+1 yılgencler gercekten hayal gucunuz cok zayıf:) benım matematık kımya fızık yanı bu tazr terslerım superdı yanı bızım zamanımızda en yuksek not 10 uzerınden 8 alırsam kendımı basarısız sayardım metematık fızık kımya genelde 9 dan ınmezdı ancak gel gelelım tarıh cografya gıbı tiribiri derslerı hıc sevmedım ondada kendım gelıstırdıgım metodla neredeyse tum onemlı kısımları yazardım. ıste sıze o kopya sıstemım bızım zamanımızda ıcı genıs buyuk kol saatlerden alırdım ıcını komple soktum saatı kurma delıgını ustune bır adet daha ınce kıl matkapla delık actırdım ortalama 50 cm lık ınce saat genıslıgınde rulo kagıda sınavda cıkması muhtemel ıhtımallerı yazardım tarıhler olaylar savaşlar falan fılan bunun gıbı. sonra bunu o saatekı ıkı delıge gore ayarladıgım ıkı cubuga ters mekanızmayla sarardım saate kolumda ılerı gerı kura gıbı cevırerek ıstedıgım yere gelıdgımde yazardım yola devam bunu tum ezbere dayanan derslerde yaptım cok yuksek almadım ama sınıftada kalmadım:)
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Film rulosuna yazardık sıralarımız harita gibiydi hep yazardım ama hiç çekmezdim sıkılır boş kağıt verip çıkardım zaten kaldım 2 yıl sonra kovuldum liseyi dışardn bitirdim.. Ama sana tavsiye elinden bırak çep telefonunu ders çalış yazıcam derken zaten ezberliyorsun formulleri yazarken kalıyor aklında kopyayı boşuna yazmış oluyorsun...
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaclarımı önüme atar arasından yanimdaki kıza bakardım
Hocayı gözetler arkasını döndügü anda cekerdim kopyamı
Küçük küçük kağıtlara ennn küçük ve en özenli yazımla kopyalar hazırlar yere atar ayakkabımlada üstüne basardım.. kalem düşürme bahanesiyle egilip bakardım
Soruları calardık ; hocalar genellikle soruları cantalarinda tasirlardi.. derste de bir grup hocanın etrafına toplanırdı... Tam o sırada da bir kişi cantayı hallederdi...
* not : su an 21 yaşındayım profildeki amacsız bir yaş..00 Yorumla
Ben taktik kullanirdim.. planli projeli kopya cekilir.. once sinav kagidini baska bir kagida sorulari kisa ca yazar cebine koyarsin daha onceden kantine biraktigin kitaplarin hazir olur ogretmenden cok acil tuvalete gitmek icin israr edip kantinde soru cevaplarini bulur kisaca yazar sinifa geri donersin sinav kagidiymis gibi degistirip hocaya verirsin gibi daha vok yontemi m var..
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
+1 yılItiraf ediyorum Liseyi 1. bitiren gozde ogrenciydim fakat lise 1 de kimya sinavinda karisimlar bilesimler tablosu nu ne vardi bir turlu calisamayinca bir kagida yazip siranin altinda acilir kapanir bir sistem yapmistim onden ikinci sirada olmama ragmen yakalanmadan sinavda yeteri kadar soruyu cozmustum. affet kelvin hocam asdasjklsjhf
07 Yorumla- +1 yıl
Asil lise 1 e fizik kimya konulmasi ihanet.. kafa basmiyodu arkadas napiyim imaji cizdirmicez diye kucuk yer aileye soz gider diye caliskan cocuk profili cizip saclari yana taramak nedir bilir misin sen asdasjgahfk
- +1 yıl
Lisenin 3 yil. oldugu zamanlardi, buralar hep dutluktu asdasjklm.. ama bak bir itiraf daha sana jole yasagi vardi okulda ben meshur elidor 7/24 le sac yapardim ve hoca sordugunda jole degil ki demistim cozumu buldum bak hoca diye. yuzume bakti bakti en son hatirladigim eski tip musluktan akan soguk suyun beynimi zonklatisiydi :D
- +1 yıl
Onu soylemeden anliyolardi zaten ortaokulda da limon surerdik arada kalan cekirdeklerden ve parlakligindan anliyolardi :D
+1 yılinan bana 7. sınıftan üniversite 2 ye kadar benden daha ıyı kopya çeken bırıyle karşılasmadım hiç yakalanmadım 1 kere hoca inanmadı 1 kere"de ayaga kalkerken kopyayı onumdekı sıranın altına kadar gonderebılme yetenegıne sahıbım 100 lerce kopya cekme yolu var
02 Yorumla- +1 yıl
üni 1. de vizeler başlamıstı herkes hocaları soruyor 1 hoca varmıs kımseye kopya cektırmıyo falan matematık sınavındaydık 1 hoca geldı daha once gormemıstım neyse en önde kopya cektım hoca hep onumdeydı sınav bıttı kopya cekebıldınmı dıye sorular geldı baya ıyı cektım dedım megerse o hoca müdür yardımcısı vs kopya cektırmeyen kısıymıs :D
+1 yılne yaptılarsa yakalayamadılar ama kopya çektiğimi bilmeyen yoktu bu yüzden hep 45 almıştım ve sözlülere kaldırılıp sınıfta bırakılmıştım. okadar çok tekniğim vardıki. hele ben bu zamanda lise öğrencisi olsam anasını satarım ortalığın sözlüde bile kopya çekerim herhalde.
02 Yorumla- +1 yıl
yok yaa bütün sınıf ne alırsa alsın benim kopya çektiğimi okulun müdürü bile bilirdi yani adım çıkmıştı birkere. öyle küçük kağıtlar filan değil ceket koluna kartonlara destanlar yazardım şeffaf kalemlerin içine yazılar formüller sıralara duvarlara pencereler destanlar yazardım sıra içlerini oyar içine neler neler koyardım piiiii... :)
+1 yılKonusarak bile sinavi yaptigimiz oldu. Veya ogretmenden ozel not ve hesaplar icin kagit isterdik.. Kac kisi onuda kendi aramizda degisirdik. Yoksada eski taktik bak kagita. Simdi universitede ya ugrasmiyorum ya da sinavi ogretmenin masasindan aliyoruz tam sinavdan once, disarida birine yaptiriyoruz kitaplarlaberaber. Whatsappe tum cevaplar geliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Bizim sinavlar nette olmuyor ki:( sadece kagit ustu, her okul kendi sinavlarini yazililarini hazirliyor. Devlet sadece ne ogretilmeli diye belirtiyor kaynaklarin da
- Eğitim & Kariyer konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılHocam bu ikinci soruda bir hatamı var acaba dediğimde sağımdan solumdan 2. sorunun cevabı gelirdi.
Hocam bu ikinci sorunun c şıkkını tam anlamadım yardımcı olur musunuz dediğimde herkes bilirdi ki 2. sorunun cevabı C şıkkı bizim yöntemler bunlardı :)04 Yorumla- +1 yıl
Garibim hoca da gelip bir saat soruyu çözmeye uğraşıyodu sonra bunda hata yok oğlum doğru deyip gidiyodu :)
- +1 yıl
Hepsi beni çok severdi :) hiç saygısızlık yapmamıştım hiç birine :) Öğretmenler candır ciğerdir :)
+1 yılApis aram etek aram baldir bacak... cok hakki gecti belden asagimin. Hakkini yiyemem. Ama bir ara sinavda en arka siradaydim sorular cok zordu elimde kocaman bir silgi vardi yumusak ve yapiskan. Gozum dondu slakkk diye onlerde oturan kirpi kafali cocugun ksfasina attim. Pisman degilim.
10 Yorumla
+1 yılBen kopya cekmem ben sinav kagtini degisdiririm hep, hata bikere ogretmenden göz göze gelmisdik o bana bakdi ben ona bakdim o ara kagiti degisdirdim , nasil degisdirdime kendime hayret etmisdim :))
Yetenekliyim bu konuda :-D02 Yorumla- +1 yıl
Cok kolay aslinda ben bos sinav kagitini ogretmen odasindan aliyordum evde dolduruyordum sonra kagiti yanimda tasiyordum ogretmenin verdi sınavla hemen degisitiyordum yanimdaki oturan bile farketmiyodu ogretmen mi edecek :)
Bugun yine yaptim
önümdekine sağımdakine solumdakine arkamdakine hatta sınıfın diğer ucunda oturan kişiye bile konuşarak sorardım :D sınavlarda bile sessiz oturmazdım :D
01 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Profesyonel çalışıyordum ben :D
Bu silgiyi 7 8 yıldır saklıyorum misal :D
https://i.hizliresim.com/vo29mA.jpg13 Yorumla- +1 yıl
sağlam hazırlamışsın :) silgi kitap gibi olmuş.
+1 yılAyyyy Lise 2 de arkadaşla kağıt değiştirdik kimyadan. Hoca yanımıza kadar geldi. Elimin altındaki kağıda baktı ama bişey demedi çünkü anlamamıştı. O an kalbim deliler gibi çarpıyordu.
00 YorumlaKitabı Yere Atıp Üstüne Basıyordum Sıra Arkadaşımla :D Hiçte Belli Olmuyordu. Elini Kafana Koyup Hafiften Alta Bakıp Çekiyorduk.
02 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kopya çekmedim. Öğretmenlerimle iyi anlaşır ve takıldığım soruda yardım etmelerini sağlardım. Kulakları çınlasın hepsinin.
02 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah. :)
+1 yılKopya kağıdımı her zaman yere koyardım hoca geldiği zaman ayağımı kopyanın üstüne koyardım %100 kopya garantisi
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen lisedeyken sözel derslerden çok yırttım zamanında
+1 yılCeketimin arasına bildiğin kitabı sokuyordum =/
Çok iyiydim bu konuda, hiç ders çalışmadan ve Hiç sınıfta kalmadan diplomayı almıştım..02 Yorumla- +1 yıl
Coolluk kanımızda var azizim, ne yapacaksın =(
Küçük kagıtlara yazıp omzumdaki askıya sıkıştırırdım. Saga koyardım bakıp yazdıgım bitirdiğim kopyalarıda sol taraga koyardım :D
Hiç yakalanmadan bitirdim *-*02 Yorumla
+1 yılKağıt değiştirirdik, sıralarından üstüne formülleri yazardık, sıranın altında defter açardık, işaret dilini kullanırdık, direkt döner söylerdik.
03 Yorumla- +1 yıl
Ya da mesaj olarak atıyoduk sınıf içinde :)
- +1 yıl
Bütün hocalarda aynı :) bazen hocaya soruyorduk o cevaplıyordu :)
Etek altı yapıştırırdım yiyosa eteğimi kaldırsın süper taktik di ama çalışkandım sadece kimya beterdi:(
02 Yorumla
+1 yıl4x4 boyutunda 4sayfalik kitapcik hazirlarrim
Cekinde Kagitcikan kalemi sira altina yapistir cek bak hoca gelince serbest bitak
Duvara yaz
Etekliysen eteginin inine yapsitir sonra kivirip bak
...:D00 Yorumla
+1 yılÖnemli bilgileri defterimin bir sayfasına yazardım. Çantanın fermuarını açıkbırakırdım. Kopya çekeceğim zaman çantaya doğru dönüp su alıyormuş gibi yapar bakardım sonra suyumu içerdim.
