+1 yılMuhalefet muhalefetliği eline yüzüne bulaştırır. Akp yine seçilir. Yıkılmış hatayı ümmetçilik ayağına suriyeye verirler ya da orası suriyelilerin yaşadığı sözde Türk toğrağı olur. Ekonomi zaten kötüydü iyice dibe batarız. Millet inim inim inlerken şeriate yakın bir sistem gelir. Tamamen bir orta doğu ülkesi oluruz. İç ayaklanma çıkar devrimciler sahaya iner. İç savaş çıkarır 2028 seçimlerinde bırakır giderler. Sonra biz toparlanana kadar çoktan amerika gibi çok uluslu bir ülke olmuş oluruz ama uluslarımız araplar olur. Kendi ülkemizde yabancı olup köle ediliriz. Ve daha fazlası. Yazın bunları bir kenara.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1999 Gölcük Depremi'nde Bülent Ecevit öğle saatlerine kadar yattı. Mehmet Ali Birand, yardımcılarının onu uyandırmaya kıyamadığını açıklamıştı. Deprem bölgesine 3 gün sonra gitmiş ve deprem için gereken önemi vermemişti.
İnsanlar tepki gösterdiler ve tamamen haklıydılar. Hatta 1999 depremi, Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasına doğrudan etki etti. Halkın birçoğu Bülent Ecevit'ten bıkmıştı zaten, depremle daha da arttı bu bıkkınlık.
Aynı durumu şimdi görüyoruz ve hükûmet bunların hesabını vermelidir. Çünkü 1999'dan bu yana 24 yıl geçti ve hâlâ depreme gerektiği ölçüde önem verilmedi. Deprem vergilerini yol yapımında kullandılar. Deprem bölgesindeki evler dönüştürülmedi. Yeterli ölçüde kentsel dönüşümler yapılmadı. Bunların yerine ''çok daha önemli!!!'' olan havalimanları ve yollar yapıldı. Zamanında deprem vergileri ve kentsel dönüşümle ilgili projeler sorulduğunda cevap vermediler. AKP hiçbir zaman halka karşı gerektiği kadar şeffaf olmadı.
Aslında bütün bunların sebebi Türk halkı. Çünkü biz Avrupalılar gibi değiliz. Onlar, belediyeleri gereksiz harcama yaptığında bile açık açık hesap sorabiliyorlar. Politikacılar, halktan çekiniyor. Bizde tam tersi. Adamlar yıllardır el altından götürüyor ama hâlâ onların kulu olmak için çaba sarf ediyorlar. Üstelik Türkiye'nin yarısı. Bu azımsanmayacak kadar büyük bir oran.
Dilediğim odur ki tarih tekerrür eder de Bülent Ecevit'in akıbetini Erdoğan ve o hırsız, zürriyetsiz tayfası yaşar. Bülent Ecevit gene köylüyü düşünen bir adamdı, âdildi. Bunlarla kıyaslanamazlar bile.
10 Yorumla
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılMevcut yönetim zihniyetinin, ülkeyi tamamen devletsizleştirdiğini göstermesi açısından etki eder, onun dışında yine aynı tantanalar devam edecektir.
Bu Kılıçdaroğlu bu işi bırakacağa benzemiyor, dün gece Afad'ın Gölyaka depreminden sonra yayınladığı raporda bizzat Afad bürokratlarının depreme hazırlıksız olduklarını, organizasyon sıkıntılarının olduğunu, koordinasyon ekiplerinin zayıf olduğunu vurguladıklarını, aynı sıkıntıların hala devam etmesi nedeniyle devletin kurtarabileceğinden çok azını kurtardığını ve hala yardımların ve kurtarma ekiplerinin verimli çalıştırılmadığını bağırıyordu
Hükümetin tek argümanı ''Şimdi sırası değil'', ne zaman sırası mk diye sormak geliyor tabii içimizden, şimdi sırası değil diyorlar, 1 ay sonra ''Ölenlerin üzerinden siyaset yapmayın'' diyecekler sanki bilmiyoruz bu tantanayı.
Ayrıca, deprem kadar, bu meselede hükümetin ve özellikle yandaş medyanın çakallarının hoyratlığı Akp'ye çok zarar verecek bence. Biri gelir ''Gayet iyiyiz her şey hava cıva'' der, bir tanesi gider Ahbap derneğini hedef alır '' okadar parayı yönetemezler'' diye hedef gösterir, biri çıkar büyükşehir belediye başkanlarına çemkirip hakaret etmeye uğraşır, biri çıkar afet bölgesinde imkanı olan her vatandaş gibi bulunmaya çalışan İmamoğlu'Na saçma sapan hakaretler eder...
Yahu bayağı bildiğin yardım araçlarını durdurup önüne Ak Parti afişleri asarak sokmaya çalışıyor adamlar, böyle bir hainlik olamaz cidden.20 Yorumla
Diğer konusunda 573 cevap paylaştı. 1-2 m² alanda can havliyle belki kurtulurum diye beklediginizi dusunun. sonra o durumda siyaset konusulur mu onu dusunun. gercekten ne yeri ne sirasi degil. sadece bir daha bunlarin olmamasi yasanmamasi adina yorumluyoruz, hic bi tarafi tutmam hic birini begenmiyorum. bi noktaya odaklanip basarili basarisiz demek yanlis olur. ama gel gor ki fay hatti ustune yapilan yerlesimlerde pisi pisine vefat eden tum canlarda tum yonetimin hakki vardir. inancin ne olursa olsun farketmez Allah, evren, doga ana, buda farketmez gercekten ilahi adalet vardir ve karsiligini verir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Diğer konusunda 91b cevap paylaştı.
u +1 yılMaalesef bazı kişilerin düşüncesi değişmeyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılchp ye lanet yagdiranlar oldukca artti. 1999 depreminde yapilan yardimlarla maas ödeyen partinin devami, 100 yilin depremi kabul edilen deprem yerine bütün dünya ülkeleri dost düsman, yardim seferberligi yaparken sayin bay kemal ve takimi deprem bölgesine siyaset yapmak icin intikal ediyor..
CHP den yardim, destek duyan var mi? Türkiye'nin en zengin partisi, orada gece gündüz görev yapan görevlilerin 2 maasini üstlenecek bütceye sahip.
Kilictaroglu bu millet aptal degil, YUNAN dahi hepimiz Türküz diye pankart acti, sen her zaman oldugu gibi is yapmadan is yapanlarda hata ksur aramaya gittin.

00 YorumlaDiğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. RTE ve tayfası zaten seçimi zor kazanacak durumdaydı, bu deprem onlara artık seçilme şansı vermez diye düşünüyorum.
Sonrasında neler olur bilemem ama vatandaş artık siyaseti 3-5 çakala teslim etmekten vazgeçip aktif olarak siyasetin içinde olmalı, hakkını, geleceğini talep etmeli.
10 YorumlaPek bişey değişmez.
Daha bir kaç ay önce Düzce'de deprem olmadı mı, maden kazası olmadı mı, ormanlar yanarken bazıları hiçbir şey yapmadan oturmadı mı?
Uzmanlar her gün bağırıyor İstanbul depremi geliyor diye ama yine kimsenin umrunda değil.
Bu millet akıllanmaz.11 Yorumla- +1 yıl
Hiçbiri bu kadar ağır bir felaket değildi, az biraz mukayese yapın
Gizli Üye(30-35)+1 yılEceviti götüren 99 Sakarya depremi Erdoğanı getirdi kim bilir bu seçim Erdoğan'ı tarihin tozlu sayfalarında gömüp kimi getirecek? Siyasi görüşüm değildir fakat Erdoğan misyonunu tamamladı. Sermayenin tarafında olduğu gün gibi ortada 👍 güç zehirlenmesi yaşadı. En küçük eleştiri sahibini hain terörist ilan eden, nefret dili ile halka hitaben yaptığı konuşmada sürekli çatık kaşlı birinden elbette kurtulmak ister tüm vatandaşlar.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@paastil oturup ağlaması gereken belkide sensin 👍
+1 yılÇokta bişey değişeceğini zannetmiyorum. AKP bildiğimiz gibi dine bağlamaya devam ediyor halkı sömürüyor. Ama güzel bir darbe yiyecekleride aşikar.
10 Yorumla
+1 yılSırf oy kaybetmemek için ölüm sayılarını bile düzgün söylemiyorlar 10 ilde sadece 17 bin kişimi ölmüş? Bence daha fazlası heryer yerle bir olmuş Diyarbakır’ın nüfusu bile 2 milyon
00 Yorumla
+1 yıl99 depreminden sonra iktidar değişikliği olmuş Tayyip Erdoğan kazanmıştır tarih tekerrür edebilir bu depremden sonra ki seçimde de iktidar değişikliği olabilir
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Etkileyeceğini düşünmüyorum iktidara zaman kazandırdı sanki bak geçim sıkıntısı EYT zamlar konuşulmuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHicbir sekilde etkilemez. Zaten depremden onceki gune kadar hala bisey ogrenememisse depremdeki eksikliklerden de ders cikaramaz. Herseyi girenler daha cok kizacak hicbiseyi gormeyenler zaten aynen devam.. kutuplasma daha da artacak gibi maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyaseti etkiyecek bir şey değil siyaset malzemesi yapılması hiç hoş bir şey değil. İnsanlar yardıma muhtaç ve ölüyor Ortadaysa doğal bir afet var. Ben şahsen bunu malzemeye çevirenlerden daha beter nefret ettim Koyun can derdinde kasap et
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok? Onedio 🤣 zaten taraflı yayın organı
- +1 yıl
Lan mal! Olay gerçek, elli farklı yerdne teyit edebilirsin google'da önüme ilk o çıktı diye verdim fiktir git kaypak herif seni!
Sizin umrunuzda değil insanların ölümleri falan, zerre samimiyetiniz yok. İstanbul'da tipide bir cadde trafiğe kapansa yaygara koparan adamlar şimdi ''Hiç hoş değil siyasi malzeme yapılmasın'' diyor
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok Hakaret ! Kardeş bana bak s, ikerim senin o ağzını g, öt sen kime hakaret ediyorsun Ben sana küfürmü ettim P, iç adam akıllı konuş Bu 1 ikincisi Taraflı yayın organın yine gerçeği saptırmış. Tam aksine Tıpkı afadın çağırması ve yönlendirmesi gibi gönderilen kamyonları Sanki kendileri onarıyormuş. Gibi lanseden sizin siyasetcileriniz. Algının çarpıtmanın bini bi para senin tv Kanalında ki şarlaran Erdoğanın gitmesi için daha çok insanın ölmesi lazım dedi. Utanmadan arlanmadan sıkılmadan Daha depremin ilk gününden malzeme yapan sizken Çıkmışsın İnsanların ölümleri umrunuzda değil diyorsun Ulan Puş, t Siyaset devşiren daha çok insan olsun tayip gider diyen siz değilmisiniz. Kimin umrunda insanlar Altına yorum yaptığımız Başlık bile SİYASETİ ETKİLER Mİ? nasıl bir şeref, siz haysiyet yoksunusunuz ki Kendi yediğini B, oku bizim üzerimizi atıyorsunuz. Adam suyasi hesap yapıyor. Bize dediği ölen insanlar umrunuzda değil İroninin Yavuz hırsız muhabbetinin bu kadarı Şimdi s, iktir git işine sabah sabah sinir etme adamı Ben dahil çevremde ki insanlar dahil Deprem zedeler dahil (Bunu bizzat Muhalif medyanın yüzüne karşı söylediler) Biz hiçbir şekilde tutumuzdan bir adım geri atmadık. Hatta daha beter bilendik bu tavır karşısında Resmen iğrendik nefret ettik zihniyetinizden bunu bilin ve kudurun
- +1 yıl
Yazı yazmayı bilmeyenlerin oy vermesi yasaklansa Erdoğan %10 alır mk
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok Tabi tabi heykel dikmektense Selçuk bayraktar gibi adamalr olsa chp diye bi parti barajı bile gečemez sen rahat ol
- +1 yıl
Türkiye'de Aselsan yıllardır var, sayelerinde mühendislerini bir bir kaptırıyordu
Selçuk Bayraktar denen lümpeni de başımıza Elon Musk ettiniz mk
Tayyip'e damat olmasa görürdük onu da
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok Battık bittik deyip bu ülkede yaşanamz diyen Mühendisini öldürmekle tehdit eden nuri kriligil gibi Ve batı güzellemesi yapan zihniyet sağ olsun Vatanından nefret ettirildi. Şimdi yine bu devlet çoğunu geri çağırıp Sisteme geri kazandırdı. Selçuk bayraktar bir örnek elin gavuru bile Milyar dolarlık dahi diye başlık attı İngiliz Guardian gazetesinde açıp git oku Türkiyenin elonudur. Ve tek o değil nicesi Daamat olmasaymış İşte cahillik böyle bir şey Enlinstein bile demiş Ne kadar az bilgi o kadar ego Ne kadar çok bilgi O kadar mütevazilik diye Selçuk bayraktar bu işe damatlıkla alakası bile yokken başladı. Adam. aylarca hangarda yattı görselleride var. Sen cehaletini kus burada Erdoğan olmasa Halen intehar edip duran engellenen projeleri konuşuyor olurduk. Zira baştaki Zihniyet Babacab gibi kapatacağız dokunacağız diyen zihniyet olurdu
- +1 yıl
Devlet kimi sisteme geri kazandırdı lan?
Türkiye'nin elonuymuş, Elon Musk gelsin de Starlink ile internet versin diye bekliyordun
Aynı Guardian Erdoğan'a diktatör de diyor, onu da kabul ediyor musun?
Selçuk Bayraktar boş beleş bir adam değildir diyen yok sana, biliyoruz ne zaman başladığını otomasyon firmam var lan benim! Senden öğrenecek değilim imalatı falan
Erdoğan en son F-35'ten çıkıp Kale Havacılığı falan batma noktasına getirdi şimdi de F-16 dileniyoruz her yerden.
Mal herifler sizi, işte bu zeka seviyesi bizi yönettiği için deprem bu kadar ağır vuruyor
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok Kimi değil kimleri kazandırdığı öğrenmek istiyorsan Taraf yayın organlarını bırakmakla Başlıya bilirsin Mağrada yaşıyorsun anlaşılan 100 lerce adamı geri kazandırdı haberin yok. Evet guardian dikdatör diyor. Bende o yüzden dedim ki Bak elin gavuru bile bunu söyledi Yani erdoğandan nefret etmesine raen bu gerçeği itiraf etti dedim. Elon musk konusuna gelirsek Dedim ki Türkiyenin elon musku Elon musk kadar zengin ve nufuz sahibi değil Onunla kıyaslamıyorum. Bu ülkenin Elonu diyorum. Anlarsan şu an ülkenin en buyuk ihracatcısı Çin medyasına göre dronelerin Keleşini üretti. maalesef ne firman nede yaptığın iş cehaletini kapatmıyor. Bu konuda 🤣 Erdoğan f 35 den çıkmadı abd s-400 karşılığında f-35 den çıkardı. Buda abd nin her zaman ki iki yüzlü politikası sonucu oldu F -16 dilenmiyoruz. F-35 için yatırdığımız Paranın karşılığında madem çıkardınız. Ya paramızı verin ya da karşılığında f -16 verin diyoruz. S, alak dileniyoruz diyor. Havacılık batma noktasına gelmiş Türkuye havacılıkda tarihi boyunca şu an en iyi noktada Hürkuş üretildi TFX çalışmaları sürüyor. Görselde paylaşıldı. Zeka seviyeni yazdıklarınla belli ettin resmen kimmiş Ma, l gördük Hem geri, zekalısın Hemde taraflı medyan beynini algıyla çarpıtmalarla doldurmuş bravo diyorum sana 🤣👏👍
- +1 yıl
Yani Erdoğan'ın diktatör olduğu konusunda haklılar mı?
Haksızlarsa niye şimdi haklı diyorsun?
Ayrıca makaleyi okumadım, okusam da senin tasvir ettiğin gibi bir yağlama olmadığına eminim, dil bilmez bir şey bilmezsiniz, yabancı medya nasıl çalışır haberiniz yok öyle ''Bak yabancılar şunu bunu dedi''
Devlet seferber oldu ürünlerini satmak için, zaten ucuz ve efektif drone olarak başarılı ancak bana ne? Bu ne Selçuk Bayraktar'I bir teknoloji önderi yapar, ne de her konuda ülkenin atılım yaptığını
Bu arada, Erdoğan gayet dileniyor, Türkiye şu an zikko Yunanistan filosundan bile daha geride hala Hürkuş falan diyor
Neyse, Akp zihniyeti bu.
Zamanında çözüm sürecinde de bize aynı böyle mal mal atarlanıyordunuz, biz bir şeyden anlamıyorduk şimdi utanmadan Pkk algısı kasıyorsunuz aynı kitleye
Sizin yönettiğiniz ülke olsa olsa Afganistan olur , zaten başınızdaki herif de Taliban ile bir sorunumuz yok diyor
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok Gene anlamamış 🤣 Erdoğandan nefret ettikleri için öyle diyorlar dedim Haklı olduklarıniçin değil Tutumları bu olduğu halde doğruları söylemeyide biliyorlar yeri geldiği gibi sizin gibi bariz bir başarıyı sırf fanatik tutumundan dolayı b, ok atmıyorlar. İkincisi evet ičeriğini okudum Milyar dolarlık dediler. Sebebiyse şu ürettiği araçlar Milyarlarca dolarlık ekipmana zarar verdi Bu güne kadar. Bu yüzden dediler ve yurt dışından bize çalış teklifleride alan birisi Ve Türkiye bu güne kadar her zaman taklitiysi Özentiydi İlk kez taklit edildik Tb 2 bir sürü kopyası çıktı. Buda ne noktaya geldiğimizi gösterir. Tabi daha yapılcak tonla şey var Buda ayrı hikaye Sen projeye para yatırmıssın siyasi kararla abd seni zorla Çıkarıyor. Sende yatırımının karşılığını istiyorsun. Ve bu dilenmek oluyor.🤣 Biz f-16 ları bize hibe edin demiyoruz. Yatırdığımız paranın karşılığını bize vereceksiniz Diyoruz. Bunun neresi dilenmek Ulan bide yunan filosundan bahsediyor. Ahaha yunanda zaten yine Türkiye karşı tutumun sonucunda alıyor Učakları Ve bizim gibi yerli üretim bir çalışması yok. Biz F -16 larıda olmazsa olmaz olarak değil kendi uçağımızı üretene kadar. Envanterde hatrı sayılır bir kuvvet bulundursun diye ve emeğimizin karşılığı olarak istiyoruz. S-400 konusuda böyleydi Siper sistemi yapılana dek ve uzun menzil sistemden öğrenilecek mekanizmayı entegre etmek için aldık. Sen bu işlerden bi b, ok anlamassın yorumlarında belli ediyor. Biz Çözüm surecini desteklemedik destekleyen vardı. Desteklemeyen vardı. Ben karşı çıkanlardanım iyi niyetin suistimal edileceğini Düşünenlerdim. Bu konuda evet taviz vererek hata yapmış oldular. Pkk konusunda ahkam keseriz Tabi ki devlet bu süreci silahsız barış amacıyla yürüttü Pkk ya destek olmak için değil burada mesele yürütülen amaçtır. Fakat bu sürecin destekcilerinden değilim git. onlara konuş Bizim yönettiğimiz ülke tarihi boyunca görülmemiş yeniliklere imza atmıştır. Hiç olmadığı kadar Bağımsızlaşmıśtır.
- +1 yıl
Yazı yazmayı öğren mk yazdığın şey okunmuyor
Bİraz baktım Pkk'ya silahsız barış bilmem ne gevelemişsin, hayır mk oy için Pkk ile pazarlığa oturttular, unutuyorsunuz ama sizin yönetiminizde Pkk bir dönem yollarda kimlik kontrolü bile yapıyordu bu ülkede
Türkiye'nin varlığını çalıp, ülkeyi mahvetmek dışında hiçbir bok da yiyemediniz
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok O yüzden mi bölge halkı hdp ye oy verip sizinle ittifak halinde erdoğan insin diye istediğin kadar maval oku gerçekler ortada Kimin çalıp kimin mahfettiği ortada israf propagandası yapan ekreminiz Tatilden tatile gidiyor. Sen konuşmaya devam et ülkeye bunca projeyi kazandıran Savunma sanayisini yerlileştiren doğal kaynak arayan biziz Köşkünde şarap yudumlayıp tek bidiği ifitra ve b, ok atmak olan milletin vergisini zevk sefa peşinde harcayan sizlersiniz. Yavuz hırsız muhabbeti ortada sen konus
+1 yılEnkaz altında insanlar kurtarılmayı beklerken bunlar düşünülecek şey değil
10 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. Kader diyip geçen bir yönetim var bunu kabullenen halk var hiç bir şey değişmez. Biz akıllanmayız
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey degismeyecek
Cehalet ve zihniyet bir anda degismez00 Yorumla
+1 yılTek diyeceğim şey sonumuz cidden hayır olsun
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki bunun üstünden de pirim yapmak isteyen çok olur
00 Yorumla Chp oy keybetti
K. K cikip angut angut aciklamalar yaparsa boyle olur00 Yorumla
+1 yılSimdi siyaset zamanı değil Evvela yardım sağlık barınma yeni yuvalar vs sonra kavga ederiz.
00 YorumlaDiğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. hicbir sekilde etkilemez nedeni ise buradaki insanlarin fikirleri fanatik boyutta.
00 YorumlaBurada bazı yorumları okuyorum da ve trol olmadıklarına kanaat getiriyorum, etkilemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım ge umarım hainbaşi ve yardakçılarına iyi bir ders verir bu millet. Bu sefer de akılarını başlarına almazlarsa herşeye mustahaktir bu millet.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSıçarim sizin siyasetinize insanlar canlarıyla uğraşıyor diyasette siyaset biyerlerinizi sokun o siyasetinizi
00 YorumlaBiz ders almayan bir millet olduğumuz i. in değişen hiçbir şey olmayacak buna emin olabilirsin
10 Yorumla
+1 yılUmarım bu millet artık bu kadar kör olmaz ya artık uyanır be
00 YorumlaDepremle siyasetin ilgisi yok. AK parti yine çakar geçer affetmez
00 Yorumla
+1 yılOlumsuz etkileyeceği kesin.
10 YorumlaDiğer konusunda 819 cevap paylaştı. Erdoğan seçim yapmaz.
00 Yorumla
+1 yılBizim koyunlar uyanır inşallah
00 YorumlaDiğer konusunda 727 cevap paylaştı. Dünya başımıza yıkılsa genede bu kafa değişmez.
00 Yorumla
+1 yılGöklerden gelen bir karar vardır.😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDepremle siyaset ne alaka
115 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'de her şey siyasidir bu bir
Deprem, tamamen siyasi otoritenin hazırlığını yapmasının gerektirdiği bir konu. Eskiden Akut falan vardı, onu bile bitirip kendilerine bağladılar ne anlatıyorsun acaba? Türkiye'de siyasi olmayan bir konu mu var?
