Bende kaptan olucam belki de denizlere aşık olduğum için bana öyle geliyodur amaa çoğu çok seksi:D okuldakiler falan:Dd
Cevabın nedir?
+1 yılBende bir denizciyim. Kocaelide deniz ve liman işletme bitirdim şu an kocaeli, yalova, tuzla bölgeleride gemi acenteliği yapıyorum :) bir gün filipinli bir kaptan gelmişti sempatik adam sevdim kendisini. gemideyken bir fotoğraf çekilelim dedim kırmadı beni :)
https://i.hizliresim.com/B97mgG.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılBen deniz ulaştırma işletme mühendislerinden bahsediyorm
- +1 yıl
doğrudur ;) sana hayırlı kısmetler :))
- +1 yıl
@captain4145 Mesaj atabilir misiniz bana sormam gereken bisey var xper yuksek olmadigi icin ben atamiyorum
En İyi Cevaplar
Aynen çok çekici o hele bıyıklar kaşlar filan efsane
encrypted-tbn0.gstatic.com/images310 Yorumla
Soran+1 yılMalsınız ya amca bunlar benim yaşımın iki katı. Üstelik sen kendi tipini görmüyon heralde:D amcadan hiçbi farkın yok:D
- +1 yıl
senin gibi kendine gelememiş kızlara hitap etmiyorum ki ben bikere :D ben kendi tipimi görüyorum birşey yok yani ama kaptanlar büyük problem yani öyle genç güzeli yok kardeşim onlar hep filmlerde kaptan olmak için kaç sene eğitim alıyor insanlar haliyle en az 50 yaşında senin bahsettiğin askeriyedeki beyaz üniformalı deniz subayları cahil arkadaşım benim :D
Soran+1 yılHarbi malsın ya ben üni okuyorum diyorum salak mısın :D
Soran+1 yılYa mal mısın oğlum ben gemi kaptanlığı okuyorum:D hala anlamadın mı? Kendi yaşıtlarımdan bahsediyorum Allah Allah abuk sabuk konuşan saçmalayan sensin. Zekasız. Beyin özürlü.
- +1 yıl
raid denizcilik ve kaptanlık hakkında bir sik bilmediğin belli yazdıklarından kafanda sıkıyosun. o beyazları sadece askerler giymiyo ve kaptan olana kadar 50 yaşına gelmiyoz 30 yaşında kaptan olunuyo. salak salak yorum yapma çekemiyosun diye
- +1 yıl
boş yapma o zaman at ötede trolle mk ergeni
- +1 yıl
Ya şu canım boş ver, Denizcilik hakkında bir şey bilmiyorlar konuşuyorlar
- Diğer konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılBizim ailede çok var kaptan
Hep uzaktalar
Kadınların kaptan olması çok zor ya benim ablam okudu uğraştı kaptan oldu ama saçma sapan bir şirkette site tasarımı yapıyo :d05 Yorumla
Soran+1 yılMesleğimden soğutamazsın canım benim. Türkiyenin en iyi üniversitesinde okuyorum. Boş konuşuyon. ABlanda iş yok senin.
- +1 yıl
Seversen yaparsın tabi insan istediğinde yapamayacağı şey yoktur gerçekten istiyorsan yaparsın ama bize zor geliyor bir gidiyorlar 4 5 ay gelmiyolar ama göze alıyosan gayet başarılı olursun
Soran+1 yılTeşekkürler canım göze almasam tercih etmezdim zaten:)
- +1 yıl
Ozaman kolay gelsin başarılar :)
Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. Şimdi de denizcilik çıktı yaa. Rahat bırakın meslekleri insanlara aşık olun insanlığı öne sürün meslekleri değil
21 Yorumla
Soran+1 yılCanım bende denizciyim belkide o yüzden çekici geliyodur... Çünkü hakkaten bölümüme aşığım:D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
62Cevap
al sana gemi kaptanı
www.ekemer.com/wp-content/uploads/capyavuz.jpg255 Yorumla- +1 yıl
niye adamın tipiyle dalga geçiyorsun ki sen onun kadar olabildin mi sanki?
sen bence kaptanı falan boşver. yakışıklı boylu poslu birini bul , o istediğin zaman istediğin üniformayı giyer sana :D:D senin derdin üniformada yawrucuğum :D
07 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okumadın galiba.. Bn zaten gemi kaptanı olucam karadaki adamı napıyım
Soran+1 yılLise derken? Ayrıca kaptanların çoğu kaptan bir eş tercih ediyo iş hayatından dolayı.. Zaten fakültese sadece gemi persolni olduğu için başka şans kalmıyo:D yaşamadan bilemezsin
Soran+1 yılBu kafayı neye borçlusun kardeş?