01 YorumlaKagidi rulo yapip icine onemli seyleri yazardim siranin altina yapistirirdim ya da arkadasimla kagitlari degistirirdik hic soru okumayarak 95 almisligim var ajsjsjsksjs
12 Yorumlaçekmeyi beceremezdim ben. genelde kopya verirdim. bir keresinde kağıt değiştirmişliğim vrdır. kendi kağıdımı doldurdum. sonra arkadaşınkini doldurmuştum. Allahtan hoca çakmadı aynı yazı olduğunu::D
02 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=96-giQ9hUfk
böyle çekilir kopya :D10 Yorumla
+1 yılHiç çekmedim genelde çekilen ögrenciydim :D gerçi hiçte çektirmezdim hoca hep masasında sınav yapardı =/
02 Yorumla- +1 yıl
Eh işte =)) 98 aldığım görülmedi lisede :D
Telefonumda fotoya cekerdm dersi sonra biyerime koyup ustme iknci bir tel alip toilette gidebilrmym diodm diger teli masanin ustunde birakiodm. Bende resmlerden ya da netten arastiriodm cevaplari
01 Yorumlayanımda oturan kız iç çamaşırına kadar yazardı bende ondan alırdım liseyi onun sayesinde bitirdim burdan ona sesleniyorum o kadar kopya verdin ama bir kere bile vermedin allah seni napmasın
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir taktik var ki.. 4 hoca girse bile fark etmiyor.. ama sanal alemde deşifre edemem malesef. . herkes 100 alır çünkü :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmesajını kapattıgın için nah atarım
- Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadasim on sirada kagidini kaldirirdi bende kagida bakarak kopya cekerdim.. Tabi bunun icin iyi gozler lazimm:)
01 Yorumla kopya verirdim :^^ ama yakalanınca verende alanda suçlu olyo... hadi kopya alan suçlu veren niye suçlu olyo? :D
02 Yorumla
+1 yılüniversite 1. sınıfa kadar kopya çekmedim. bir kere girişimde bulundum, beceremedim de zaten hoca farkedip bana doğru gelirken o kağıdı yuttum:))
02 Yorumla- +1 yıl
ahaha ihtiyacım da yoktu aslında hep aç gözlülükten. bir soruyu yapamadım diye o riske girdim, birdaha da olmadı zaten:))
Sıraya yazıyordum sadece lise sonda kopye çektim. Hoca tabiki farkediyordu ama bir şey demiyordu çünkü kopye çeken biri değildim :D
02 YorumlaBeynim biraz iyidi galiba pek gerek duymadım :)) Bilmediğim konualra Bile İlham gelridi bir şekilde dsafsadsafsad
15 Yorumla
+1 yılHer hocaya karşı farklı taktikler vardır, hocanı anlatsan daha verimli taktikler verebilirim
04 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş günleri anlatacaktım ne guzel elinden şekeri alınmış cocuk gibi hissettim kendimi simdi :)
- +1 yıl
Silgi oyup içine döşerdik zor olanlarda, kılıfını kaydırdığın zaman açılırdı felaketti :) genel derslerde A4 kağıdına tüm detayları yazardık kırtasiyeden %25 boyutune küçültürdük, sınav başladığında kağıdın altına giriyor o küçük kağıdımız :) En son sınavımda 3 sınıf arasında whatsapp grubu kurmuştum o kadar gözüm dönmüş ki :) Sınavda telefon çıkarıp mesajlaşan bir zihniyettim ben, bunlardaki en önemli olay hocayla asla ama asla göz teması kurmamak liseli kardeşlerim, yere bak o sırada hocanın hareketlerinden ne yaptığını tahmin edersin zaten :)
- Eğitim & Kariyer konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılfermuar ın içine saklardım kopyaları :D ciddiyim şaka değil
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılWhatsapp grubu kuruyorduk birbirimize atıyorduk. Ya da başka sınıftan zeki öğrenciye soruları atıyorduk :)
bir ara kelebek sistemi olmuştu kimimize kopya çektiren kimimize çektirmeyen hoca girmişti, çektiren herkese cevapları atıyordu :)02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle :D
+1 yılBenim hep kizin eteklerini açmakla geçti hep sinavlarim adim sapiga cikti kardeşim başka yere yazin ozaman ya ;-D
02 Yorumla- +1 yıl
;-D
+1 yılEn çalışkana verirdim o doldurur verirdi. bir iki tane kız vardı onlarda bacağına yazıp bize yardım ederdi ne günlerdi be.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 sene gittim sonra eğitim sistemini çok aptalca bulmaya başladım ve açıktan bitirdim. senede 3 gün kitaptaki sorulara 5 dakika bakardım. okulum olmadığı için ingilizceyi ve diğer konularda kendimi geliştirdim. son sene matematik biraz zorluyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayatımda aldığım en iyi karar bu oldu. normal bir insandan 3 yıl daha fazla yaşadım diyebilirim. hem daha askerliği eklemedik :D
Eğitim & Kariyer konusunda 740 cevap paylaştı. çalışkan kız kankilerim vardı birinin yanına otururdum sınav kağıtlarını değişirdik hemen doldurur verirlerdi sağolsunlar ama sonra hocalar anladı beni tek oturtuyorlardı şerefsizler :d
04 Yorumla
+1 yılKalem kutum vardı üstünü bir sürü yazıyla doldurmuştum. Sınav zamanı da yazıların arasına formülleri yazardım. Üstü yazıyla kaplı olunca şüphelenmiyorlardı :P
02 Yorumla- +1 yıl
:))
- Eğitim & Kariyer konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılBir kağıda ters yazardım sıranın altına yapıştırırdım kucağıma ayna alıp sıranın altına bakardım öğretmen görürse sadece ayna derdim :d
02 Yorumla- +1 yıl
Ne inanması yaptım bile
Çok kolay ters yaz yapiştir aynayla bak bu kadarcik
yanımdakinin kağıdına yan yan bakarak kopya çekerdim ben şimdiye kadar hiç yakalanmadım :D
02 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 418 cevap paylaştı. Ben fena kopya çekerdim ya baya organize ederdim 😂😂
01 Yorumla
+1 yılÜç kutusuna yazıp etegin pilesine takardik hey gidi günler hey
02 Yorumla- +1 yıl
Oyledir:)
genelde arkadaşlar taktik geliştirirdi benden kopya çekmek için :P ^^
01 YorumlaMontun cebine telefon koyardım
tabi Kabataş lisesi geçmişi olan kimyacımız arkası dönük hissederdi00 Yorumla
+1 yılduvara ya da sıraya yazardım kesin sonuç alırdım *-*
02 Yorumla- +1 yıl
aynen temiz iş sıfır hata -_-
+1 yılLisede degilde orta okulda sinav kagitlarinin fotokopisini bn cektiriyodm bir tnede kendime aliyodm hocalarim seviyorum sizi :))))
02 Yorumla- +1 yıl
Kimse bilmediği icin oyle bişey yapmis olmuyorum. d turk genciyiz nde olsa giz. f
+1 yılBilge diye bir masa arkadaşım vardı onun bacaklarına yazıyordum eteğini kaldırıp bazende kutuyu okşuyordum sınav müthiş eğlenceli geçiyordu genelde70 in üzerinde puan alıyorduk
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 343 cevap paylaştı. Sınav kağıdının altına kopya kağıdını koyuyordum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıraya yaz, kağıda yaz cebe koy araya çanta koydururlardi kagida kapanip konusurdum ynimdakiyle 1 a 2 ne mal gibi
ya da farkliysa sorular ogretmen tam ters yonde giderken kagitlari degisirdik sag caprazdaki kiz sorular ayniysa favorimdi00 Yorumla
+1 yılher harfim bir sembolle simgelediğim alfa bemmm var dı tahtaya da yazsam kimse anlamaz dı :)
02 Yorumla- +1 yıl
vişnelikte mastır yapmıştım o. O
Lise değilde üniversitede çok güzel kopyalar çektim
01 YorumlaSıranın üzerine futbolcu isimleri ve futbol takımlarının isimleriyle kopya yazardım
01 Yorumla
+1 yılBen kalemkutunun içine küçük Bilgiler koyup öyle çekerdim :) bazen kopya çekmeye gerek bile duymazdım çünkü. kendime güvenim tamdı gerektiği zaman çekerdim.
00 Yorumla
+1 yılönümdeki arkadaşımın boynuna yazmıştım bir kere :D
00 YorumlaBen sınıfn çaliskaniydim. yanimdakine veriyodum tům kopyalari o cekiodu bana
00 YorumlaYazıcıdan 8 punto olarak çıktı aldığım kare kağıtlarla çekiyordum
00 Yorumla
+1 yıldon lastiği ve kartonla yapılmış süper bir taktiğim var :D
02 Yorumla- +1 yıl
ceketimin içtarafına çengel iyne ile laztik takıp o lastiğin ucuna karton tutturup kopya yazdım ve çeketin kolundan uzattım. çekiyorum lastiği okuyorum kopyayı bırakıyorum geri gidiyor :D
+1 yılkitap ve defter açtım :) lisede bile hep takdir getirdim :D
00 YorumlaSadece yanimda oturan cerene öylece bakardim +bkrsey yok
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler