• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Bu deprem sizce Türkiye siyasetini ne yönde etkileyecek? Görüşleriniz nelerdir?

gercekbudur2021
gercekbudur2021 Takip Et
Xper 5 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Yapay Zekaya Sor
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • cokiyibirisi
    cokiyibirisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Muhalefet muhalefetliği eline yüzüne bulaştırır. Akp yine seçilir. Yıkılmış hatayı ümmetçilik ayağına suriyeye verirler ya da orası suriyelilerin yaşadığı sözde Türk toğrağı olur. Ekonomi zaten kötüydü iyice dibe batarız. Millet inim inim inlerken şeriate yakın bir sistem gelir. Tamamen bir orta doğu ülkesi oluruz. İç ayaklanma çıkar devrimciler sahaya iner. İç savaş çıkarır 2028 seçimlerinde bırakır giderler. Sonra biz toparlanana kadar çoktan amerika gibi çok uluslu bir ülke olmuş oluruz ama uluslarımız araplar olur. Kendi ülkemizde yabancı olup köle ediliriz. Ve daha fazlası. Yazın bunları bir kenara.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• TeknikTWERKTÖR
    TeknikTWERKTÖR Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

1999 Gölcük Depremi'nde Bülent Ecevit öğle saatlerine kadar yattı. Mehmet Ali Birand, yardımcılarının onu uyandırmaya kıyamadığını açıklamıştı. Deprem bölgesine 3 gün sonra gitmiş ve deprem için gereken önemi vermemişti.

İnsanlar tepki gösterdiler ve tamamen haklıydılar. Hatta 1999 depremi, Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasına doğrudan etki etti. Halkın birçoğu Bülent Ecevit'ten bıkmıştı zaten, depremle daha da arttı bu bıkkınlık.

Aynı durumu şimdi görüyoruz ve hükûmet bunların hesabını vermelidir. Çünkü 1999'dan bu yana 24 yıl geçti ve hâlâ depreme gerektiği ölçüde önem verilmedi. Deprem vergilerini yol yapımında kullandılar. Deprem bölgesindeki evler dönüştürülmedi. Yeterli ölçüde kentsel dönüşümler yapılmadı. Bunların yerine ''çok daha önemli!!!'' olan havalimanları ve yollar yapıldı. Zamanında deprem vergileri ve kentsel dönüşümle ilgili projeler sorulduğunda cevap vermediler. AKP hiçbir zaman halka karşı gerektiği kadar şeffaf olmadı.

Aslında bütün bunların sebebi Türk halkı. Çünkü biz Avrupalılar gibi değiliz. Onlar, belediyeleri gereksiz harcama yaptığında bile açık açık hesap sorabiliyorlar. Politikacılar, halktan çekiniyor. Bizde tam tersi. Adamlar yıllardır el altından götürüyor ama hâlâ onların kulu olmak için çaba sarf ediyorlar. Üstelik Türkiye'nin yarısı. Bu azımsanmayacak kadar büyük bir oran.

Dilediğim odur ki tarih tekerrür eder de Bülent Ecevit'in akıbetini Erdoğan ve o hırsız, zürriyetsiz tayfası yaşar. Bülent Ecevit gene köylüyü düşünen bir adamdı, âdildi. Bunlarla kıyaslanamazlar bile.

1
    0 Yorumla
  • Ragnar_Lodbrok
    Ragnar_Lodbrok Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Mevcut yönetim zihniyetinin, ülkeyi tamamen devletsizleştirdiğini göstermesi açısından etki eder, onun dışında yine aynı tantanalar devam edecektir.

