Neye işaret olduğunu bilmediğim rüyam?

Merhabalar az önce bir rüya gördüm ve neye işaret olduğunu anlamadım şöyle ki rüyamda bir anda kendimi sevgilim ile beraber yatarken gördüm o uyuyordu ben uyandım 2 camlı küçük bir odadaydık direk karşımdaki camda kanatlı ve beyaz bir şey gördüm melek olduğunu ifade etmek istiyorum gördüğüm gibi kayboldu sonra sevgilimi uyandırdım ve ona gösterdim ama o gördü ve uyudu nedense uykulu tedirginlik yoktu sonra sağ camda bir daha gördüm korkmaya başladım ve sevgilimi uyandırmaya çalıştım ama derin uykusu vardı daha sonra sağımdaki cama bir daha baktım ve meleği bir daha gördüm ama cama bir resim çizmişti ve şöyleydi biri yatakta yatıyor yüzü 🙂 bu ifadede ki gibi gülümser ve başında oturup elini tutan kişinin yüz ifadesi 🙁 üzgün yani istediği şey sevdiğim kızın odadaki diğer yatağa yatmasını ve benim de başında oturmamı istedi neyse sonra sevgilimi uyandırmaya çalıştım uyanıp uyuyordu en sonunda kapı kapanmaya başladı ve sevgilime sarılıp biri geliyor aşkım dedim o sırada kim geliyor dedi ve uyandı sonra eli havaya kalktı görünmeyen bir şey eline vurdu ve ona vurma bana vur dediğimde göründü camda gördüğüm melekti kalkma dığı için kızdı ve öyle yaptı daha sonra sorular sordum ona bir şey olmayacak değil mi dedim sağ sola salladı onun yerine ben yatayım dedim ona bir şey olmasın bana olsun diye yine kafasını salladı en sonunda sevgilim korkmadan ve bir şey demeden yatağa yattı bende başında oturdum ve elini tuttuğum da beyaz bir ışık etrafı kapladı ve birden uyandım bu neye işaret olabilir nedir anlamadım.

Bu arada sevgilim Gaziantep li deprem bölgesinde Allah çok şükür birşeyi yok sürekli dua ediyorum ağlayarak ve dün gece yine dua ettim ardından sabaha karşı saat 4 de böyle bir rüya gördüm ne işaret bilmiyorum melekler tarafından korunuyor mu yoksa ona bir şey mi olucak bilmiyorum tahmini olan var mı

Neye işaret olduğunu bilmediğim rüyam?