Kimse asker yok demiyor askerler polisler kendi söylüyor biz niye gitmiyoruz diye. Bu askerler zaten o bölgenin askeri yani deprem olan illerdeki askerler . Diğer illerdeki askerler polisler diyor biz biye burada oturuyoruz niye gitmiyoruz diye
Resimdeki askerler ile deprem yerlerindeki asker yoktu demenin ne alakası var millet can derdinde o an asker sahaya daha erken ve 99depreminde sayı ile öndeydi her şey daha başka olabilirdi diyor 10sehir il ve ilçelerinde olan durumdan haberin var mı 3000bin asker sahaya çıkmış daha çok asker çıksaydı ektra yardım beklemeden daha organize ve etkili kurtarma olurdu kimsede bunu inkar edemez ama ne yazikki izin verilmedi gönderilmedi
Arkadaşım algı konusunda eksildin galiba. Bu gün 7 . Gün milletin isyan ettiği asıl şey deprem için enkazda kalanların kurtarılması için en kritik ilk 3 gün bölgedeki kışlalar hariç askerin olmaması. Bu saatten sonra tüm orduyu oraya hövsan kaç yazar. Artık çok geç.
Nah oradaydı. Dünyadan haberin yok. Benim o bölgede onlarca arkadaşım vardı hepsi de günlerce feryat ettiler neden asker yok polis yok neden kimse yardıma gelmiyor diye. Malum şahıs tsk yı iğdiş edip kendi kontrolüne almak için haro okullarını kaldırmakla yetinmedi eskiden ordunun afetlere müdahalede ana unsurlardan birisi olması için hazırladığı olan olan EMASYA yı bile ortadan kaldırdı . 99 depreminde ikk andan itibaren sahada onbinlerce asker vardı. Şimdi ise 3. Günden sonra başka şehirlerdeki asker kışlasından ancak çıkarıldı .
@ahqqowp20 ulan ben zaten chp li değilim de tam bir ümit ozdagciyim da. Merak ediyorum bu chp ne yapmış abi nr yapmış yaa. Ulan şu ülkenin başına kemal gelsin vardın apt*l olsun varsın beceriksiz olsun yeterki 21 senedir basta olan gibi hain olmasın hain !!!
Yürü git sen adam gibi adam olup ümit ozdag i destekleseydin chp yi savunmazdin bana burada. Kemal gelsin de görün bir ebenizin nikahını. Reziller sizi.
@ahqqowp20 ulan mal ben sonuna kadar ümit hocacığım ama bu seferlik denize dusen yilana sarilir misali mecburen millet ittifakina oy vericez iyi partiye verecem ki su hain vr cetedindrn bir an once kurtulalim. Ama ondan sonraki her secimde oyum ümit hocaya.
Al işte ya. Lan ümit ozdag a vermezsen bu adam nasıl parlamentoya girecek. Ulan sizin gibiler yüzünden Kemal başımıza geçecek kahretsin ya. 6 kişiye ülke veriyoz. Av@nak yarmanin tekisin
@ahqqowp20 kemal mal olabilir saf olabilir ama en azında hissiz değil hain değil. Ayrıca siz hain destekcilerinin ülkeyi 21 senede getirdiğiniz hâl ortada. Saf olsun sal*k olsun ama yeter ki sizler ve peşinden kostümünüz gibi hain olmasın hırsız olmasın.
Hain dediğin bizler bugün sana veya bir başkasına bir şey olsa göçük altında kalsa yardıma koşarız. Tepende Kemal bile olsa senin kotuledigin koyun dediklerin elleriyle kazıp seni çıkarmaya çalışır. Defol git. Göreceğiz bakalım. neler olacak
@ahqqowp20 ulan it 180 bin insani o enkanzlarin altina gömen kim köpek? 21 senedir bu ülkeyi kemal mi yönetiyordu lan y*vşak? Bu ülkeyi 50 senedir bulunduğu 16. Lıktan 24 lere düşüren fakirlik sefalet cehalet sarmalına sokan kendisi 1150 odalı günlük 18 milyon tl masraflı lüks sarayında keyif çatan insanları betondan tabutlarda mahkum eden kemal mıydı hain? Haaa söylesene bana kemal mıydı?
@ahqqowp20 ulan 21 senedir gençlerin hayatını bitiren kim bana onu söyle ? Gençlere hiç bir umut bırakmayan ev araba güzel bir hayat imkanı bırakmayan kim bana onu söyle?
@ahqqowp20 yani tabi beyin olmayınca ancak papağan gibi ayni seyi tekrarlardın tek bir soruma bile cevap veremezsin. Artık kızmıyorum san sadece aciyorum
Askerler 48 saat kadar sonra çıktı. Hatay'da ilk 48 saatte ölen insanlara söyle bunu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunları söyleyen utanmalı bence ama bilmeden konuştuysa bilemem falat bilipte söyleyene bir ima ararım. Onlar emir kulu neresi söylenirse ortaya intikal ediyorlarmış