Son bir kaç aydır ne izlemek istediğim bir film ne okumak istediğim bir kitap ne de yapmak istediğim bir aktivite var. İzlemek için bir açıyorum cabuk sıkılıyorum ya da bir kitap okumak istiyorum içimden gelmiyor okuduğumdan anlamıyorum. Gezip tozmak istemiyorum. Süslenmek güzel giyinmek makyaj yapmak bana artık boş geliyor. Kimseyle oturup konusasim gelmiyor. Telefonla mesajlaşmak konuşmak biriyle sohbet etmek artık bir bıkkınlık veriyorki hemen kaçmak istiyorum. Normalde böyle biri degildim. Her ortama girdiğimde güler yüzlü biri olarak yansitirim kendimi. Geçen Haziran ayı gibi dershaneye gidiyordum. Dershane müdürünün bana olan ilgisini fark ettim ve bir sans tanıyayım dedim. Sans tanıdığım ilk gün cinsel tacizde bulunmaya çalıştı. Yine ondan öncesinde bir tekstil firmasında çalışıyordum. Tekstil sahibinin erkek kardeşini çok beğeniyordum onunda beni beğendiğini düşünüyordum. Istiyordu oda ama sevgilisi var diye hep uzak durdum. Aşıktım asigimda halen de. Ama karaktersiz yapısı yüzünden hep uzak durdum. Bu olaylar dan sonra hiç bir şey den zevk alamadım. Sizin yorum ve görüşlerinizi bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ilk kısımlar sen ben olabilirsin sonrasını okuımadım çok uuzun
Okumanızı tavsiye ederim ve yorumunuz benk. Içim çok değerli
Zaten kendin açıklamışsın sorunu da. Bence biraz kendine dön kendinle bu durum hakkında hesaplaş
Yapmadım mi sizce bir buçuk yıl tek başıma yaşadım kimseyle adam gibi görüşmedim. Kitaplarla kendimi geliştirdim filmler ızledim kendimi tanımaya çalıştım ama gel gorki insan icine girince kıskançlıklar hat safhada ve kıskançlıklar da sana zarar verecek dereceye getiriyorlarsa sıkıntı
Biriyle konuşmalısın bu karşı cinsinten biri olmalı belki kim bilir aşk başlar nerdesin
Belkide bütün eksiklik budur. Biriyle konuşuyorum ama çok uzakta istediğin anda istediğin yerde buluşup konuşamıyorsun ne anlamı varki
Sanal sevgili oluyor dimi 🙄
sana heyecan lazım :)
Ne gibi bir heyecan
yaşam enerjini yükseltecek birşeyler işte ne bileyim tatil olur para olur aşk olur
Ask ta denedim hiç şansım yok para konusunda ise çalışıyorum ama aileme verdim hep, tatil konusuda sıkıntı para olmayınca oda olmuyor
işte bunlar olmaınca hayat monoton oluyor
Aslında evet öyle monoton oluyor
düzelir düzelir boş ver
Umarım
yüksekt şu modunu
Olur :)
heh şöyle ya
😊😊
böö :)
ben son 4 yıldır öyleyim
Sizde sorun ne peki
Biraz kendine odaklan. Kendini dinle. Kalbine bak.
Hep yaptim yalniz kaldim cogunlukla ama olmuyormus demekki
Sende bir şeyler eksik. Ama ne olduğunu tam tespit edemedim. Sen o eksik parçayı yerine koyduğunda her şey düzelecek
Işte nedir hayat enerjim sönük. Elimden geleni yapıyorum ama annem sürekli bir kusur buluyor çözmek yerine kusur da kusur
Bir hayvan sahiplenmeyi denedin mi
Hanı hep iyi davranırsın karşındakine ama karşı taraf sürekli senin o iyiliğini suistimal eder. Üstüne küçümser oda yetmez hakaret eder oda yetmez küfür eder oda yetmez iftiralara başlar. Ve sen bunların hiçbirine cevap vermiyorsan ve o kişiyle hiç yanaşmadigin halde yüz vermiyorsun diye bu gibi şeylere basvuruyorsa ve sende deli gibi asiksan herşeyden soğursun bence
Çok isterim
Sevgini başka şeylere ver. Hatta aşkını başka şeylere ver. İnan ki çok rahat edeceksin. Bu biraz zaman alır ama inan ki daha mutlu olacaksın
Peki cok teşekkür ederim ama bir kadın çok zor biliyorsunuz ki bizim toplum içinde yaş otuza yaklaşınca anne ve babanda evde kalacak dürtüsü oluşuyor bende bunu hazmedemiyorum sanirim
Rica ederim ne demek 😊 biliyorum, aynı baskı benim ailemde de var maalesef 😔 yani şu evden kurtulmayı o kadar çok istiyorum ki artık ama maalesef mümkün olmuyor. Seni bu açıdan çok iyi anlıyorum
Ayy öyle valla, psikolojimin bozulduğunu düşünüyordum ben en son ne yapsam bilemedim
Takip eder misin beni. Sana takip isteği attım ve sorunu beğendim
Isim ne peki
Bizim jenerasyon da hep var o
Çoğunluk böyle mi yani