Psikolojim bozuldu bu depremler yüzünden, sürekli tedirginim, uyuyamıyorum , nöbet tutuyorum, neyin nobetiyse artık... İçim ferahlasım diye ,
REGL iken İNŞİRAH SURESİ okusam GÜNAHI var mı?
REGL iken İNŞİRAH SURESİ okusam GÜNAHI var mı?
Bunu indir telefonuna sürekli dinlerken tekrar et bir günde ezberlersin. Ben böyle öğreniyorum. Regl iken zikir de çekebilirsin sadece namaz kılamazsın ibadet olarak.
Peki dinleyerek ezberleyip okumakla , sadece internette bı sureyi okumak arasındaki fark ne , tam olarak bilmiyorum , dinlemesi ezbere okuması günah değil , ama okumak mı günah tam anlamadim
Duaları ezberlemek şart. Namaz kılmak için süre ezberlemen gerek. İnternette dinleyerek ezberlersen tecvidli ezberlemiş ve duaları doğru telafuz etmiş olursun. Örneğin Felak süresin de min şerri me halak derken gırtlaktan söylemezsen Allah tıraş etti demiş olursun Namazda. Bu da namazının kabul olmamasına sebep olabilir. Onun dışında duaları nerden okursan oku günah olmaz. Önemli olan doğru öğrenip doğru okumak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Okunur. İçinden korku gidermek amaçlı zikir niyetine gibi olursa okunur.
Ezbere bilmiyorsan Türkçe okunuşundan oku. Korku gidermek amaçlı allahı zikirde edebilirsin. Çok korkmuşsun sen. Gelmiş olsun. İyi misin ya?
kuran inacip okuman dogru degil ama coh ihtiyac duyuyorsan ezbere tabiki okuyabilirsin
Ezbere bilmiyorum, internetten bakıp okuyacaktim
him turkcesinden oku
Teşekkür ederim
rica ederim iyimisin
Canım dua her zaman okunur
Hayır sadece dua edilir
Okunur tabi caizdir
Dertleşelim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?