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok söylesene şu an ki hükümet yeterli mi peki
- +1 yıl
Şu anki hükümet bana göre Türk düşmanı bir oluşum, yeterliyi geçtim, gördüğümüz en kötü, en beceriksiz yönetim anlayışıyla cebelleşiyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok1999 depreminde daha güzel müdahale edildi diye biliyorum
- +1 yıl
Yav o zaman da kendine göre sıkıntılar vardı, ben 99'da da 2000'de de Düzce'deydim, Düzce'de köyler, binalar 10 metre oynadı yerinden tam bulunduğumuz yerden geçiyordu fay
Yahu en azından, sabahına asker gelip çay falan vermişti, su dağıtmıştı. Jandarma teftiş ediyordu, daha ilk hafta yıkılan köprüleri asker ahşap, tek araba geçişli köprülerle onarmıştı 2-3 sene durmuştu o köprüler
Şu anda ise devlet uyuşuk bir tavır içinde ve Akp'nin her şeyi yıkıp yerlerine koydukları oluşumlar koordinasyonsuz, zayıf.
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok çok haklısın Eceviti uykudan uyandırmamislardi kiyamamislar hükümet dediğin öyle olur mk böyle hükümet mi olur
- +1 yıl
Ecevit yaşlı bir adamdı, Ecevit'in ortaya çıkmasına değil devletin aparatlarının çalışmasına ve hızlı davranmasına ihtiyaç var. Sırf orduyu inatla geciktirdikleri için dahi bir sürü insan öldü
Ecevit'in zamanında işleyen bir devlet vardı, şimdi yok
Ayrıca Erdoğan da uzun bir süre boyunca araziydi, neredeyse hiç ortaya çıkmadı, Süleyman Soylu daha yeni yeni konuşmaya başladı Fuat Oktay diye bir herif halka ve muhalefete ''Siz kimsiniz!'' diye tara gider yapıyordu ne hükümet ama bu böyle
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok haklısın diyorum bende zaten şu an ki alandan daha büyük bir alanın hasar görmesine rağmen o hükümet hemen müdahale etti sanırım 15 ilde vardı yıkım o zaman yazıklar olsun lan bu hükümete toplanan paralarıda memura dağıtcaz diye hiç eder bunlar
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok knka yazsana az daha sallayalm şu hükümetin arkasından hızımı alamadım
- +1 yıl
İşim var, ofiste boş bulununca yazıyorum burada
Valla sallamaktan da yoruldum artık bunlara. Dünyanın en çapsız, en hain zihniyeti tebelleş oldu başımıza
Gözümüzün önünde internet var, yağmalar olur, iç işleri bakanının tek derdi kontrolsüzlük imajı verdirmemek. Açık şeyi inkar eder
Oradaki halk ''Yardım çok az, iki gün hiçbir şey gelmedi'' der, Tayyip ''Bazı haysiyetsiz şerefsizler'' diye depremzedelere sallar
Tek dertleri ''Aman oyumuz düşmesin'' mk yerinde
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok valla kanka yazık günah bu kadar beyinsizle yine iyi uğraşıyor bu hükümet ama naparsin atsan atılmaz satsan satılmaz mk hainleri
- +1 yıl
Hain arıyorsan hükümete bakacan, kendini akıllı sanma gülüyorum yazdığına ama sendeki en azından yaratıcı bir çaba
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok pardon knka yarana mı bastım hain görünce dayanamadım da
- +1 yıl
Neyse bas git cidden. Bu depremde ölü sayısı çok büyük olacak uzun süre toparlanamayacağız zaten, artık seçime kadar millete ''Ölenlerin üzerinden siyaset yapıyollaaaaa'' diye bağıran bakanlar görürüz
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok yok biz havaalanı tamir edeni tutuklucaz işimiz bu 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılortada hiç bir şey kalmadı ki ?
00 Yorumla
+1 yılMillet can derdinde Sen neden bahsediyorsun ya
20 YorumlaSorgulanacak diyorlar.
00 YorumlaÇizgimiz aynı
00 YorumlaBence siyaseti de etkiler
00 Yorumla
+1 yılAynen devam.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
00 YorumlaAkp nin büyük yara alacağını düşünüyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi