Gümüşhane şiranlılar kürt mü karadeniz mi? Şiran nasıl bir yer?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şiran'da Elazığ Ve Tunceliden Göç Eden Badıllı Aşiretine Mensup 6 köy var badıllı aşiretide tam kürt değildir Türkmen-Kürt Karışımı Bir Aşirettir ve bu 6 köy silme alevidir. Şiranın Geriye kalan yani Çoğunluğu ise Evet Karadenizlidir Şiranın Etnik Yapısı Çoğulukla Müslüman Rum , Çepni ve Çerkesleri Barındırır. Kürtün'e Gelecek olursak Kürtün Silme Çepnidir (Karadeniz Türkü). Ayrıca Gümüşhanelilerdeki Karadeniz Damarı Rizelilerde Yok. Ayrıca Biz Gümüşhaneliler hakkında yaptığınız yorumuda maalesef kınıyorum her yerin iyisi kötüsü vardır, Genelleme yapmanız hoş değil.
Gümüşhane etnik olarak biraz karışık biyer onun için
Değişikler 😀😀 giç gittiniz mi Gümüşhane ye nasıl yer
Gittim halkı bana göre de biraz tuhaf
Anlık durumları degisiyor biraz Karadeniz biraz doğu insanı karisimi
Aşırı tuhaflar bizim apartmanda oturuyorlar bütün gün ses yapıyorlar uyardık ama anlamıyorlar cok cahiller bir de öküz gibi bakıyorlar kadını da erkeği de bazen iyi gibiler bazen cok gıcıklar
Evet dediğim gibi çok degisgen halleri var
Aynen teşekkür ederim 🙂
Rica
Doğu karadenizde halkının çoğu Türktür. Kürtün ilçenin adı sadece. İnşaat ve taksi/dolmuş/minibüs/kamyon şöförlüğü yaygındır. Her yerin iyiside kötüsüde vardır. İyilikte kötülükte iki yönlüdür zaten.
Karadeniz il oldu da haberim mi yok? Bölge ile ırkı nasıl kıyaslıyorsun?
Bizim buradakiler pisliğin teki de ondan sordum 🙂
Karadenizliyim diyorlar da kürt gibi konuşuyorlar anlamadım
Gümüşhane Laz diye biliyorum ama biraz Türk 'te var.
Şimdi Karadeniz genellemesi yapanlara aldanma. Mesela Bolu ile Kastamonu'da Karadeniz ama Rize Trabzon insanıyla en ufak bir ilgisi bile yok.
değişik insanlar yanlış anlama cok cahiller cok iddacılar cok gürültü yapıyorlar apartmanda. Hiç gittiniz mi gümüşhane ye nasıl?
Doğu Karadeniz insanını bende sevmem ama Batı tarafını severim.
Yanlış anlama karadeniz’lilere laf ettiğim yok sadece gümüşhane’liler tuhaf ruh halleri farklı cok cahil davranıyorlar bazen iyi gibiler bazen cok gıcıklar insan görmemiş gibi bakıyorlar alışmadım 2 senedir 🙂
orada mı yaşıyorsun
Hayır İzmir de 🙂
Sinop 'a kadar olan Batı kısmını severim
Artvini sevmez misin?
Şiranda tunceliden sürülmüş Kürtler ve zazalar var aynı şekilde kelkittede var kürtün Çepnidir Türktür Torul müslüman Rum kösede Türktür Gümüşhane merkez müslüman Rum Çepni karışıktır
Yok İngiliz kraliyet ailesinden tabi kürt
Onlar çok karışık