim artık
Eee çıkın o zaman o evden sizi rahat bırakmayacaklarsa
E almayin evinize o zaman dertleri neymis
Zorla geliyorlar yüzsüzler
Acmayin kapiyi o zaman hem zorla evinize gelip bide hakaret mi edecekler
Ölummelegi yasayan birisi olarak sana bilgi veriyor dinle onu
Onun dediği imkânsız yalancı şahitleri var bu ülkede adalet mı var yani onu da geçtim dünyada var mı? Yokk
Sonunda ben de onların yaptığını yaptım çirkefeler yüzünden hepsi 😒
Öyle İnsanlar ile aranda fark olsun ne bileyim kimsenin seviyesine inme ama sikayetini de yap gerekirse bundan cekinme yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis sen kayit altina al yinede