Bu Kılıçdaroğlu bu işi bırakacağa benzemiyor, dün gece Afad'ın Gölyaka depreminden sonra yayınladığı raporda bizzat Afad bürokratlarının depreme hazırlıksız olduklarını, organizasyon sıkıntılarının olduğunu, koordinasyon ekiplerinin zayıf olduğunu vurguladıklarını, aynı sıkıntıların hala devam etmesi nedeniyle devletin kurtarabileceğinden çok azını kurtardığını ve hala yardımların ve kurtarma ekiplerinin verimli çalıştırılmadığını bağırıyordu

Hükümetin tek argümanı ''Şimdi sırası değil'', ne zaman sırası mk diye sormak geliyor tabii içimizden, şimdi sırası değil diyorlar, 1 ay sonra ''Ölenlerin üzerinden siyaset yapmayın'' diyecekler sanki bilmiyoruz bu tantanayı.

Ayrıca, deprem kadar, bu meselede hükümetin ve özellikle yandaş medyanın çakallarının hoyratlığı Akp'ye çok zarar verecek bence. Biri gelir ''Gayet iyiyiz her şey hava cıva'' der, bir tanesi gider Ahbap derneğini hedef alır '' okadar parayı yönetemezler'' diye hedef gösterir, biri çıkar büyükşehir belediye başkanlarına çemkirip hakaret etmeye uğraşır, biri çıkar afet bölgesinde imkanı olan her vatandaş gibi bulunmaya çalışan İmamoğlu'Na saçma sapan hakaretler eder...

Yahu bayağı bildiğin yardım araçlarını durdurup önüne Ak Parti afişleri asarak sokmaya çalışıyor adamlar, böyle bir hainlik olamaz cidden.

2
    0 Yorumla
  • hasegec
    hasegec Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 88%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 573 cevap paylaştı.

1-2 m² alanda can havliyle belki kurtulurum diye beklediginizi dusunun. sonra o durumda siyaset konusulur mu onu dusunun. gercekten ne yeri ne sirasi degil. sadece bir daha bunlarin olmamasi yasanmamasi adina yorumluyoruz, hic bi tarafi tutmam hic birini begenmiyorum. bi noktaya odaklanip basarili basarisiz demek yanlis olur. ama gel gor ki fay hatti ustune yapilan yerlesimlerde pisi pisine vefat eden tum canlarda tum yonetimin hakki vardir. inancin ne olursa olsun farketmez Allah, evren, doga ana, buda farketmez gercekten ilahi adalet vardir ve karsiligini verir..

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

27

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 91b cevap paylaştı.

Maalesef bazı kişilerin düşüncesi değişmeyecek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

chp ye lanet yagdiranlar oldukca artti. 1999 depreminde yapilan yardimlarla maas ödeyen partinin devami, 100 yilin depremi kabul edilen deprem yerine bütün dünya ülkeleri dost düsman, yardim seferberligi yaparken sayin bay kemal ve takimi deprem bölgesine siyaset yapmak icin intikal ediyor..

CHP den yardim, destek duyan var mi? Türkiye'nin en zengin partisi, orada gece gündüz görev yapan görevlilerin 2 maasini üstlenecek bütceye sahip.

Kilictaroglu bu millet aptal degil, YUNAN dahi hepimiz Türküz diye pankart acti, sen her zaman oldugu gibi is yapmadan is yapanlarda hata ksur aramaya gittin.

Bu deprem sizce Türkiye siyasetini ne yönde etkileyecek? Görüşleriniz nelerdir?Bu deprem sizce Türkiye siyasetini ne yönde etkileyecek? Görüşleriniz nelerdir?
    0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı.

RTE ve tayfası zaten seçimi zor kazanacak durumdaydı, bu deprem onlara artık seçilme şansı vermez diye düşünüyorum.

Sonrasında neler olur bilemem ama vatandaş artık siyaseti 3-5 çakala teslim etmekten vazgeçip aktif olarak siyasetin içinde olmalı, hakkını, geleceğini talep etmeli.

1
    0 Yorumla
  • nismk
    nismk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Pek bişey değişmez.
    Daha bir kaç ay önce Düzce'de deprem olmadı mı, maden kazası olmadı mı, ormanlar yanarken bazıları hiçbir şey yapmadan oturmadı mı?
    Uzmanlar her gün bağırıyor İstanbul depremi geliyor diye ama yine kimsenin umrunda değil.
    Bu millet akıllanmaz.

1
    1 Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Hiçbiri bu kadar ağır bir felaket değildi, az biraz mukayese yapın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eceviti götüren 99 Sakarya depremi Erdoğanı getirdi kim bilir bu seçim Erdoğan'ı tarihin tozlu sayfalarında gömüp kimi getirecek? Siyasi görüşüm değildir fakat Erdoğan misyonunu tamamladı. Sermayenin tarafında olduğu gün gibi ortada 👍 güç zehirlenmesi yaşadı. En küçük eleştiri sahibini hain terörist ilan eden, nefret dili ile halka hitaben yaptığı konuşmada sürekli çatık kaşlı birinden elbette kurtulmak ister tüm vatandaşlar.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@paastil oturup ağlaması gereken belkide sensin 👍

Yorumla
    • Jeezyy
      Jeezyy
      +1 yıl

Dostum okadar zeki insansın Bırak şunlarla polemiğe girme aynı seviyeye düşme

Yorumla
    • paastil
      paastil
      +1 yıl

@Jeezyy haklısın kardo tamamdir

Yorumla
  • alfonsaberg
    alfonsaberg Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 68%
    +1 yıl

Çokta bişey değişeceğini zannetmiyorum. AKP bildiğimiz gibi dine bağlamaya devam ediyor halkı sömürüyor. Ama güzel bir darbe yiyecekleride aşikar.

1
    0 Yorumla
  • dilann1999
    dilann1999 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Sırf oy kaybetmemek için ölüm sayılarını bile düzgün söylemiyorlar 10 ilde sadece 17 bin kişimi ölmüş? Bence daha fazlası heryer yerle bir olmuş Diyarbakır’ın nüfusu bile 2 milyon

0
    0 Yorumla
  • kafamıngüzelligi
    kafamıngüzelligi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

99 depreminden sonra iktidar değişikliği olmuş Tayyip Erdoğan kazanmıştır tarih tekerrür edebilir bu depremden sonra ki seçimde de iktidar değişikliği olabilir

0
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Etkileyeceğini düşünmüyorum iktidara zaman kazandırdı sanki bak geçim sıkıntısı EYT zamlar konuşulmuyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Hicbir sekilde etkilemez. Zaten depremden onceki gune kadar hala bisey ogrenememisse depremdeki eksikliklerden de ders cikaramaz. Herseyi girenler daha cok kizacak hicbiseyi gormeyenler zaten aynen devam.. kutuplasma daha da artacak gibi maalesef

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Siyaseti etkiyecek bir şey değil siyaset malzemesi yapılması hiç hoş bir şey değil. İnsanlar yardıma muhtaç ve ölüyor Ortadaysa doğal bir afet var. Ben şahsen bunu malzemeye çevirenlerden daha beter nefret ettim Koyun can derdinde kasap et

0
    14 Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

onedio.com/.../izmir-de-toplanan-yardim-kamyonunun-yazisi-degistirilip-uzerine-akp-menemen-ilce-baskanligi-yazildi-1127027

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok? Onedio 🤣 zaten taraflı yayın organı

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Lan mal! Olay gerçek, elli farklı yerdne teyit edebilirsin google'da önüme ilk o çıktı diye verdim fiktir git kaypak herif seni!

Sizin umrunuzda değil insanların ölümleri falan, zerre samimiyetiniz yok. İstanbul'da tipide bir cadde trafiğe kapansa yaygara koparan adamlar şimdi ''Hiç hoş değil siyasi malzeme yapılmasın'' diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok Hakaret ! Kardeş bana bak s, ikerim senin o ağzını g, öt sen kime hakaret ediyorsun Ben sana küfürmü ettim P, iç adam akıllı konuş Bu 1 ikincisi Taraflı yayın organın yine gerçeği saptırmış. Tam aksine Tıpkı afadın çağırması ve yönlendirmesi gibi gönderilen kamyonları Sanki kendileri onarıyormuş. Gibi lanseden sizin siyasetcileriniz. Algının çarpıtmanın bini bi para senin tv Kanalında ki şarlaran Erdoğanın gitmesi için daha çok insanın ölmesi lazım dedi. Utanmadan arlanmadan sıkılmadan Daha depremin ilk gününden malzeme yapan sizken Çıkmışsın İnsanların ölümleri umrunuzda değil diyorsun Ulan Puş, t Siyaset devşiren daha çok insan olsun tayip gider diyen siz değilmisiniz. Kimin umrunda insanlar Altına yorum yaptığımız Başlık bile SİYASETİ ETKİLER Mİ? nasıl bir şeref, siz haysiyet yoksunusunuz ki Kendi yediğini B, oku bizim üzerimizi atıyorsunuz. Adam suyasi hesap yapıyor. Bize dediği ölen insanlar umrunuzda değil İroninin Yavuz hırsız muhabbetinin bu kadarı Şimdi s, iktir git işine sabah sabah sinir etme adamı Ben dahil çevremde ki insanlar dahil Deprem zedeler dahil (Bunu bizzat Muhalif medyanın yüzüne karşı söylediler) Biz hiçbir şekilde tutumuzdan bir adım geri atmadık. Hatta daha beter bilendik bu tavır karşısında Resmen iğrendik nefret ettik zihniyetinizden bunu bilin ve kudurun

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Yazı yazmayı bilmeyenlerin oy vermesi yasaklansa Erdoğan %10 alır mk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok Tabi tabi heykel dikmektense Selçuk bayraktar gibi adamalr olsa chp diye bi parti barajı bile gečemez sen rahat ol

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Türkiye'de Aselsan yıllardır var, sayelerinde mühendislerini bir bir kaptırıyordu

Selçuk Bayraktar denen lümpeni de başımıza Elon Musk ettiniz mk

Tayyip'e damat olmasa görürdük onu da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok Battık bittik deyip bu ülkede yaşanamz diyen Mühendisini öldürmekle tehdit eden nuri kriligil gibi Ve batı güzellemesi yapan zihniyet sağ olsun Vatanından nefret ettirildi. Şimdi yine bu devlet çoğunu geri çağırıp Sisteme geri kazandırdı. Selçuk bayraktar bir örnek elin gavuru bile Milyar dolarlık dahi diye başlık attı İngiliz Guardian gazetesinde açıp git oku Türkiyenin elonudur. Ve tek o değil nicesi Daamat olmasaymış İşte cahillik böyle bir şey Enlinstein bile demiş Ne kadar az bilgi o kadar ego Ne kadar çok bilgi O kadar mütevazilik diye Selçuk bayraktar bu işe damatlıkla alakası bile yokken başladı. Adam. aylarca hangarda yattı görselleride var. Sen cehaletini kus burada Erdoğan olmasa Halen intehar edip duran engellenen projeleri konuşuyor olurduk. Zira baştaki Zihniyet Babacab gibi kapatacağız dokunacağız diyen zihniyet olurdu

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Devlet kimi sisteme geri kazandırdı lan?

Türkiye'nin elonuymuş, Elon Musk gelsin de Starlink ile internet versin diye bekliyordun

Aynı Guardian Erdoğan'a diktatör de diyor, onu da kabul ediyor musun?

Selçuk Bayraktar boş beleş bir adam değildir diyen yok sana, biliyoruz ne zaman başladığını otomasyon firmam var lan benim! Senden öğrenecek değilim imalatı falan

Erdoğan en son F-35'ten çıkıp Kale Havacılığı falan batma noktasına getirdi şimdi de F-16 dileniyoruz her yerden.

Mal herifler sizi, işte bu zeka seviyesi bizi yönettiği için deprem bu kadar ağır vuruyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok Kimi değil kimleri kazandırdığı öğrenmek istiyorsan Taraf yayın organlarını bırakmakla Başlıya bilirsin Mağrada yaşıyorsun anlaşılan 100 lerce adamı geri kazandırdı haberin yok. Evet guardian dikdatör diyor. Bende o yüzden dedim ki Bak elin gavuru bile bunu söyledi Yani erdoğandan nefret etmesine raen bu gerçeği itiraf etti dedim. Elon musk konusuna gelirsek Dedim ki Türkiyenin elon musku Elon musk kadar zengin ve nufuz sahibi değil Onunla kıyaslamıyorum. Bu ülkenin Elonu diyorum. Anlarsan şu an ülkenin en buyuk ihracatcısı Çin medyasına göre dronelerin Keleşini üretti. maalesef ne firman nede yaptığın iş cehaletini kapatmıyor. Bu konuda 🤣 Erdoğan f 35 den çıkmadı abd s-400 karşılığında f-35 den çıkardı. Buda abd nin her zaman ki iki yüzlü politikası sonucu oldu F -16 dilenmiyoruz. F-35 için yatırdığımız Paranın karşılığında madem çıkardınız. Ya paramızı verin ya da karşılığında f -16 verin diyoruz. S, alak dileniyoruz diyor. Havacılık batma noktasına gelmiş Türkuye havacılıkda tarihi boyunca şu an en iyi noktada Hürkuş üretildi TFX çalışmaları sürüyor. Görselde paylaşıldı. Zeka seviyeni yazdıklarınla belli ettin resmen kimmiş Ma, l gördük Hem geri, zekalısın Hemde taraflı medyan beynini algıyla çarpıtmalarla doldurmuş bravo diyorum sana 🤣👏👍

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Yani Erdoğan'ın diktatör olduğu konusunda haklılar mı?

Haksızlarsa niye şimdi haklı diyorsun?

Ayrıca makaleyi okumadım, okusam da senin tasvir ettiğin gibi bir yağlama olmadığına eminim, dil bilmez bir şey bilmezsiniz, yabancı medya nasıl çalışır haberiniz yok öyle ''Bak yabancılar şunu bunu dedi''

Devlet seferber oldu ürünlerini satmak için, zaten ucuz ve efektif drone olarak başarılı ancak bana ne? Bu ne Selçuk Bayraktar'I bir teknoloji önderi yapar, ne de her konuda ülkenin atılım yaptığını

Bu arada, Erdoğan gayet dileniyor, Türkiye şu an zikko Yunanistan filosundan bile daha geride hala Hürkuş falan diyor

Neyse, Akp zihniyeti bu.

Zamanında çözüm sürecinde de bize aynı böyle mal mal atarlanıyordunuz, biz bir şeyden anlamıyorduk şimdi utanmadan Pkk algısı kasıyorsunuz aynı kitleye

Sizin yönettiğiniz ülke olsa olsa Afganistan olur , zaten başınızdaki herif de Taliban ile bir sorunumuz yok diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok Gene anlamamış 🤣 Erdoğandan nefret ettikleri için öyle diyorlar dedim Haklı olduklarıniçin değil Tutumları bu olduğu halde doğruları söylemeyide biliyorlar yeri geldiği gibi sizin gibi bariz bir başarıyı sırf fanatik tutumundan dolayı b, ok atmıyorlar. İkincisi evet ičeriğini okudum Milyar dolarlık dediler. Sebebiyse şu ürettiği araçlar Milyarlarca dolarlık ekipmana zarar verdi Bu güne kadar. Bu yüzden dediler ve yurt dışından bize çalış teklifleride alan birisi Ve Türkiye bu güne kadar her zaman taklitiysi Özentiydi İlk kez taklit edildik Tb 2 bir sürü kopyası çıktı. Buda ne noktaya geldiğimizi gösterir. Tabi daha yapılcak tonla şey var Buda ayrı hikaye Sen projeye para yatırmıssın siyasi kararla abd seni zorla Çıkarıyor. Sende yatırımının karşılığını istiyorsun. Ve bu dilenmek oluyor.🤣 Biz f-16 ları bize hibe edin demiyoruz. Yatırdığımız paranın karşılığını bize vereceksiniz Diyoruz. Bunun neresi dilenmek Ulan bide yunan filosundan bahsediyor. Ahaha yunanda zaten yine Türkiye karşı tutumun sonucunda alıyor Učakları Ve bizim gibi yerli üretim bir çalışması yok. Biz F -16 larıda olmazsa olmaz olarak değil kendi uçağımızı üretene kadar. Envanterde hatrı sayılır bir kuvvet bulundursun diye ve emeğimizin karşılığı olarak istiyoruz. S-400 konusuda böyleydi Siper sistemi yapılana dek ve uzun menzil sistemden öğrenilecek mekanizmayı entegre etmek için aldık. Sen bu işlerden bi b, ok anlamassın yorumlarında belli ediyor. Biz Çözüm surecini desteklemedik destekleyen vardı. Desteklemeyen vardı. Ben karşı çıkanlardanım iyi niyetin suistimal edileceğini Düşünenlerdim. Bu konuda evet taviz vererek hata yapmış oldular. Pkk konusunda ahkam keseriz Tabi ki devlet bu süreci silahsız barış amacıyla yürüttü Pkk ya destek olmak için değil burada mesele yürütülen amaçtır. Fakat bu sürecin destekcilerinden değilim git. onlara konuş Bizim yönettiğimiz ülke tarihi boyunca görülmemiş yeniliklere imza atmıştır. Hiç olmadığı kadar Bağımsızlaşmıśtır.

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Yazı yazmayı öğren mk yazdığın şey okunmuyor

Bİraz baktım Pkk'ya silahsız barış bilmem ne gevelemişsin, hayır mk oy için Pkk ile pazarlığa oturttular, unutuyorsunuz ama sizin yönetiminizde Pkk bir dönem yollarda kimlik kontrolü bile yapıyordu bu ülkede

Türkiye'nin varlığını çalıp, ülkeyi mahvetmek dışında hiçbir bok da yiyemediniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok O yüzden mi bölge halkı hdp ye oy verip sizinle ittifak halinde erdoğan insin diye istediğin kadar maval oku gerçekler ortada Kimin çalıp kimin mahfettiği ortada israf propagandası yapan ekreminiz Tatilden tatile gidiyor. Sen konuşmaya devam et ülkeye bunca projeyi kazandıran Savunma sanayisini yerlileştiren doğal kaynak arayan biziz Köşkünde şarap yudumlayıp tek bidiği ifitra ve b, ok atmak olan milletin vergisini zevk sefa peşinde harcayan sizlersiniz. Yavuz hırsız muhabbeti ortada sen konus

Yorumla
  • UfkunÖtesi
    UfkunÖtesi Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl

Enkaz altında insanlar kurtarılmayı beklerken bunlar düşünülecek şey değil

1
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 5b cevap paylaştı.

Kader diyip geçen bir yönetim var bunu kabullenen halk var hiç bir şey değişmez. Biz akıllanmayız

1
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Hiç bir şey degismeyecek
    Cehalet ve zihniyet bir anda degismez

0
    0 Yorumla
  • zalimsinhayat91
    zalimsinhayat91 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Tek diyeceğim şey sonumuz cidden hayır olsun

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Tabii ki bunun üstünden de pirim yapmak isteyen çok olur

0
    0 Yorumla
  • Gahakaş
    Gahakaş Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Chp oy keybetti
    K. K cikip angut angut aciklamalar yaparsa boyle olur

0
    0 Yorumla
  • Istekli0634
    Istekli0634 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 94%
    +1 yıl

Simdi siyaset zamanı değil Evvela yardım sağlık barınma yeni yuvalar vs sonra kavga ederiz.

0
    0 Yorumla
  • varus55
    varus55 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı.

hicbir sekilde etkilemez nedeni ise buradaki insanlarin fikirleri fanatik boyutta.

0
    0 Yorumla
  • Junİchi
    Junİchi Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Burada bazı yorumları okuyorum da ve trol olmadıklarına kanaat getiriyorum, etkilemez.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Umarım ge umarım hainbaşi ve yardakçılarına iyi bir ders verir bu millet. Bu sefer de akılarını başlarına almazlarsa herşeye mustahaktir bu millet.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Sıçarim sizin siyasetinize insanlar canlarıyla uğraşıyor diyasette siyaset biyerlerinizi sokun o siyasetinizi

0
    0 Yorumla
  • Asibirbey
    Asibirbey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Biz ders almayan bir millet olduğumuz i. in değişen hiçbir şey olmayacak buna emin olabilirsin

1
    0 Yorumla
  • birseysorcammmm
    birseysorcammmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Umarım bu millet artık bu kadar kör olmaz ya artık uyanır be

0
    0 Yorumla
  • paastil
    paastil Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    +1 yıl

Depremle siyasetin ilgisi yok. AK parti yine çakar geçer affetmez

0
    0 Yorumla
  • whitechocolatte10
    whitechocolatte10 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 104%
    +1 yıl

Olumsuz etkileyeceği kesin.

1
    0 Yorumla
  • Peugeot90
    Peugeot90 Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 35%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 819 cevap paylaştı.

Erdoğan seçim yapmaz.

0
    0 Yorumla
  • Dördüncümurat4
    Dördüncümurat4 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Bizim koyunlar uyanır inşallah

0
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 727 cevap paylaştı.

Dünya başımıza yıkılsa genede bu kafa değişmez.

0
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Göklerden gelen bir karar vardır.😅

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Depremle siyaset ne alaka

1
    15 Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Türkiye'de her şey siyasidir bu bir

Deprem, tamamen siyasi otoritenin hazırlığını yapmasının gerektirdiği bir konu. Eskiden Akut falan vardı, onu bile bitirip kendilerine bağladılar ne anlatıyorsun acaba? Türkiye'de siyasi olmayan bir konu mu var?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok söylesene şu an ki hükümet yeterli mi peki

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Şu anki hükümet bana göre Türk düşmanı bir oluşum, yeterliyi geçtim, gördüğümüz en kötü, en beceriksiz yönetim anlayışıyla cebelleşiyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok1999 depreminde daha güzel müdahale edildi diye biliyorum

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Yav o zaman da kendine göre sıkıntılar vardı, ben 99'da da 2000'de de Düzce'deydim, Düzce'de köyler, binalar 10 metre oynadı yerinden tam bulunduğumuz yerden geçiyordu fay

Yahu en azından, sabahına asker gelip çay falan vermişti, su dağıtmıştı. Jandarma teftiş ediyordu, daha ilk hafta yıkılan köprüleri asker ahşap, tek araba geçişli köprülerle onarmıştı 2-3 sene durmuştu o köprüler

Şu anda ise devlet uyuşuk bir tavır içinde ve Akp'nin her şeyi yıkıp yerlerine koydukları oluşumlar koordinasyonsuz, zayıf.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok çok haklısın Eceviti uykudan uyandırmamislardi kiyamamislar hükümet dediğin öyle olur mk böyle hükümet mi olur

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Ecevit yaşlı bir adamdı, Ecevit'in ortaya çıkmasına değil devletin aparatlarının çalışmasına ve hızlı davranmasına ihtiyaç var. Sırf orduyu inatla geciktirdikleri için dahi bir sürü insan öldü

Ecevit'in zamanında işleyen bir devlet vardı, şimdi yok

Ayrıca Erdoğan da uzun bir süre boyunca araziydi, neredeyse hiç ortaya çıkmadı, Süleyman Soylu daha yeni yeni konuşmaya başladı Fuat Oktay diye bir herif halka ve muhalefete ''Siz kimsiniz!'' diye tara gider yapıyordu ne hükümet ama bu böyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok haklısın diyorum bende zaten şu an ki alandan daha büyük bir alanın hasar görmesine rağmen o hükümet hemen müdahale etti sanırım 15 ilde vardı yıkım o zaman yazıklar olsun lan bu hükümete toplanan paralarıda memura dağıtcaz diye hiç eder bunlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok knka yazsana az daha sallayalm şu hükümetin arkasından hızımı alamadım

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

İşim var, ofiste boş bulununca yazıyorum burada

Valla sallamaktan da yoruldum artık bunlara. Dünyanın en çapsız, en hain zihniyeti tebelleş oldu başımıza

Gözümüzün önünde internet var, yağmalar olur, iç işleri bakanının tek derdi kontrolsüzlük imajı verdirmemek. Açık şeyi inkar eder

Oradaki halk ''Yardım çok az, iki gün hiçbir şey gelmedi'' der, Tayyip ''Bazı haysiyetsiz şerefsizler'' diye depremzedelere sallar

Tek dertleri ''Aman oyumuz düşmesin'' mk yerinde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok valla kanka yazık günah bu kadar beyinsizle yine iyi uğraşıyor bu hükümet ama naparsin atsan atılmaz satsan satılmaz mk hainleri

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Hain arıyorsan hükümete bakacan, kendini akıllı sanma gülüyorum yazdığına ama sendeki en azından yaratıcı bir çaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok pardon knka yarana mı bastım hain görünce dayanamadım da

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Neyse bas git cidden. Bu depremde ölü sayısı çok büyük olacak uzun süre toparlanamayacağız zaten, artık seçime kadar millete ''Ölenlerin üzerinden siyaset yapıyollaaaaa'' diye bağıran bakanlar görürüz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Ragnar_Lodbrok yok biz havaalanı tamir edeni tutuklucaz işimiz bu 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ortada hiç bir şey kalmadı ki ?

0
    0 Yorumla
  • drsokratess1
    drsokratess1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Millet can derdinde Sen neden bahsediyorsun ya

2
    0 Yorumla
  • Kajusever
    Kajusever Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Sorgulanacak diyorlar.

0
    0 Yorumla
  • aşık3402
    aşık3402 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 86%
    +1 yıl

Çizgimiz aynı

0
    0 Yorumla
  • 21alev21
    21alev21 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Bence siyaseti de etkiler

0
    0 Yorumla
  • Sosyetik_Piliç
    Sosyetik_Piliç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 81%
    +1 yıl

Aynen devam.

0
    0 Yorumla
  • lanertek25
    lanertek25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 97%
    +1 yıl

Bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • izmit4196
    izmit4196 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Akp nin büyük yara alacağını düşünüyorum

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Bu deprem sizce Türkiye siyasetini ne yönde etkileyecek? Görüşleriniz nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türkiye'nin geleceğini depremler mi belirliyor? 4 cevap verildi
İstanbul depremi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? 10 cevap verildi
İstanbul depremi hakkında yorumlarınız? 7 cevap verildi
İstanbul Depremi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? 15 cevap verildi
İstanbul da olan deprem hakkındaki düşünceleriniz? 7 cevap verildi
İstanbul depremiolso büyük deprem türkiyenin 5yıl sonraki hali ne olur sizce? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Seni en çok ne geriyor?
  • Sevince nasıl olursun?
  • Bulaşıcı hastalık geçirdin mi?
  • Yakın misafirinize 00.00 sonra mutfak kapalı dermisiniz?
  • Yyeni crop ve eteğim nasıl?
  • Dünyada kurulan ilk 10 havaalanından birisi olan Atatürk Havalimanı'nın kurulma gerekçesi, kurulduğu yıl ve önceki adı nedir?
  • Sizce Karadeniz ormanlarına maymun bırakılsaydı uyum sağlayabilirler miydi?
  • Gece gece sizi ne uyutmuyor?
  • Hakkınızı kime helal etmezsiniz?
  • Biri bana bundan alabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