Diğer Gusül abdesti aldım ama sanki kabul olmamış gibi hissediyorum neden olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gusül abdesti aldım bugün depremler oluyor filan korktum gusül abdesti aldim ama içimde sanki kabul olmamamis gibi bir his var neden oluyor Güncellemeler+1 yıl Sanki ağzıma üç defa şu almadım gbi geliyor bir yerde hata yaptım Güncellemeler+1 yıl Ama kuru yer kalmadi Gusül abdesti aldım ama sanki kabul olmamış gibi hissediyorum neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Vesvese deniyor ona. Aklina getirme oyle seyler Allah kabul eder insallah de cik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle yapıyorum zaten Yorumla
Şey_veya_o Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Öyle bir şey olduysa, hemen gir tekrar al ve bu şekilde düşünmemeye çalış! 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Düşünmemeye calisiyorum ama neden öyle oluyor Yorumla Şey_veya_o +1 yıl Valla onu bilemem ama, her halde kaçırdığın bir şey var ve o yüzden olmuştur. Neyse sen işini sağlama al ve tekrar al abdestini! Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 324 cevap paylaştı. Şüphe varsa, aldığın abdest geçersiz olur tekrar alman lazım 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şeytan evham veriyordur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
carpediemmi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Deprem olmasa almayacaksın yani :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok alicaktim korkudan kendimi nasıl banyoya attığımı bilemedim Yorumla carpediemmi +1 yıl bütün vücudunu yıkadıysan ağza buruna su çalkalamayı duştan çıktıktan sonra da yapabilirsin diye hatırlıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vesvese deniyor ona. Aklina getirme oyle seyler Allah kabul eder insallah de cik
Aynen öyle yapıyorum zaten
Öyle bir şey olduysa, hemen gir tekrar al ve bu şekilde düşünmemeye çalış!
Düşünmemeye calisiyorum ama neden öyle oluyor
Valla onu bilemem ama, her halde kaçırdığın bir şey var ve o yüzden olmuştur. Neyse sen işini sağlama al ve tekrar al abdestini!
Şüphe varsa, aldığın abdest geçersiz olur tekrar alman lazım
şeytan evham veriyordur
Aynen
Deprem olmasa almayacaksın yani :D
Yok alicaktim korkudan kendimi nasıl banyoya attığımı bilemedim
bütün vücudunu yıkadıysan ağza buruna su çalkalamayı duştan çıktıktan sonra da yapabilirsin diye hatırlıyorum
Daha önce almadın mı
tekrar al