herseye nokya koyan vıdeo 🤲🏻🤲🏻 rabbim bugün de her kim kötü niyetli ise yerle yeksan eyle 🤲🏻☝🏻🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Rabbım devletimize ve milletimize güç versin...
herseye nokya koyan vıdeo 🤲🏻🤲🏻 rabbim bugün de her kim kötü niyetli ise yerle yeksan eyle 🤲🏻☝🏻🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Rabbım devletimize ve milletimize güç versin...
Bunlar faydalanmak değil gerçekleri konuşmak tabi ki şu an konuşulması sırası değil yardım beklenirken ama birisinin gerçekleri söylemesi gerekiyor. çünkü bu ülkenin başına ne geldiyse zamanında önlem almayan kişilerden geldi zaten
Soyleyen ksıı ohal kararına yok dıyen kısı hatayın beledşyesi de kımde oldugu bellı sence ne kadar dogru bu hareketlerı buram buram reklam kokuyor bak hayatdaki halk kovdu bunları bır düşün niye kovdular beledıyelerı defın işlerine dahıl el atmıyor cunku
Her taraftan bunları yapanlar var akp de aynı şey kimin ne olduğu ortada zaten. bu tarz kişilerin amacı provokasyon yapmak. ama yanlış zamanda konuşuyorlar. yok o yardım etmedi yok biz daha çok yardım ettik diye halkı gaza getiriyorlar. insanlar can derdine düşmüşken
Millet goruyor herkesi kirli oyunlarıda.
Bu durumun siyasî rant için kovalayanlar bunun cezasını çekecektir , bu zaat zaten çok büyük bir yalancı devletin dokunulmazlık örtüsüne sıgınmış resmi bir dolandırıcıdır , idda ediyorum Türkiyeye daha kötü bir siyasetçi gelmemiştir bu videodaki zaat 2 ayagının üstünde 40 tane yalan söyleyen karaktersizin biridir... 🦂 '
Teşekkürler... Rüyamsı,..
Siyaset şu an en son konuşulacak iş yazıklar olsun. Git bir çocuğun başını oksa çadırda kalanlara çorba götür evine misafir al o zaman samimiyetine inanalım
Cevap
9Cevap
Adamın doğruları söylemesi niye bu kadar zorunuza gitti anlamıyorum. Sürekli sırası değil deniyor. Aslında tam da sırası. Ya hesap sorarsın ya da unutursun ki geçmişe baktığımızda bu ülke hep unuttu. İzmiri, Elazığı, Vanı hep unuttu. Unutursan uyutulursun. Uyutulursan gün gelir çark sana döner sen de o enkazın altında kalırsın.
Sen asıl sadece kendi bakış açına göre insanları yargılayamazsın. Sen öyle düşünüyorsun diye herkes öyle düşünmek zorunda değil. Zoruna gitse de gerçekler acı ve ortada. Hükümet her konuda çöktü. Yıllardır göz boyadıkları yollar toprağın üstüne atılmış asfalttan ibaretmiş. Yaptıkları hastaneler ilk yıkılanlar arasındaydı. Şimdi sen çıkıp neyi savunuyorsun? O ölenlerin kanları size de bulaşmış. Farkında değilsiniz
Fay hattında yaşıyoruz deprem konusunda bir mok yapmadıkları için (şatafat gösteriş makam aracı , yazlık saray , asalak takımın kokmuş nefesini doyurmak daha önemli ) duan kabul olur merak etme.
Bu durumdan faydalanmaya çalışmak ve provokasyon yapmak da tam da o zihniyetten beklenecek bir davranış. Hangi kanı taşıdıklarını bilmem ama insan olmadıkları kesin.
Evet siyasi yagmaci var da, bir yayıncının yardım tırını CHP afişi olmadan yollamayiz diyenleri de, CHP nin yolladığı yardıma akp afişi asanlari da görüyoruz. Ülkenin en büyük siyasi partileri bunlarken çokta bişey beklemenin anlami yok.
Şaka yapıyorsundur umarım elini vicdanına koy öyle konuş at gözlüğünü çıkarın artık
Ben sana bi engel atayım seninle anlaşmayız biz
Yardım edeceklerse etsinler ama tutupta bir sürü arabayla gidip de yardım yollarını tıkamadıkları sürece sorun yok.
Hangi düşünce olursa olsun siyaset yapıp faydalanmaya çalışan insanlar ne kadar umursuyor acaba. Yazık.
Tayip Erdoğana, tayip erdoğandan çok oy kazandıran adam açıkçası büyük bir başarı.
Meclisinde en çok vatan haini bulunduran ülkeyiz ne yazık ki
Sonuna kadar Kılıçdaroğlu sizlere dürüst insan yakışmaz zaten Akp gidecek gidecek halk her şeyi görüyor
Daha önce ailece desteklemiş olarak artık bundan utanıyoruz ve sandıkta bunu da soracağız buna oy moy yok
sen ne yapmaya calisiyorsun ayri konu
Kendisini hiç sevmem ama busefer maalesef haklı
Bak kardeşim birilerini sevmeyebiliriz nefret edebiliriz bir yanımız siyasi olarak birilerine sempati duyabiliriz ama şunu unutmamak lazım ki bu ve bunun benzeri muhalefet olsun iktidar olsun o kadar çok su deprem üzerinden siyaset yapiyorlarki resmen bir utanç perdesi ben bu depremi isim icabı çok yakından takip ediyorum ve okadar saçma sapan şeylerle karşılaşıyoruzki yardım arabaları sırf başka partinin diye şehirlere sokulmuyor battaniye yardımı yapıyorlar adam ekonomimiz süper diyor bir diğeri reis varsa sorun yok diyor diyorlar ama daha Adıyaman'a bizzat benim takip ettiğim yakın arkadaşlarımın olduğu bölgeye daha ne devlet ne muhalefet adım atmamış gün birlik günüdür ama nedense ölulerimiz üzerinden siyaset yapan bu ve iktidar showmenlerinin yüzünden acımız katlaniyor
En doğru olan söz buydu
Yaklaşık 30000 kişi ölecek.
Fazlası var eksiği yok
Onların insanlığından şüphe etmek gerekir
Amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?