Güncellemeler
+1 yıl
Siz benim ne cektiğimi, neler yasadigimi bikiyormusunuz ki konusuyorsunuz? Ben 35 senelik evliyim. Neler cektimi haberiniz var mı ? Zorundamiyim ben bana yilarca eziyet etmis şerefsiz kaynanama bakmam? Gebersin umrumdabile degil!!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Umarim seninde evladin senide zamanin gelince huzur evine verir. insanda merhamet vicdan olmadiktan sonra ne anlatirsan anlat asla laftan anlamaz. hala gundemde bu kadar olaydan anlamamaniz inanin vicdani ve merhameti olmayanlar için çok zor
Inssllah verir?
Bana bakmak zorunda değil benim cocugim. Onu ben dogurdum, isteyerek yaptim bunu. Bu hayatta o bna hic bisi borclu degil, zorunda degil. Ben istemeseydim, yapmazdim.
Çamaşır kokusu oluyor ondan sikabilirsin. Yogun kokulu oda kokuları oluo çarşaflar kiyafetlerw ondan sikabilrsn
Gecirmiyor ne yzikki
Abla bunun sevabını bilsen böyle yapmazsın Allah için yap misli karşılığını alırsın
Sebap istrmiyorum kardeism ben.
Yillarcs babasina baktim, o oldu 1 seen rahat yasamadan annesi bu hale geldi. Kardesi almanyada gezerken bn burada boklarini temizkuyorjm
İmtihandayiz sapret ve dua et
Sende oyle olunca baskasina yuk olmak ne demek goreceksin ya da senin annen oldugunda anlayacaksin..
Benim annem kimseye 2 cift laf soylemis insan degil. Hu yayvan gibi kocami bana doldurtup beni dovdurtup cocugjmu dusurtturmedi kimseye.
hastanede yemekler genelde ona göre verilir koku olmaz bi hastaneden biriyle konus ve bunu danıs
Hastane yemekleri ne ki normal ywnek yapiyo onlarsa
valla bilmiyorum artık ama kokmuyo
burada sana hakaret edenlere aldırma. Kimse böyle birşeyi çekmek zorunda değildir.
Edepsizler omurlerinde hic bok temizlediler mi acsba
Onlar çoluk çocuk bilmezler bu işleri
Gelip beddua etmisler banabsn zaten cekecegim kadarini cekmisim allah alsin cnimi da kurtulim
İnsanlar bu işlere hemen duygusal yaklaşıyor. Sen kaynanandan neler çektin kimse sormuyor sana
Abla senin çektiğini ben de çekiyorum. Babaanem bizde kalıyor, anneme zamanında yapmadığını bırakmadı. Evde duramıyorum. Annem de aptal gibi ona bakıyor. Babamın dünya umrunda değil. Hadi iyi birisi olsa, iyi hatırlarsak amenna ama böyle olunca kötü şeyler yapasım geliyor... Seni en iyi ben anlarım
İnşallah öyle bir hale gelirsinki yardım edecek tek bir kişi bile olmaz
Senin bedduan doner seni bulur insallah
Seni bulsun vicdansiz
Neler çektirmiş kaynanan sana şöyle sen burada öyle bir yqzmissinki burdaki tek kötü sen görünüyorsun şöyle neler yapmış sana
Hanileydim evi supurmedim diye kocama bu hic is yapmiyor yep yatiyor komsuya gidiyor gibi seyler demisti. Aksam yemegindede corba tavuk pilav vardı tuz koymayi unutmusum tuzsuzdu.
Kocam beni sen geziyosun is yapmiyosun diye dovdu beni bosber bebeğim dustu beni dovdu diye ben kaynanam yzunden bebeğimi kaybettim
Hm bilemedim şimdi hakkını helak et bedduayi geri alıyorum sende al lütfen ama senin yazim şeklin öyle şey olmuski sanki kötü taraf sensin gibi ama bak yinede şunu diyim tamam hakkını helal etmezsin kadına ama boş ver Allah için yap sen eldiven aldir kocana en azından sevap
Istemiyorum bunların sevabini internetten tanistigim. bir adamin yanina gidicem bosicam bunu
Yok artık bence yapma bunu inan çok yanlış