Bir şeyler söylemeden gitse takmazdım ama. Sırf İngilizcem yok diye sırf entellektüel erkeklerden değilim diye. Bir başka zengin ingilizce öğretmeni biriyle konuşmaya başlamış bana da bunları yazdı sizce haklı mı bunları söylemekte yorumunuz nedir?

Bir şeyler söylemeden gitse takmazdım ama. Sırf İngilizcem yok diye sırf entellektüel erkeklerden değilim diye. Bir başka zengin ingilizce öğretmeni biriyle konuşmaya başlamış bana da bunları yazdı sizce haklı mı bunları söylemekte yorumunuz nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu saçmalıkları bize de okutmak zorunda mıydın kız bomboş yapmış boş. Hiç sevmiyorum şöyle yazanları engelle geç şunu ne açıklamasına izin veriyosun kendini bi bok sanıyo
Flört diyosun hala ne flörtü senleyleyken bilmem kaç kişiyle daha konuşuyomuş ayyyhh sizin gibi erkekler beni deli ediyo.
Sende haklısın toksik birine 2. şansı verdim. Hiç bir zaman gidebilen olmadım ya nedenn
İngilizce bilen birini bulmuş, söylemleriyle seni cepte görmek istiyor. Engelle, hayır gelmez.
Devamlı beni gömüp kıskançlık yaparken şimdi iyilerle birlikte ol sen iyi birisin demesi o haz duygusunun bittiğini gösteriyor. Aramızda özel şeyler yaşandı sanırım ondan kopamama sebebim buydu
Haz duygusunu yeni bulduğu kişiye hissediyor.
Materyalist değilim diyor arkamdan da öyleydi dersin diyorya buna yorumun ne.
İstemiyo seni begenmiyo iste anla engelle gec hala seni bi kenarda tutmaya calismis
Kendine yediremiyorum onlarca mesaj atan kız varken hicbiriyle konuşmak istemiyorum kendimi her konuda geliştirmek istiyorum sadece bana kötü hissettirdi bu konuda. Bağlanma sebebim aramızda özel şeylerin olmasıydı tam ilişki olmamasına ragmen
sadece sana boyle yaptigi icin hirs yapmissin bu kizdan hayir gelmez sana soyliyim
bir başkası var hayatında devam edilmez ona okey ama diğer konularda değindiği şeyleri okudun sence nasıl birisi bu kız?