Gönderilen kolilerden çıkanlara bakın. Aklımızıda mı kaybettik? Ne desem gerçekten bilemiyorum artık.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Gönderilen kolilerden çıkanlara bakın. Aklımızıda mı kaybettik? Ne desem gerçekten bilemiyorum artık.
İnsanlar ruh hastası gerçekten. insanların acıları ile dalga geçtikleri yetmiyormuş gibi hiç kullanılmayacak eşyaları gönderiyorlar. yabancı ülkeler bile yardıma gelirken. kendi ülkesinin insanları böyle karaktersizlik yapabiliyorlar, maalesef bunlara ne söylersek söyleyelim az gelir çünkü düşünce ya da kalp denen şey bu insanlarda yok akılsızlar yani ne desek boş bu insanlara karşı ruh hastaları hepsi. yani gerçekten yardım etmek varken bir insan neden böyle kullanılmayacak gereksiz şeyleri gönderir insan anlamıyor gerçekten yazık
Bir radyocunun sloganı vardı. Her sağlıklı insan bir engelli adayı derdi.. şu bir gerçek her insan her türlü doğal afeti yaşamaya her an aday. Allah kimseye felaket yaşatmasın.. ama Allah hiç kimseyi felaketle dalga geçecek kadar karaktersiz yaratmasin
Çok haklısın.
Dün, yaşadığım şehirdeki bir yardım kuruluşuna gönderilen kıyafetlerin tasnif edilmesine ve kolilenmesine yardımcı oldum. Binlerce tertemiz yıkanmış paklanmış ikinci el montlar, sweatshirtler, hırkalar, yağmurluklar, botlar gönderildi. Eşyaların arasında resimdekiler gibi neden gönderildiğini sorguladığımız şeyler de çıktı fakat binlerce eşyanın arasında ancak 10-20 tane. Her şeyin kötü tarafından bakmayın dünden beri o kadar çok gördüm ki bu ve benzeri içerikleri, iyi şeylerin duyulmasına da ihtiyaç var.
Olur mu ablacım iyi şeyleri gösterirler mi?
Bazı akıl tutulması yaşayan insanlara kalırsa bırak devletin afet bölgesinde yardım çalışması yapmasını, utanmasalar bu depremi bizzat devlet kendi eliyle gerçekleştirmiş diyecekler..
İşte bu yüzden sadece sıfır destekler kabul ediliyor. Sıfır harici ürün kabul edilmiyor denilince tepki gösterenler bunu daha önceki afetlerdede gördük her yardımda bu tür şeyler yaşanıyor. İkinci el ürün kabul edilmediğini duyunca aşırı sevinmiştim ama hala götürülmeye çalışıyorlar. 👎👎
Şu anki ekonomide millet sıfırını kendine alamıyor neyin kafasındasınız siz
Alınıyor kardeşim alınıyor. Şu yardım yapılacağına dua etsin daha çok hayra girer.
Cevap
14Cevap
Atmak ya da giysi kumbarasina bırakmak için ayırdığı giysileri bir an önce ulaştırmak için ayıklamaya fırsat bulamamıştır belki diyeceğim ama ne olursa olsun böyle bir düşüncesizlik dikkatsizlik yapılmamalı. Orada insanlar canıyla cebelleşiyorken daha da dikkatli olmamız lazım.
Sorsanız birçok insan ben Müslüman'ım diye ortalıkta geziyor bu ülkede. Biri gider dc den enkaz altında yardım bekleyen insanlarla alay eder, birileri battaniye fiyatlarını tavan yapar, biri ekmeği 14 tl ye satar, birileri binanın sağlam olmadığı halde sağlam raporu çıkarıp binanın yıkılıp o kadar insanın ölümüne sebep olur ya daha sayabileceğim o kadar şey var ki dilim varmıyor söylemeye gerçekten yazıklar olsun. Allah hepsinin topluca belasını versin!
İnsanlar her zaman acımasızdı ve acımasız bencil olacak.
Sadece kötülük yapmaya fırsatları yoktu. Düşünebilen bir canlıdan bahsediyoruz. Her an her şeyi yapabilirler
😞😞😞
Saten gecelik gönderen var. Bilmediklerinden olduğunu hiç sanmıyorum. Ya dalga amaçli ya da ellerindekini atmak amaçlı. Tespit edicen gönderilen yerleri cezayı yediricen o kutuyla birlikte. Çok sinir bozucu
Kansiz , dinsiz , hirsizligi meslek edinmis , dini imani para olmus bir millet olmusuz. Adanadan yaziyorum ben bunlari gozlerimle ben gördüm herseyi...
Çok geçmiş olsun :/
Peki onu dalga geçmek için mi göndermiş yoksa bilmediğinden mi
Herhalde alay etmek için göndermiş
Gönderilenler tespit edilip hapis cezası almalı bence. Alay etmek neymiş görsünler, sicillerine işlesin de bu durum tüm hayatlarını etkilesin.
Faydaları olmuyor bari zararları da dokunmasın ya
Merhametlerini kaybettiklerinden istisnalar hariç. Saten gecelik takımı, topuklu ayakkabı gönderenler ve niceleri birazcık insan olup.. Empati yapsınlar.
Ben kullanmıyorum belki birinin işine yarar düşüncesi ile gönderilmiş.
Kötü niyetli düşünmeyin her şeyi.
Olur böyle şeyler idare edin
Ülkemin düşmanı yine ülkeden kahretsin ki çöplerini atıklarını göndermişler ya allahinizdan bulun inşallah
Sagduyumuzu kaybettik insanlığımızı kaybettik. Acı duyabiliyoruz başkasının acısını duyamiyoruz ne kötü, ve en çok bunu dert edinmeliyiz
Platforma adam orta parmak sokmuş güzel cvb anlayana , o platformun topuğu onu gonderenin tutunacak birşeyi olmadan ölmesine sebep olur inşallah
Kalpleri kirlenmiş resmen böyle durumda bile yazık çok yazık
Ahlak yoksa bir şeyler söylemek faydasız bu tiplere
Çöpe atmaya kıyamamış vermiş. Dolapta satsa parasıyla battaniye alsa daha makbule geçerdi.
Allah belasını versin böylelerin başka bir şey demiyorum
abiye bir elbise ve abiye topuklu ayakkabı ! aklı selim insan kalmamış ülkede demek ki
O ayakkabi gönderenin münasip bir yerine monte edilsin.
Allahın s*lakları. Tövbe tövbe ya. Keşke hiç yollamasalarmış. Daha hayırlı olurmuş.
Biz düşman diye Yunanistan'ı, ABD'yi bilirdik ama asıl düşman kendi insanlarımızmış
abartmasaydın acaba. bizim yaptğımız yardımalrı da hiç ettin şimdi
Ben genel konuşmuyorum hanımefendi, görseli görüyorsunuz
Bu ülkenin iyi insanı kadar kansızı kalleşi de çok.
Aynn
Elin gavuru dediğimiz ülkeler bile bize insanca yaardım yapıyor
Onlar da yaşamak istiyor Allah'a karşı bela diyorlar sanki
Bunlari yollayip dalga geçen umarim ekmeğin kirintisina muhtaç olur
Afad ve kizilayin depolari niye boş? Bide kendinize bu soruyu soedunuzmu
Ne yazık ki öyle karakter yoksunu insanlar çok bu kadar şey oluyor ders çıkaran yok yazık çok yazık
Dalga geçmek bu artık.
almanyada pis pis esyalarini koyanlar olmus brn kendi ellerime paketledi hic bir söz bulamiyorum
tipik insan işte iyilik yaramaz
deprem olmuş millet bunu bile ciddiye almıyor...
Bi alayı birey zina işte.
Gerçekten insalık denilen şeyi kaybettik artık
Bende gönderdim bi sürü ceket. Hatta cebi hafif söküldüğü için bazılarını göndermemiştim
Elindeki fazlalıkları göndermiş galiba
Ben utandım.
Dengesiz
pislikler
yuh artk
Hababam sınıfını hatırlattı. Yazık..
Insanlarda karakter kalmamış
merhamet insaf yok
nwdne hesabini kaptip geri aciyirusn cok ilginc
Dalga geçer gibi
Blmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?