benim bu dökülen şaçlar 4 günlük nerenizden okuyonuz anlamadım :D
4 gündür şaçımı yıkamıyorum şu an yıkadım ve 260 tel şaç dökülmüş sizce normalmi?
benim bu dökülen şaçlar 4 günlük nerenizden okuyonuz anlamadım :D
Arada bir suya sabuna dokunun. Oturup saydıysan pi sayısıyla 300ü çarp, böl, topla dünya için yeni ilklere imza at. Haa bu arada, hayır normal değil.
günlük 100 tele kadar normal diyor uzmanlar
sen hangi bilgiye dayanarak normal değil diyorsun bide onun açıklamasını yapta bilelim.
4 gündür yıkamıyorum 24 saatte dökülen şaçlarda yıkamadıgım için kafada duruyordu
Saydın mı gerçekten
saydım mk niye bu kadar sorun yapıyorsunuz ya lavabonun agzını kapattım dökülen şaçları aldım kurudu 5 dk da da saydım
Mutlaka bir doktora git fazla dökülmüş
olum doktor günlük 100 tele kadar normal diyor ben 4 gündür hiç elimi bile atmadım şaçıma o eskiden dökülen şaçlarda yıkayınca geliyor hergün yıkasam tamam dicem ama
Cevap
0Cevap
Tek tek saydinmi? Hayir normal degil.
saydım evet neden normal degil peki?
Nasil neden. Cok fazla dokulmus normalde en fazla yuz tel olmasi lazim normal degl istw
laftan anlamıyormusunuz siz sorduguma pişman ediyorsunuz ben hergün yıkasam tamam normal degil ama bu kafamda 4 gündür birikmiş şaçlar
24 saat geçiyor 100 tel dökülüyor v bu kafamda kalıyor ertesi gün bir 100 tel daha ertesi gün yine aynı ve 4 . gün sonunda yıkayınca o diğer günler dökülmüş şaçlarda yıkanıyor anladın?
E ozaman ne soruyosun? Kendin cevabini vermissin iste. Kafami buluyon ayrica dort gun yikamamak nedir ya igrendim
canım istemed yıkamadım kolaymı öyle hergün yıkamak tam 1.30 saatimi alıyor kim uğraşacak
Oturup saydin mi tahmin mi?
saydım saydıklarım 260 tel ben fazla fazla söyledim 300 tel diye
Aman canim kardeşim sen naptin :D nasil saydin vay be
kafanızmı güzel ya 5 dk vaktimi aldı 5 dk o kadar bile sürmemiştir :D
4 günlük birikmiş şaç kadamda uzmanlar 100 tele kadar normal diyor benim 4 günlük dökülme 260 bide normal degil diyorlar :D
sayman normal değil
uzmanlar sayın diyor günlük 100 tel diyor hergün yıkayamadım bende 4 günde 1 yıkadım :D
saydin mi?
gün de 80 tel normal diye biliyorum
dökülenler birikti demekki 4 gündür günlük 100 tel diye biliyordum bende
Oha saymış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar