Son zamanlarda hiç bir şey den zevk almıyorum ne kitap ne film nede gezip tozmak?

Son bir kaç aydır ne izlemek istediğim bir film ne okumak istediğim bir kitap ne de yapmak istediğim bir aktivite var. İzlemek için bir açıyorum cabuk sıkılıyorum ya da bir kitap okumak istiyorum içimden gelmiyor okuduğumdan anlamıyorum. Gezip tozmak istemiyorum. Süslenmek güzel giyinmek makyaj yapmak bana artık boş geliyor. Kimseyle oturup konusasim gelmiyor. Telefonla mesajlaşmak konuşmak biriyle sohbet etmek artık bir bıkkınlık veriyorki hemen kaçmak istiyorum. Normalde böyle biri degildim. Her ortama girdiğimde güler yüzlü biri olarak yansitirim kendimi. Geçen Haziran ayı gibi dershaneye gidiyordum. Dershane müdürünün bana olan ilgisini fark ettim ve bir sans tanıyayım dedim. Sans tanıdığım ilk gün cinsel tacizde bulunmaya çalıştı. Yine ondan öncesinde bir tekstil firmasında çalışıyordum. Tekstil sahibinin erkek kardeşini çok beğeniyordum onunda beni beğendiğini düşünüyordum. Istiyordu oda ama sevgilisi var diye hep uzak durdum. Aşıktım asigimda halen de. Ama karaktersiz yapısı yüzünden hep uzak durdum. Bu olaylar dan sonra hiç bir şey den zevk alamadım. Sizin yorum ve görüşlerinizi bekliyorum

Son zamanlarda hiç bir şey den zevk almıyorum ne kitap ne film nede gezip tozmak?