+1 yılAbimin mesleği uzak yol kaptanı, cidden üniformasıyla çok karizmatik duruyor (Hoş, kimin abisi normalde bile karizmatik herif)
@Bscosd bilir asdmladşg02 Yorumla
Soran+1 yılHııııı ok
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında yakından kaç tane gemi kaptanı gördün desem sayısı biri geçer mi?
010 Yorumla
Soran+1 yıl:D alın şunu şurdan
- +1 yıl
Boyum 1.80 alabilecek varsa alsın kuzu.
Soran+1 yılAyyy çok uzunmuşsun (!)
- +1 yıl
Boyumdan memnunum.
- +1 yıl
Varsa cesaretin seni de görelim.
Soran+1 yılYaşlılarla ilgilenmiyorum
- +1 yıl
Ha ha ha.. Ben yaşlı değilim kuzum sanırım sen bücürsün. :) Ben revaçta olanım.
Soran+1 yıl30 aşmışsın hala revaçtan bahsediyon. Git namaz kıl tövbe et.
- +1 yıl
Erkeğin en verimli yaşları kuzu :) İlla tövbe edeceksek hep beraber edelim.
Soran+1 yıl:Dd sen kendini böle avutmaya devam et
La dalga gecipde beni bozma kaptan erkekler seksi değil cok yakisikli olur kizlar seksi olur ne dedigin i bilde oyle konus sor erkeklere mk
09 Yorumla
Soran+1 yıl:Ddd malsın vallaha malsın. Kusura bakma ben kızlarla ilgilenmediğim için onlar bana seksi gelmiyo
Soran+1 yılValla beynin götünde çalışıyo senin o yüzden anlamıyon. Kızlar bana niye seksi gelsin yaa ben kızım kızz bana erkekler seksi gelir kızlar değill.
Soran+1 yılVar ya gerçekten beynin yanlış çalışıyo demiştim ya pardon senin çalışacak bir beynin bile yok. Saçmalıyon beni kendin gibi görüyon salaksın işte.
Soran+1 yılVücuduu
+1 yıleniştem gemi mühendisi.
https://www.youtube.com/watch?v=auqWdOEbhJcburada ateist bile şehadet getiriyor diyo :D
00 Yorumla
+1 yılpilotlar ve captanlar iyi ggötütrürde adamların ayagı yere degmiyor şanslarına
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn:D
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hangi okuldasin
Sana soylim denizciler yakisiklidan cok abaza olurlar ;)03 Yorumla
Soran+1 yılİtüdeyim neden öyle dedin?
Sen simdi bogulmak uzere olsan kurtarsa bir kaptan seni 'ayyy ne seksi kurtardin beni' dersin herhalde galiba sanirsam
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzme biliyorum bu bir ikincisi eğitimini alıyoruz. Belki o boğulmak üzereyken ben kurtarırım bilemezsin.
+1 yılsadece kızlarr benceee :D:DD:D:dd:D.
https://i.hizliresim.com/kYdWvW.jpg00 Yorumlaulan abazalıktan geberip gidiyosunuz her gördüğünüze sulanıyosunuz. yakında direklere kerkinmeye başlarsınız. hıh Allah'ın kezbanları
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
+1 yılErkek hemsireler de öyle oluyo. Kendimden biliyorum :D
00 YorumlaAbim kaptan ondan biliyorum hepsi değil emin olabilirsin ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd senden daha iyi biliyorum çünkü bu işin içinde olan benim:D
Soru muhatabı değilim ama bence pilotlar daha seksidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen pilotlar daha fenaa
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılneresi seksi a. q bütün gün yolcu getir götür sanki f-16 pilotu
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yolcusuu laa. Ben uzakyol kaptanlarından bahsediyorum. Mühedis olanlarındann. Yanii siz bilmezsiniz neyse
- +1 yıl
sinirden cümlem bozuldu
Soran+1 yılSanane * olu onu yapamayan da var. Her yer makine mühendisi zaten. Onu okumaya ne var 250 puanla giriliyo aqqq.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılbir de limandaki kaptanlar var allah rızası için der para atarsın adamın üstüne...
00 Yorumla
+1 yılbir çöpçülerle muhasebeciler kaldı Seksi olmayan galiba. :/
00 Yorumla- Diğer konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılOkuldakilerin hepsinin kaptan olacağını mı zannediyorsun?
00 Yorumla Çok çapkın ve her yerde sevgilileri vardır inan bana :D tanıdığım var oradan bılıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılEhh biraz öyleler ama ben yanında olcagm için yapamz bnmki:D
+1 yılBunu meslek olaarak ayırmamak lazım senın ilgilerinle alakalı havayı sevseydin pilotları Seksi sanacaktın :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfilmlerden filan yola cikarsak sisko gobekli 55 60 yaslarinda bir tipleme geliyor hic cazip degil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbla ben de dolmuş şoförüyüm inmek istedikleri zaman kaptan müsait yerde diyolar bende seximiyim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin hiçbir şekilde ne gelirin var ne giderin.
+1 yılSizde varya pilot kaptan hepsine seksi diyonuz. Bence içinizde bir canavar var
00 Yorumlaokyanusun ortasında dalgalarla boğuşan adamı nerde gördünde acaba Seksi olduğu kanısına vardın
00 Yorumlabigün de şurada birileri endüstri mühendisleri çok seksi değilmi diye soru soracak mı acaba :D
00 YorumlaYok be bana hicde oyle gelmiyor uniformasi guzel sadece
00 Yorumla12 yillik denizcilik okulu mezunuyum benimle evlen dünyayi gezelim kari :Dksnd
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGidip 3 5 ay gelmeyen insanı ne yapacaksın yemişim formayı
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi düşünenler sayesinde bu amcaların her limanda bir manitası var.
00 Yorumla
+1 yılKaptan kendi gemisinin kaptanıysa iyidir yoksa salla denizde geçer hayatları orda ölürler
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadınlardan kaptan mı olur aq, bu mesleği bari rahat bırakın.
00 YorumlaHem uçakta hem de yerde çok güzelsin hostes Merve :D
00 Yorumladenizcilik lisesi okumuştum çok güzeldi kızların gözü üstümüzdeydi :D
00 Yorumla
+1 yılokuldekiler falan mı? okulda deniz kaptanı mı var?
05 Yorumla
Soran+1 yılOlacaklar 2-3 sene sonra
- +1 yıl
kaptanları sevmem -_-
Soran+1 yılSahip olamayacağın şeylere karşı en güzel avunma yöntemi:D
- +1 yıl
yok ya ben gerçekten sevmem hoşlandığım tipler farklı
Soran+1 yılDoğrudur bende denizciyim o yüzden benim ilgimi çekiyodur belkide:D normal biriyle evliliğim yürümez zaten
+1 yılPilotlar daha seksi (genç olanlar) 😍
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen erkeklerin hepsi kıskandı:Dd
- +1 yıl
Kıskanç bunlar anamm 😄
Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Her limanda sevgilileri var :D
32 Yorumla
Soran+1 yılNerde okudun
Ne bu kızlarda ki üniforma sevdası bilmem
10 YorumlaDiğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Teşekkürler bebeğim..:)
00 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Üniformaya aşık olmuş.😎
00 Yorumla- Diğer konusunda 694 cevap paylaştı.
+1 yılAyıpsın güverteye çıkalım beraber :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSende mi kaptansın:D
- +1 yıl
Evet!
Görmedim ki yorum yapayım
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSende üniforma fetişistliği var bence :)))
00 Yorumla Kafana kaptan kadar taş düşe :D
00 Yorumlakaptan arkadasim var bekar.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimde onlarca var ve hepside bekar:D
Soran+1 yılAmca senle aramızda çağ farkı var esprilerin bayatlamış artık lütfen espri yapma:/
+1 yılSırf gemi kaptanı oldukları için mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu dedim farkındaysan.. Genelde özgür ruhlu güçlü cesaretli ve esprili oluyolar. Kemdi sınıfımdan biliyorum :D o yüzden yanii
+1 yılhangi okul orası dokuz eylülse uğra yanıma :D
038 Yorumla
Soran+1 yılAdın nee
- +1 yıl
sendemi 9 eylül üniversitesindesin?
Soran+1 yılBilmem:D
- +1 yıl
ahaha öyleysen söylicem yoksa gerek yok :D
Soran+1 yılSöylee
Soran+1 yılKaçıncı sınıfsın onu söyle
- +1 yıl
1 :)
- +1 yıl
beğenmedin galiba asdasdas gün gelicek 4 te olucam :D
Soran+1 yılHmm küçüksün baby
- +1 yıl
sen kaçıncı sınıfsın işletmesin büyük ihtimalle :D olabilir yapıcak bişey yok git 3 lere yavşa adadasdasdasda
Soran+1 yılGemi makinelerinde misin sen
- +1 yıl
hayır güverte onlar kaptan olamaz ;)
- +1 yıl
ha bide şunu söyliyim 3 ve 4 ler denizci olmayan bir kıza bakmazlar pek çünkü onları bitek denizci kızlar bekler ve anlar
Soran+1 yılBiliyorm onlar geminin makine dairesinden sorumlu kişilerdir:Dd asdfssa
- +1 yıl
e sen deniz işletmemisin? yoksa göremezsin bizi kolay kolay
Soran+1 yılAynen deniz ulaştırma işletme müh deyim. bir şey sorcam sana kaç puanla girdin bu sene sen
- +1 yıl
bu sene girmedim 2 sene önce girdim 2 sene hazırlık okudum. puanı hatırlamıyorum ama 55 binle girdim okula 48. ci olarak. sen 9 eylüldemisin cidden?
Soran+1 yılYok ben İstanbul teknikteyim:) bende iki sene önce girdim nasıl 18 yaşında oluyon kaçlısın sen?
- +1 yıl
18 yaşında değilim 20 yaşındayım... 94lüyüm
- +1 yıl
puanım yetse oraya gelicektmde burada güzel
Soran+1 yılHıı yalancı senii az önce 18 dedin:D ben 95liyim
Soran+1 yılBu arada ben cidden denizciyim. Yalan yok o konuda.
- +1 yıl
oha 18 falan demedim hiç bak istiyosan stajda aynı gemiye denk geliyommuşuz asdasdsaas sizde kaç ay ilk sınıfta staj
- +1 yıl
yok artık ya hakkaten yuh
- +1 yıl
kaçıncı sınıfsın
- +1 yıl
git başka yerde trolle ne trolcu var bu sitede..
- +1 yıl
holy.. ben hesabı kapatıyorum
- +1 yıl
valla teknikten sıçtık hepimiz güverte olarakta benim seaman iyiydi kötü geçende var tabi
- +1 yıl
yalnız bizim okulda mahrem diye bişey yokmuş bugn onu anladım her an her yerden bir abi çıkabiliyo sanalda bile bu sitde bile pes :Dsadsadasdas
Soran+1 yıl:Dd ahhahahh koptmmm yaaa
Soran+1 yılBahriyeli gerçekten çok komik insansın hee:Dd boşuna demiyom denizciler fena diye:D
- +1 yıl
eyvallah adsasdasad
Soran+1 yıl:Dd asdfsdasd
- +1 yıl
tamam yeter gülme artık
Soran+1 yılTamam ^_^
Gemi bacasını bile temizlettirmezler sanaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılNasil bir hayal dunyaniz var yahu :/
=^-^=10 YorumlaSen temel reisi küçükken çok izledin galiba
00 Yorumlaankaradakilermi çooooooooooookk :D
00 Yorumla
+1 yılmesaj atabilir misin bir sorum olacak? :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBurdan sor
+1 yılyaşlı amcalarda dahil mi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDeeeel. Bizim yaşıtlar:D 20-25 arası:D
- +1 yıl
ha evet öyleler :D
+1 yılAçilin ben gemi kaptaniyim
00 YorumlaBence avukatlar öyle.
00 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. Muhasebeyi bırakıp kaptan mı olsam ^_^
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım deniz harp okulunda okuyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
bu arada romeooo arkasımız beni engellemiş bitarafı yemeyince. l*n romeoo ben odtü inşaat mühendisliği 2. sınıftayım şimdi kaybol canım
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Beni daha çok içindekiler ilgilendiriyor :D
00 YorumlaYok ya asker daha seksi :)
01 Yorumla- +1 yıl
Doğudakilerin malesef bu konulara ayıracak vakitleri yok. Onlar olmasa biz bir hiçiz allah tüm. mehmetciklerimize yardım etsin
Valla burada deniz olmadığıiçin bilmiyorum:)
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem