Depremzedeler için bir not bırakır mısınız?
1 ay

Hiçbirimiz bu acıyı yaşamadan onları anlayamayız tam olarak ama ölümde hayatın bir parçası, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum. Yaralilara acil şifalar, ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Bir süre bu acıyı yaşayacaklar ama zamanla onlarda normal yaşantısına dönecek. Tüm Türkiye onların yanında ve acılarını paylaşıyoruz ama dediğim gibi tam olarak onların yaşadığı acıyı bilemeyiz. Çok gafil avladı bu deprem çok.
Masum olan iyi güzel insanların kurtulmasını diliyorum Allah'ım sen masumlara yardım et amin 🤲🏻 küçücük çocuklar yeni doğmuş bebekler en kötüsü hayvanlar kedi köpek 😥 korkmayın Allah'a dua edin Allah sevdiği kullarını korur
Cevap
9Cevap
Lafin sözün bittiği yerdeyiz. Zaten olan oldu. Onbinlerce kisi kapali alanda donarak veya suzuzluktan öldü. 60 saati gecti o acıların artik asla geri dönüsü olmayacak.
O yuzden notum depremzedelere değil hayatta kalanlara..
Başınıza her ne gelirse gelsin bilin ki yalnızsınız bilin ki sadece millet milletin sirtini kollar. Onun disinda herhangi bir kurumdan medet ummayin başınızın çaresine bakacak şeklilde hareket edin. Tek dostunuz komsulariniz akrabalariniz ve sivil halk.
Ne denebilir ki insanların bitmek bilmeyen arzu ve hırsları bazen böyle tokat gibi çarpıyor insanın suratına
Kardeşim şu an yardım ve destekte bulunuyoruz. Tanrı korusun hepsini
Allah bir daha böyle bir felaketi kimseye yaşatmasın cidden perişanlık 🙏🙏🙏🙏🙏🥺🥺
Depremden sağ kurtulanlara Allah'tan sabır diliyorum
Allah yardımcınız olsun. Fakat devlet de yardımcınız olmalı...
Her şey eskisi gibi olucak, inan bana
Eskisi gibi olmasın eskisi gibi olunca her şey yine aynı olacak eğitimsiz müteahhitler evimizi havaya uçuracak 🥺🥺
sen merak etme kral, ben tecavüz ederim onlara
*Her şey eskisi gibi ama müsmükemmel olucak, inan teraziye
İnşallah 🙁
İnşallah kuzu, İnşallah
Allah hepinizin yardımcısı olsun
Umarım herkes düzelir.
Sözüm Yok
En İyi Cevaplar